Soft Söndag med Träning och Mys

Det har varit en skön helg med goa vänner, träffat mor och far, bra träning och massa lek med Idde. Nu sitter jag i soffan helt slut efter en grym träning med för lite sömn i kroppen. Blev såklart en drink på stan, men bara en faktiskt!! Sen blev det en dubbelmacka på Subway, galet, skulle räckt med en halva... Träffade en trevlig prick ifrån Karlstad igår. Ja varför inte...

Knät känns mycke bättre och träningen idag var helt okej men kan så HIMLA mycke bättre!!!




Dagens mat och träning

Ett glas Proviva Nypondryck
5 torkade aprikoser
Pastasallad med grillad kyckling, mozarella, bazilika, tomat, mm.
Massa Loka
4 timmar i gympahallen (Svettlök AB)
En banan
3 torkade aprikoser + några cashewnötter
Protein smoothie med blåbär, hallon, soyghurt, linfrö och torkade frukter
Sista kycklingsalladen som fanns kvar

ZZZZzzzzZZZ...  Natti natt

SlöLördag med Vänner

Är hemma hos Sara och kollar på Schlager med henne och Emma L. Jag hatar Schlager med plågar mig igenom det för deras skull. Blir ju bjuden på vin också :) haha..
Skulle ha åkt till Romme idag men pga vädret ställde jag in, sen behöver knät nog vila. Istället åkte jag och Idde till djurmagazinet och shoppade, snacka om att han gillar rampljuset. Personal, kunder och ungar skulle såklart peta och klappa på mitt lilla odjur. Inte en gång bet han ifrån, han bara mös och njöt av att sitta i min ficka och bli klappad. Sen åkte vi till Pauline och kollade på hennes nya lägenhet som var SUPERFIN, men vi var inte riktigt välkomna så vi åkte hem igen och åt lunch.
Har ju inte skrivit "mat och träning" för de senaste två dagarna och kan säga att det är så illa att det inte ens är värt att skriva. I torsdags blev det pannkakor och ärtsoppa med grädde, glass och sylt.. AJajajaj.. Sen fortsatte det med två fredagsbullar och en chokladbit. Illa illla... men i övrigt har jag ätit frukt, druckit massa vatten och Ätit den bästa sushin i världen!!! Örebro I love your sushi!! Blev Chokladfondu med hjortronsylt och hemmagjord glass till efterrätt.. Ajajaja.. jag får hoppa hopprep i 10000 år för att förbränna ALLT det här!
Dagens mat och träning
Äggröra med gräslök
En kopp Detox-Te
Soyghurt med torkade tranbär, aprikoser, goijibär, russin, krossade linfrön & färsk mango
Ett glas Proviva nypon
Pastasallad med grillad kyckling, mozarellaost, bazilikadressig, tomat och gurka
Massa Loka krusbär (NY SMAK!)
En mandarin
Ett glas rödvin
Nu får vi se hur kvällen fortskrider, kan bli ett par drinkar på stan och Subway på vägen hem!!
Puss och hej :)

En natt kvar till lön!

Kollade min lönespecifikation på jobbet idag och fick bra mycket mer än jag förväntat mig! Betyder att jag kan beställa skorna jag bloggat om tidigare och köpa en klänning inför banketten :)

Den här dagen på jobbet var bara FÖR MYCKET! Vilka jävla kokosnötter det finns på vårt jobb alltså, Mupparnas värld på Riktigt, jag lovar. TUR att vi jobbar med stål och inte medicin eller vaccin liksom. Oj vi kunde inte leverare i tid pga "kokosnötterna" ... Hmmmm ett par stycken råkade Dö... Hoppsan... Nä man ska inte klaga, har ju iaf ett jobb. Säkert många som skulle vilja byta med en.

På fredag bär det av till Örebro med Steve, det börjar bli tradition att vi åker dit och äter Suschi vid löning. Dom kanske har världens bästa Sushi... iaf sveriges för deras kock vann sushi SM 2006. Han är gryyyyyym!!

Var till sjukgymnasten idag igen och hon vill att jag ska vila EN VECKA! ALDRIG sa jag! Då får knyta fast mig och skaffa vakter. Går ju bara inte...
Men idag tränade jag inte för tröttheten slog till HÅRT och i brist på sömn hoppade jag  över. Men vi hade besök av en kostrådgivare och det var Nyttigt, det var väl inget som man inte redan visste. Men det var inspirerande och motiverande!

Vill ha tillbaka!!


Fast såg rätt skinny ut i ansiktet


Dagens mat och träning:

Frulle: Havregrynsgröt, havredryck, banan & kanel + vatten
Mellis: Ett äpple
Frulle igen: Ett ägg
Lunch: Kycklinggryta med ris & bönsallad + Loka
Lunch igen: En måltidsersättning, Naturdietbar, Hasselnöt
Mellis: Två mörka brödskivor med hummus & ett äpple
Middag:Tacco-fajita + grönsaker + salsa, inget bröd!
10-20 snusar
Träning NADA!

zZZZzzzz...





Trött Tidig Tisdag

Blev inte många timmars sömn inatt heller och nu är klockan halv 11 så det blir förhoppningsvis ca 5 timmars sömn inatt. Ska bara putta lite på Idde så man får plats i sängen :)

Somnade i badkaret idag och vaknade med skrynkliga tår och fingrar, drömde att jag körde massa volter helt perfekt och spikade allt!! Det kallar jag mental träning!!

Sen var jag tvungen att sätta på mig kläder och göra mig fin för det bar iväg ner på stan med vänner för att käka/ fika. På stan betalde vi 24 kr för en gratisparkering som vi använde i ca 4 min. Hahah... Dont ask wyyyy!! Kul hade vi (Kristina och jag kan inte ha tråkigt) och gott var det!! Önskar ibland att jag hade mer fritid, men men det kommer snart :)

Funlight-kvällen!!!


En dag i stockholm


En dag i badkaret


Dagens mat och träning:


Havregrynsgröt, kanel, banan &havredryck
En mandarin
Ett ägg + en macka med räkröra & grönsaker
En kopp kaffe med socker + mjölk
Vatten
2 potatisar med stekt fisk & skaldjurssås
Ett Solrosbröd med bregott
En Loka päron
En Tårtbit med grädde & blåbär (efterätt)
5-10 snusar
Viftat på tårna, räknas det som träning?!
Kycklingsallad med mozarella, bulgur, tapenade, annanas + vitlöksdressing
En liten baguett macka UTAN smör!
Caffelaite UTAN socker!
En Loka smultron

Inte speciellt nöjd med den här dagen!!! Blä...


God natt ZZZzzzz....



Hatade Måndag nu är du Slut!

Värsta dagen i veckan! Hade såklart fullt upp på jobbet, ingen vila ingen ro. Fick ont i knät av att hoppa up och ner upp och ner upp och ner på de jävla lastbilarna. För chaufförerna är ju så tjocka och lata att de inte ens skulle komma upp med skylift för i helsike, sen går det snabbare om man fixar det själv. Lastade en gubbe idag som SÅG ut som självaste jultomten, han höll på att trilla av bilen baklänges för magen var så stor och skägget skymde väl sikten.
Han var rolig att kolla på :)

Hade friståendeträning idag vilket inte var särskilt motiverande så jag körde halva träningen med laget och när de inriktade sig för tävling så lekte jag vid sidan om, mycket nyttig lek!! Gick riktigt bra!! Nöjd :) Det var roligare än att strosa runt på friståendegolvet och känna sig värdelös och fet...

Sov 2 timmar natten till idag (Skitmåndag) alltid så första dagen man går förmiddag och eftersom jag ska upp 04.00 imorgon med så måste jag runda av och krypa ner i sängen nu!!! Men gissa vem som har tagit min plats?!!

Luktar mamma såklart :)


Han är trött efter STORBUS i grävarlådan!



Dagens mat och träning:



Havregrynsgröt med banan, kanel och havredryck
En mandarin + ett ägg + 10 cashew-nötter
½ kopp grönt te med ½ sockerbit
Köttbullar med potatismos, brunsås och lingon
Loka
3 snusar
En måltidsersättnings-bar, Naturdiet Hasselnöt
2 teskedar jordnötssmör
3 timmar gymnastik i hallen + En liten korg Physalis (favoritfrukten vid fruktstund)
Massa vatten
Tacco-Fajitas-Tortilla med grönsaker, salsa och cremefraiche



ZZZzzzz...

Ohh vilken dag, vilken härlig dag...

Vaknade till solsken och ett stort vitt hav!! Så himla mysigt och coolt med så mycket snööö... Vet att de flesta hatar snön och skriker rakt ut för dom måste skotta fram bilen, dörren osv, men dom skiter jag i för jag gillart!! Dom som klagar på väder och vind har inget annat att klaga på liksom, visst kan det vara äckligt kallt men orka hänga upp sig på vädret. Om det blev orkan och mitt hus blåste bort, ja, då skulle nog jag också sura för vädret... Det kan alltid vara värre liksom... Man ska tänka positivt och inte lägga enerigi på sånt som man tycker är jobbigt, för då blir ju hela livet jobbigt... Nä jag är fan optimist i alla lägen och det är en BRA egenskap...

Dagens mat och träning:


Mörk brödskiva med makrill + vatten
Köttfärssås och pasta + Loka
Gymnastik 4 tim + frukt + massa vatten
Proteinpulver-smoothie på vatten med banan och hallon
En kopp chai-te med honung + knäckemacka med Hummus


Imorgon är det alarm kl 04.00 som gäller... Blääääääääääääääää.. men jag kan träna den här veckan vilket är det BÄSTA!! Gick hyffsat bra idag på träningen, ganska nöjd faktiskt. När jag börjar tappa vikt brukar det alltid gå bättre så om ett par veckor, oj oj...




Snart så :)


Envishet och en dos av Stålvilja

Jag är nog känd som en envis person med förmåga att alltid vilja argumentera för min sak. Men jag respekterar alltid andras vägar och val i livet. Mina perspektiv på livet och synsätt på hur jag vill tillbringa min tid på jorden kanske inte stämmer överens med de flestats, men jag hoppas jag blir respekterad ändå. Ingen behöver förstå, men jag vill inte att folk ska skaka på huvudet och tycka jag är dum eller knäpp bara för jag inte tror på äktenskapet eller kärnfamiljen.

Jag söker alltid en orsak till varför man ska göra saker. Varför ska jag skaffa barn och gifta mig när jag tycker det finns viktigare saker att leva för, typ fred på jorden, ta hand om dom barn som idag inte har någon familj och som aldrig får en ärlig chans... För mig är det ologiskt att skaffa egna barn när det finns tusentals som dör eller blir övergivna, svälter, misshandlas eller föds i missbrukarfamiljer. Nu kan inte jag adoptera alla men hoppas adoption blir vanligare framöver, även inom Sverige.

Från och med nu ska jag försöka skriva Matdagbok varje dag för att motivera mig till att droppa dom där 5 kilona som nu blivit 7 kg!! Jag vill ju inte att ni ska behöva läsa om mina dåliga matvanor så alltså får jag ta tag i dem nuuuu... Längtar även till att snön försvinner så jag kan börja jogga/ springa i spåret på förmiddagarna när jag jobbar eftermiddags-skift, Beach 2010 vänta bara!!!



Dagens mat och träning:

Havregrynsgröt med banan, kanel och havredryck
1 tesked jordnötssmör (bra fett!!)
1 flaska vatten + 1 Loka smultron
1 ½ tim träning i hallen
Pastasallad med kyckling, mozarella, soltorkade tomater, melon och bazilikaolja!!
1 Chailatte
5 dl kokta sommargrönsaker
Kranvatten
Ett par snusar :)

Ganska nöjd med dagen, skulle hoppat över Chailatten bara och sluppit alla mjölkfisar här framåt kvällen... Just ja jag har hittat Mina Tärn-skor som jag ska ha på Kristinas bröllop! Så satans snygga, beställer dom nog nu om jag inte får allt för kass lön... wiiiiiiiii..



Be My Precious!!!






Work work work...

Jobbar och tjänar bling pling... Kommer dock få två karensdagar på den här lönen, vilket suger!!

Längtar efter att få träna ordentligt, rastlös som ett troll. Att försöka sluta snusa gör inte saker och ting lättare. Hopp hopp och skutteliskutt... Ska nog ner till hallen på torsdag morgon och skutta lite trampoliiiiin.. Bra skit det där med trampolin... JUST JA, jag fick tid hos sjukgymnasten på torsdag så det blir inge skutt då, kom jag på.. Hahah..

Snart lunch på jobbet och jag är super-duper-mega-mongo-hungrig!!


Se ya dont wan'e be ya!!

Y


Glad Alla Jävla Hjärtans Skitdag..

Toklöjligt men okej då, måste väl nämnas att det är en Hjärtlig dag idag. Fattar inte varför vi inte kan älska varandra, köpa choklad och rosor till varandra varje dag? Eller åtminstone några dagar i månaden.  NEJ vi ska ha EN speciell DAG. Så typiskt svensk, typiskt Nordiskt kanske. Kotrollbehov AB. Var sak har sitt fack, sin plats och sin tid.
Tid är pengar och det finns bara 24 tim per dygn, 365 dagar per år. Så vi klämmer in en HEL dag då vi ska hinna med att Älska varandra! Toklöjligt...


Lekt med Idde i snön idag :)

Knät känns bättre - hoppade trampolin nästan hela träningen!

Vackert väder i morse när jag vaknade och jag kunde känna lite Lycka sippra in genom fönstret :)

Känner på mig att Våren/ Sommaren 2010 blir ASBRA!



Nu ska jag plocka ut grönsakerna ur ugnen, Muuuuuumma säger jag bara!!



Y


Huvud axlar knä och tår knä och tår!

Ja huvudet värker och axeln likaså, knät ska vi inte prata om och foten som tårna sitter på gör också ont idag..

Tillbringade halva natten på akuten efter en smäll i knät på träningen igår. Spricka i knät är iaf uteslutet nu är det bara hoppas att det är en rejäl muskelbristning som läker på en kvart, så jag är ready to go sen!
Gick ganska bra igår på träningen innan det small.. Men jag kan bättre :) Var tvungen att stanna hemma från jobbet idag eftersom jag fick kryckor med mig hem från akuten och haltar mig sakta fram utan dem. Ikväll blir det en film och lite godis, bus med Idde i det tempo som passar mig och sen ett varmt bad med en bra bok och en kopp Chai-te.



Usch vad jag längtar till sommaren!!

Amsterdam 2009

Värdelös

Förstår hur du kände dig Kristina när du skrev det där deppiga inlägget :(

Idag känner jag mig fet, ful och värdelös...

Tog ett break från skolan för att kunna rensa hjärnan och koncentrera mig på återhämtningen efter rättegångar och skit. Tog ett break för att orka träna ordentligt då plugget brände ut mig. Tog ett break för att vila upp mig och koncentrera mig på hälsan. Ganska ironiskt då man välkommnas på jobbet med att stå vid KASTO, en typisk monoton-jobbar-maskin som gör att man får ont i axlar och skuldror. Dessutom är det ett "straff" för att jag inte pluggar klart just nu. Så idiotiskt.
Gymnastiken har gått superbra sen jag började jobba, även om jag bara kunnat träna varannan vecka.
Men kom inte med i laget nu inför Svenska Cupen och jag känner mig helt urkass med ett äckeljobb som jag får ont av. Känner mig faktiskt riktigt jävla misslyckad vad det gäller allt, skola, gympa, liv.. ALLT..


Ska gå upp till matsalen och köpa ckoklad nu och spä på fettdepåerna lite...

SkitMåndag, SkitTisdag, SkitLiv..



Åre, fylla, smärta och glädje!

Första dagen var jag lite för kaxig och skulle ge mig på ett hopp i funparken. Landade illa och ledbandet i knät fick sig en ordentlig kyss. Men det går nog över snart. Förutom ett tilltygat knä så har helgen varit fantastisk! Blev en aningens för onykter på fredagen och fick lämna backen med spyorna i halsen dagen efter, synd på det härliga vädret.. Träffade en gammal skolkamrat sen gymnasiet som säsongar där uppe, grymt kul, men jag kunde inte riktigt hålla samma tempo som han och hans kompisar när det bjöds på sprit!!

Så var man hemma igen och Idde välkommnade mig med massa pussar!! Han mår bra och då mår jag bra :)

Energidepåerna är påfyllda och en veckas jobb står till buds... Längtar till nästa tripp som antagligen blir Gotland. Någon vända till Romme ska man väl hinna med också innan våren. Nästa år blir det jag som säsongar och Åre står på listan, men helst skulle jag vilja åka till Norge.

 

 

Utsikt från stugan :) ja man kunde åka hela vägen hem!!

See ya!!


Jävla värld.. Jävla samhälle..

Polis riskerar sparken efter kvinnomisshandel







Foto: SCANPIX

Kvinnan menar att hennes make, gränspolisen, sparkade och slog henne upprepade gånger under ett års tid.

Nu, efter att han dömts för misshandel, riskerar han sparken.

I tingsrätten berättade kvinnan att hennes make, den 49-årig gränspolis från Stockholm, misshandlade henne vid ett tiotal tillfällen, med sparkar och knytnävsslag. Misshandeln startade många år in i äktenskapet och kvinnan beskriver det som att det en kväll plötsligt bara "sa pang".

Källa: Aftonbladet


Det är då tammefan helt galet att man ska kunna läsa om män inom polisen och män inom rättsväsendet, domare osv som begår grova brott mot kvinnor, våldtäkter, utnyttjande av barn, hustrumisshandel osv.. Jag har hört och läst ALLDELES för mycket om manliga poliser som begår grova övergrepp och därför saknar jag tillit till dom. Kvinnorna däremot har jag bra erfarenheter av. Jag blev själv jagad av en manlig polis som ung han är allmänt känd som en galen polis i köping som gärna uttnyttjar sin makt.. Jag tror att många men absolut inte alla manliga poliser väljer just polisyrket för maktens skull och täckmanteln för att vara en GOD man. Kanske är en rödstrumpa men då får det vara så....


RSS 2.0