Svea hovrätt har fullt upp!

Träffade min kurator idag och läste min mail som innehöll info från min advokat... Jag såg fram emot nästa vecka, 8de maj, längtade efter att få en ny chans att bura in det jävla äcklet. Men istället får vi nu snällt sitta och vänta på nya datum. Hovrätten har antagligen sett över ärendet och kommit fram till att de behöver 1 och ½ dag för att behandla ärendet. Eftersom det inte fanns en ½ dag ledigt i hovrätten närliggande datum tilll den 8de maj så får vi helt enkelt vänta. Min advokat tror att det kan få vänta tills efter sommaren. Med tanke på alla semestrar osv.

Kan folk sluta begå brott så rättsalarna kan få andas innan nästa vidriga brott uppdagas!!!!! Vad är det med folk!!!!! Varför är människor onda!!! Hur kan vi hata så mycket och varför gör vi illa dem som vi egentligen älskar!!!!! Varför krigar vi, hur kan människor bli så dumma i huvudet!!! Just ja mitt frågetecken fungerar inte efter att Kriss vattnade min dator, hon tyckte nog den såg lite vissen ut...
Jag önskar att hela världen vore snäll och omtänksam, ärlig och rättvis. Men så länge vi kan älska kommer vi obehindrat kunna hata. Bara inse att kärleken är grunden till allt hat och att Eva Longoria är Jävligt snygg!!

Gjorde aldrig fysikskrivningen idag, ville inte cykla till skolan med feber för att skriva ett prov som man ändå vet att man inte kan få godkänt på... Fattar inte ett skit!! Men Emmas Andreas har lovat att han ska hjälpa mig, han är en hejjare på fysik. Han bygger ju trots allt en robot som ska sätta ett hus på månen, ballt...

Nä fain nu måste jag ner i bingen. Om jag ska bli frisk någon gång så måste jag få ordning på sömnen. Halsen har släppt iaf så kanske kan träna på fredag!!




Y

Hmmmmmmmmm...

...då var det dags igen, Plugg Plugg Plugg... Skrivning imorgon igen, vidriga fysik! Skrivningen idag gick BRA, känndes så iaf sen får vi se. 

Solade med Kriss idag och sen blev det kebab. Nice va det! Jag insåg också att hela världen har likadana skor som mig, men men så är det om man vill ha fina skor, då ska ALLA andra också ha dem tydligen, för jag var SÄKRT först! Haha..

Demonstration på fredag, funderar på att skriva några fula ord på stora plakat och kliva in i tingshuset och härja lite! Varför inte rent av bränna ner skiten, de sköter ju iaf inte sitt jobb!! Kom på att min advokat och åklagare har kontor i samma byggnad, bara därför tänker jag vara snäll...  Jag ska nog rent av hoppa äver demonstrationen och se hur det går i sveahovrätt, känner lukten av rättvisa. Men kommer iaf påbörja på min bok så fort jag är klar med utbildningen. Vill åka iväg och skriva, resa lite... Sen ska jag och Kristina dra ihop ett projekt när vi får mer tid över...

Måste dammsuga innan jag dyker ner i formelsamlingar och tabeller...


Helt rätt


Im a true Shoppoholic!

Haft en TOPPEN dag på ica /hälla /stan med Krissi the krull och softat i soooolen! Blev en del shopping men är inte pank än! Vi har precis ätit ugnsbakad lax och ska snart iväg och göra dagens seriösa uppgift, nämligen plugga!!!!

Lite bilder från dagens shopping

Tidiga härliga morgonstund...


Jag älskar skor!


Smoothie break!


Jag såg inte lika cool ut...


Mina FINA gladiatorsandaler!!


Köpte ett par high-heels också!!


Blev en lavendel-lila tunika och ett skärp också men de har jag inte orkat plåta...


  1. Y

Ta ta taaaaa!

Tentan idag gick bra! Hoppas på VG, det är jag värd. En tenta avklarad, två kvar! Känns så skönt, lite av stressen har släppt nu! Nu ska jag slänga i mig lite mat sen promenera ner till 12.08 tåget till köping. Sen blir det plugg med bästa Rånet och härlig dans med Cissi. Ska unna mig en kebab idag också!

Pluggandet har gått bra och träning med, tills igår... landade på nacken i nått som skulle vara en dubbelsalto, aj aj aj! Kunde knappt klä på mig imorse, cyklade med en fungerande arm till skolan. Men man överlever...
Bara bita ihop och kämpa på, strypa tårkanalerna och ladda med positiv energi. Ignorera smärtan och trampa vidare, det funkar både i skolan, på träningen och i vardagen...

Glad glad idag, strålande sol och glatt humör!





Y

Ahhh stressad!

Känner hur pressen trycker ihop mig till en lite fyrkant som bara blir mindre och mindre, snart ploppar jag ut ur pressen och ligger på sidan bredvid allt, som ett skadat gods ingen vill ta hand om.

I torsdags hade vi skrivning, på fredag har jag skrivning och nästa vecka har vi två skrivningar samt inlämmningsuppgifter som ska in. Sen jobbar vi på ett ganska stort projektarbete just nu! Svårt att hinna när man försöker platsa i ett SM-lag. Pressen hinner aldrig lägga sig från de att jag lämnat skolbänken tills jag kommer till hallen. SM närmar sig och jag blir mer och mer stressad! Men men, det blir nog bättre snart..

Tiden börjar närma sig för rättegång och det gör inte saker och ting lättare, är självklart spänd inför det, men känner mig ändå stark. Ska träffa advokaten nu på torsdag förmiddag så jag missar lite projektarbete i skolan, men jag har snälla projektkamrater så det är lugnt. Sen missar jag såklart en lektion nästa vecka när jag ska till kuratorn och ja, sen är det snart dags, Svea hovrätt...

På fredag blir det iaf lite lugnt, ska dansa i köping och sen fortsätta på mina köksmöbler som aldrig vill bli klara!! Sen måste jag nog ämna hela lördag och söndag förmiddag åt plugg, plugg och plugg. Nä nu ska jag packa ihop mina böcker och åka till mdh och plugga, sen blir det en kort sväng till gympa hallen.


Trött och stressad Camel

Fina köksmöblerna


Y

Slappar-söndag

Kom hem från köping idag, har diskat, städat och lagat mat. SÅ SPÄNNANDE! Nu är jag iaf mätt och ska sätta pricken över i:et med en snus. Sen slökolla tv för en gångs skull, vila lite och trampa iväg till hallen för att träna småttingarna och sen träna själv. Skulle vilja mosa på träningen idag men har en axel som inte är som den ska, känns som jag har en låsning mellan nacken och skulderbladet. Måst nog ta det lite lugnt om jag vill vara hel till SM. Snart, snart, snart!!!!! Körde dubbel sträckt (med Ellebutt) på trampetten förra veckan och stod!!!  Så roligt att man fortfarande utvecklas och förvånar sig själv..

Nu vill jag ha 25 plusgrader, korta jeans-shorts, snygga ben att sätta dem på, flip flopps, öl, grillning och bad. Ska försöka hinna ut i fina vädret och åka lite skateboard snart. Men som sagt jag vill hålla fram till SM.

 
Gran canaria på kvällen



Y

Det är vindstilla...

På utsidan märks inte mycket men på insidan blåser det kall, jag mår ganska bra nu och livet har börjat ordna upp sig. Jag kan hålla i pengarna nu, skolan fungerar, jag kan glädjas igen, gymnastiken går jättebra och läget känns stabilt. Men ibland kommer jag att tänka på rättegången som varit eller den som kommer nu 8de maj. Det knyter sig i magen och tårarna är inte långt borta. Jag känner en ensamhet som är svår att sätta ord på, jag vet att jag inte är ensam, jag har ett ortoligt stöd men har en kännsla som kryper sig på ibland när jag minst anar det. Har jag inte låst dörren får jag panik, om min adress skulle läcka ut så skulle jag nog inte vilja bo kvar. Det är otryggheten som skrämmer mig.. Kniven som ligger lätttillgänglig i städskrubben och alla småljud från trappen som gör att jag snart sliter ut mitt kikhål. Men min kurator har sagt att jag måste ge det ett år innan saker blir helt normala igen. Såren sitter på insidan och det är svårt att få dem att läka. Jag hoppas verkligen på att vinna kriget i rätten denna gång! Tiden går så fort, snart är det dags igen... och tack Valen du är en liten gullig rosa ängel, vänner som du gör mig stark.

Kristina var här och drack yogi te tidigare, vi hade massa seriöst prat om det vanliga, familj, kärlek och framtid. Hon kan konsten att vara en superkompis! Bara genom att vara hon. My wife :D

Fick besök av bästa lilla Rånet idag också. Blev inte så mycket plugg som de var tänkt, istället gav vi oss ut på ett evigt sökande efter blommor på ikea och plantagen. Lämnade äntligen in min trasiga mobil också.

Måste försöka plugga nu, tenta på torsdag!



Hjärtevärk




Y

Underbara sol, ge mig midsommar och viol...

Kom precis hem! Har varit i köping och dansat, slipat/ målat möbler, umgåtts med Cissi och sen med Jånas. Har varit en skön och helt underbar helg och har fått mycket gjort. Hunnit göra skolsaker och setat lite i solen också, känns skönt att tempot börjar komma igång igen, jag gillar ju när de är full rulle!! Känner mig mera stresstålig nu och njuter ganska skapligt av livet även om vissa delar inte är som de ska. Men man lär sig säkert att leva med det... Var i hallen och tränade mina små idag, Kristina höll i träningen och det gick jättebra! Jag körde lite själv sen efteråt och UTAN tejp, det funkade men fick naturligtvis lite tzuckafot när jag vågade mig på en dubbelsalto. Kristina och jag har varit riktigt duktiga idag, vi promenerade till hallen, lekte lite i hallen, promenerade vidare från hallen till tågstation vilket är SKITLÅNGT! Sen hem... Inget onyttigt har jag ätit idag heller!! Men nu ska jag snart slänga in lite lax i ugnen, aaaaaaaassssssssss hungrig!

Kollade lite gamla dansbilder idag och kände nostalgiiiin... Saknar min trupp med dans-soldater, familjen, vännerna, danserna, blåmärkena och föräställningarna!

ABOUT



Vårväder är paradis

Blir så glad av vårsolen! Ska snart bege mig till kopenga och fixa köksmöblerna och äta påsklunch med familjen. Har packat danskläder och ser fram emot morgondagens dansträning. Gympaträningen igår gick asabra! Körde dubbel sträckt på trampetten och dubbelpiksalto. Skapligt nöjd! Nu kommer det lite bilder från senaste månaderna...

Gran canaria



Vemdalen



Nya fina gympadräkten



Tatueringarna





Nya lägenheten



Kök


Livingroom



Första måltiden i nya lägenheten, innan möblerna ställdes in!



Y

Fruktsallad is the shit

När sötsuget sticker i gommen, så trasslar jag ihop en fruktsallad. Så underbart det kommer bli när jordgubbarna kommer och kostar ca 25 kr litern. Då blir det smoothies och fruktsallader för hela slanten! Ska börja med matdagbok igen men inte här på bloggen, mitt sockerberonde skulle bevisas på två dagar! Men jag vet om det och att jag måste göra något åt det så nu är det bara ligga i. Taggad för träning ikväll också!! Men sån träningsvärk jag har, kan kanppt gå ordentligt.

Hade en tjurdag i skolan idag, inget var kul och jag känner hur det bubblar inom mig. Det är undantryckta känslor som vill komma fram. Men nu mår jag bättre, vill helst trösta mig med godis, cigg och snus och kanske en bira men bättre att utnyttja träning och god kost samt diciplin och belöningen efter det.




Y


Ordning i kaoset

Lägenhten är fortfarande långt ifrån klar, står kartonger högt och lågt, ligger kläder och skolböcker överallt! Första prio nu är städa och få någorlunda ordning. Måla köksmöblerna och få hit dem. Sen spara ihop till Hemnes-byrån så jag har mer förvarningsutrymme. Man vet aldrig i vilken ände man ska börja bara. Ikväll är det friståndeträning, jag är inte taggad. Har ganska mycket i plugget just nu också så all energi går åt till de. Men Nu ska jag måla naglarna och låta det torka sen ska jag ta tag i mina ikeapåsar med underkläder och strumpor. Har fortfarande inte varit i tvättstugan och bokat första tvätt-tiden, tur att man har mycket kläder!

På tal om kläder så börjar garderobens innehåll bli för litet, måste ta tag i mat och träning nu. Vad hände med diciplinen??

 6 kg kvar tills jag ser ut så här igen...



Y

Life is So fucking good!

Så himla nöjd över tävlingen!! Kan se filmen om och om igen (  http://www.youtube.com/watch?v=wkqGoa3IQFo  )
Men till SM ska jag vara ännu bättre!! Kul, kul, kul...
Ska snart bege mig till hallen, "andra hemmet", var där från 11.00 till 21.00 igår. Men det var bara skoj, förutom att träningen slutade i tårar och med ispåse på fötterna. Det var tzuckafot på tzuckafötter som redan gjorde ont sen innan. Trippel smärta med andra ord. Sov i högläge i natt och mosade tigerbalsam så känns lite bättre idag. Luktar dock inte tårta i sängen. Så nu blir utgifterna för tejp dubbelt så dyra, mmmm underbart.. Kommer lägga en kastspya med Paella på mattan idag, har nyss ätit och fy bövelen vad gött de va, de bästa är att jag gjorde så de räckte till två matlådor!!!

Är för övrigt jävligt nöjd med min prestation i skolan idag, jag gillar livet och ansvaret igen. Jag känner det när jag cyklar, precis som att återuppstå. Helt sjukt när det känns som någon injicerar liv i en. Solen gör mig stark och något växer i mig, som rötter rotar sig kliver jag framåt med stadiga steg. Nej nu är det dags att bita ihop igen och krypa i superkvinnodräkten och de stiliga trikåerna. Klisterspray, tejp, svett, magnesia, smärta och jävligt mycke glädje, fy fan vad jag älskar gympa!



Se Y'a!

Birthday with Love

Längesen jag skrev nu... Jaha då blev man ett år äldre, ett år rikare, ett år erfarnare. Känner mig mer som 43 än som 23, men än finns det ungdomsglöd kvar. Smaken blir bättre med åren har jag hört!

Roande Rånas ringde och väckte mig med en nice födelsedags-sång, det gjorde mig glad. Snart hade jag vant ögonen vid ljuset och insett att morgonen blivit målad med guld av solens ljuvliga strålar, kan min ärade dag bli bättre? JO de kan den! För jag ska få hembakad tårta! Se kom Kristina kom över och vi gled ut i solstrålarna med våra lysande blå SM-overaller och varsin mössa. Skulle ha kunnat gå omkring i solen hela dagen, det var så skönt!!


P var här igår, Mys... Han var orättvist brun och brännskadad på näsan. Men söt som en chokladbit.

Då hade man flyttat också, trivs superbra! Sover som en stock även om de inte blir många timmars sömn så sover jag djupt och de är SKÖNT! Stressen har släppt som om man lossat på ett spännband. Nu ska jag åka iväg till kopenga och dansa sen blir det fika med la familia!! Kommer upp lite nya bilder snart, hittat dom sablarns kablarna nu!

Världens bästa Malin kommer och hälsar på mig ikväll, tror vi ska laga nått gott käk och bara chilla. Hungrig nu!!

Y

RSS 2.0