Hjärtmuskelinflammation

Besöket hos BRÅ gick bra, det var tufft och jobbigt men det var för en bra sak. Vi tjejer som blev intervjuade blev enormt uppskattade. Det var bearbetning på hög nivå. Nu laddar jag inför rättegången 8de maj. Fick en biobiljett coskå så nu ska jag se "Män som hatar kvinnor". Det var supernice att träffa Emma också, killen hon skaffat verkar reko också. Även om det är ett rent helvet att köra bil i stockholm som tog jag mig till Lidingö efter ett tag. Höll på att ta livet av mig själv och andra bilister flera gånger men det var en sport de med.

Snart fyller jag år och då önskar jag mig en sån här!

Designtorget eller blubox



Igår hade jag superkul hemma hos Kristina, vi sov hennes gamla lägenhet och sa adjö till den. Vi drack äckligt vin och snackade massa strunt. Saknar att hänga med henne och hitta på massa konstiga saker, livet är så lätt när vi ballar ur. Nu ska jag snart över till Rånet och käka, sen betalar jag av maten med att måla ett element.

Jag har haft ont i halsen och huvudet i två dagar nu, vill INTE bli sjuk! Har inte tid med det. Måste ladda inför SM, men man vill ju inte klappa ihop med en hjärtmuskelinflammation. Som om inte hjärtat jobbar hårt nog ändå...

Måste pysa, hatar att sitta framför burken med huvudvärk!

Y


Guldmedalj och ruskigt Stolt

Tävlingen gick superbra! Inget att vara nervös för, sprang bara fram och tillbaka på toa 15 gånger. Ändå var jag nära att pissa i pantsen när det väl var tävlingsdags. Blir kissnödig bara jag skriver om det! Jag gav 120% och kunde absolut inte ha gjort bätter ifrån mig just då. Sen vet jag att jag kan bättre, kan ge mer och bli bättre än vad jag är nu. Men det är 2 mån kvar till SM och då jävlar ska jag vara grymmare än vad jag var igår! Jag förtjänar det här så himla mycket. Helgen har varit underbar! Västerås tog hem många medaljer, vi hade fem lag med och det blev väl 2 silver 2 brons och 1 number one guld av oss! Så satans NÖJD! Det är SÅ värt allt slit...





Hade fysikprov idag som kanske inte gick särskilt bra men men... Träningen ikväll är inställd så det blir vila av för hela sIanten!! morgon blir det en tripp till stockholm för att träffa BRÅ, det ska bli spännande! Se ya!!

Puss och kram till hela laget och alla tränare, utan er skulle jag inte må så bra som jag gör idag!!

Y

"Kärleksfrukter"

Spat var UNDERBART!! Vi kom till färna vid 16.00 igår, då bjöds det på te-buffe. Säkert 20 olika spänannde smaker. Vi fastnade för champange och grädde! Till teet fanns olika sorters hembakat bröd, med massa olika ostar och marmelader, sylter och andra hemligheter, kladdkaka, chkladtryffel, vaniljpuffar, hallonpaj och cookies är bara några alternativ från denna otroliga tee-buffe!! När vi var mätta och fulla av njutning så rullade vi ner till rummet i Norra flygeln. Vi bodde på herrgården och det var jättefint!! Vi tog med oss spa-rockarna och traskade ner til spa-avdelningen. Där plaskade vi lite i en varm och skön pool med massagemunstycke, käkade lite färska frukter och slappade på relaxeavdelningen. Bastun fick sig ett besök och sen var det dags för middag i Spegelsalongen kl 20.00. Det var jättefint överallt med fina antikviteter som jag gärna skulle ta med mig hem!!
Tre rätters middag slank ner hur lätt som helst, min förrätt blev kallrökt ankbröst sen fick jag sjötunga och pressad potatis med en massa hemligt som jag inte riktigt förstod var det var, men supergott! Efterätten var gudomlig! Lavendelskum och vaniljglass med små hallonkras, sen en ljummen vanilj/ knäck-bure till!! Jag hade haft rätten att använda Stefans favvo-uttryck, "Det knullar i mun". Kanke inte så passande i salongen vi satt i men det hade varit kul!!


Vi rullade vidare upp på övervåningen till en liten bar, SUPERMYSIGT! Där drack jag mera te och käkade lite mörk choklad. Magen hade vid den här tidpunkten (21.30) gjort uppror för längesen!!! Tur att jag och mamma var själva till en början i baren, för de lukta inte tårta där jag satt... Vi blev snart trötta och gick ner till våran flygel för att sova. Jag låg i sängen och tittade på Hundtricket, drömde mig bort en stund sen ramlade ögonlocken.
Morgonen idag började såklart med en underbar frukost, skulle inte ens få plats med att skriva ner allt som det bjöds på men det var sagolikt gott. Dagen fortsatte med Chi gong och helkroppsmassage, lite bastu, bad och relax, shopping i spabutiken. Köpte ett doftljus som heter "Kärleksfrukter" tänkte locka till mig lite LÖVE!
SÅÅÅÅ SKÖÖÖNT har det varit!! Supertaggad inför tävlingen imorgon, ska bli skoj skoj skoj!! Just ja, måste fixa mat och frukt och sånt nu. Sen packa klart allt!!! Tänkte hinna plugga lite fysik också. Alltså har jag inte tid att sitta här och skriva om mitt underbara liv längre. Längtar till tisdag för då ska jag till stockholm och träffa min underbara Emma. Saknar hjärnskakningsknasen!! Kanske åker över till Steve och hänger lite sen, han är också saknad, alltid. Kristina börjar också bli saknad, men hon får toffla lite nu ett tag, så tar vi ifatt det när jag flyttat.

Hjärnskakningsvarning!!




RACE



Puss på er vänner ni är mitt guld!!
Y

SPA IDAG

Träningen igår gick väl inte som det var tänkt. Ganska dåligt gick det... Nöjd med 3 varv av 6. Stod på allt utom framåtvarvet på tumbling men dubbelsalton var långt ifrån så bra som jag vet att den kan vara och bla bla bla. Men nu ska jag ladda med positiv energi, jag vet att jag kan alla varv, jag vet att jag fixar det här. Jag kommer inte bli besviken, det är bara att kötta! Inga om och inga men, jag ska bara vara grym och ha ruggigt kul!

-Lämnade tillbaka grejerna på praktiken idag, det gick bra.
-Fick inte ut mobilen från beslag för jag hade glömt plånboken hemma och kunde inte legitimera mig.
-Ska läsa igenom fysik kapitlena efter min powernap och göra klart övningsuppgifterna.

Den enda jag inte gjort idag som jag skulle behöva göra är att ringa min kurator, åka och handla och sen packa inför tävlingen. Men först ska jag powernappa lite så jag får ny energi. Blodsockernivån ligger långt under noll. Maten idag har inte varit på topp. Inte särskilt onyttig, bara lite fel tider och lite mjölk till gröten som sabbat magen. Magen värker, hjärtat värker och musklerna värker... Ska bli så HÄRLIGT att flytta och börja promenera i vårsolen alla dagar jag inte har gympa. Kunna cykla till skolan och hänga i hallen när man vill. Börja inreda och dona, längtar!!

Jag ska iaf på SPA idag!! Vi åker ikväll jag och mammsen sen ska vi få behandling imorgon bitti, lövli! Men just nu ska jag decka en halvtimme i sängen.


Y

Sista träningen idag!

Det är idag det gäller, måste få gå ur hallen glad idag och med alla mått på ansatsen!! Får jag inte glömma!! Känner mig degig och trött men det kanske vänder när jag kommer till träningen. Låg på altan och njöt en halvtimme i solen, så underbart det var att drömma sig bort... Tankarna snurrar ordentligt för tillfället. Det snurrar så mycket i huvudet att jag har svårt att göra saker och komma ihåg. Minnet driver med mig. Glömde bort kuratortiden idag för andra gången. Illa.

Har några saker att göra och ta tag i men rinner bara ur händerna hela tiden.

-Fixa sista uppgiften på cad
-Plugga till hållfasthetprovet
-Göra fysikläxorna
-Hämta mobilen hos polisen
-Lämna paserkort och nyckel på gamla praktiken

Nu ska jag iaf åka ner till HM och köpa trikåer och svarta toffsar till tävlingen, sen blir det vidare till västerås och träna!


Emma snurrar på Gävlelägret

NERVÖS

Tävling på Söndag och mina nerver böjar redan skicka ut knasiga signalämnen. Kissnödig hela tiden, kan inte sova, svettas och blir snurrig. Fan jag hoppas det går bra!! Vill så gärna stå på alla varv på tävlingen. Skulle bli så ledsen om jag inte fick visa hur duktig jag blivit. Jag vill visa och bevisa för mig själv att jag kan och att det är värt allt jag kämpat för. Jag skiter i om någon annan blir besviken. Jag vill vara nöjd. Skulle verligen släppa lite på pressen inför SM också.

Nej nu kom pappa hem med pizzor till han och mamma så det är bäst jag rymmer över till Jånas!! Ska göra fruktsalladen som inte blev av sist. Annars har kost och träning idag varit godkänt. Ätiti var tredje timme, inget socker, inget onyttigt fett, druckit bra med vatten och tränat ett väl godkänt pass + stretch. Matlådan på lunchen var kanske inte av bästa kvalite men i övrigt har det sett Ok ut. Motivationen har ökat. Jag ska se dödsläcker ut i sommar!

Tråkigt att man inte var en dec längre
och såg ut som Demi



Y

"Längtan"

Längtar efter...

...nya lägenheten och ett nytt liv
...sommar och festivaler
...kärlek och vänner
...jobba och tjäna pengar

Ställde mig på vågen nyss och satan vilken käftsmäll. Det är dags nu, the botten is nådd!!! Jag har bara 9 härliga kilo att jobba bort om jag ska komma ner till min målvikt. Fast jag misstänker att det mesta som jag lagt på mig faktiskt är muskler, jag tänker iaf sätta upp ett realistiskt mål på -5 kilo till 1a maj. Kommer vända åt rätt håll så fort jag flyttat. Nu är jag lite bortskämd som bor hemma och äter mor och fars mat. Då sväller man lätt. Bara vända på skutan och börja ro åt rätt håll...

Inspiration




Tävlade med mina småtjejer i helgen, det gick sådär. Jag är inte nöjd men dom har haft det struligt med tränare och lärde sig serierna sent. Lite mitt fel att det inte gick så bra eftersom jag är deras tränare. Men nu ska det petas och byggas muskler på småttingarna, de ska allt bli duktiga. Tycker om att träna dem iaf, det är uppskattat. Man får så mycket livsglädje av barn.

Ellen


Hanna


Alina


Emilia


Visst är dom supersöta mina små brudar!! Tindra och LillEllen har jag inga kort på än men det kommer.

Dags att drömma om världen och vakna med pannan kall. Kanske brinner solen imorgon, kanske upptäcker jag nått nytt. En dag som inte glöms är en dag värd att minnas. Låt varje dag bli minst så bra att du alltid vill komma ihåg den.


Y

Kärlek, hat, krig och brottsofferjour.

Kärleken finns det gott om, den värmer när jag fryser och i tanken håller jag mig varm med ord och kramar som ni ger mig. Att älska livet är svårt men att älska sig själv är svårare. Att älska någon annan är lätt men i motsatt riktning blir det inte alltid rätt. Jag känner mig älskad men älskar inte mig själv. Däremot är mitt liv bara mitt och ingen ska tro att de kan slita och riva i det hur som helst. Lyckan finner vi i kärleken och bakom hörnet står ett hjärta och bultar, du måste bara hitta vägen dit.

Hatet kilar sig fast mellan tänderna när jag biter ihop och skriker med hela kroppen, salt sprutar ur ögonhålorna som värker och ömmar. Fingrarna vitnar och jag klämmer hårt om ratten när kroppen brister inombords. Sprickorna i skalet blir synliga och det känns som det är skrivet i pannan. En genomskinlig gestalt som går fast det hela tiden känns som hon springer för sitt liv. Musklerna värker inte bara av träningsvärk, ilska är jobbigt att bära.     

Idag ringde min kontakt från Brottsofferjouren, hon har hört av sig med jämna mellanrum sen "det" hände. Hon undrade om jag hade intressa av att dela med mig av mina synpynkter på hur svenska rättsystemet behandlat mig?! OM JAG HAR!!! Jag och fyra andra tjejer ska få åka till stockholm och träffa en Brottsoffer-förebyggande-organisation. Man ska ha gått igenom hela rättsprocessen och vara mellan 19 och 24 år. De vill utreda hur rättsystemet bemöter unga kvinnor som utsatts för brott. Jag har nog ett annat att säga. Blev även tillfrågad att själv hjälpa till och prata med andra unga tjejer som råkat ut för samma sak. Denna kontakt hos brottsofferjouren som verkar vara en pensionerad, insatt och välutbildad juridisk person av något slag, hon sa några saker till mig som jag kommer lägga i min självförtroende-ryggsäck. Det är människor som hon som ger mig hopp, ett brinnande engagemang för kvinnor som FORTFARNDE ses som de svagare könet! Sen kan vi inte hjälpa dom som inte vill ha hjälp, det finns de som inte inser att de förtjänar ett bättre liv. De som skäms över sig själva, de som tror att allt är deras fel, de som inte vågar kämpa eller ens tror att de har några rättigheter. ALLA har vi mänskliga rättigheter!!!

Jag förklarar Krig mot ondskan i världen, mot livets förruttnelse och mögel. Ingen ger sig på mig och mina kära ostraffat. Det är en narurlig reaktion, mina gener och min fostran, min erfarenhet och min moral. Min mamma har lärt mig att hellre snacka för mycket än att hålla käften!!

Visa vem du är och stå för vad du känner, lev som du lär och låt ingen trampa på dig!!


Eftersom dagens inlägg blev ganska tungt så lättar jag upp stämningen med meningslösa materiella ting som är jävligt skitasnygga!!





Till nya Köket


Y

"Fredagen den 13de gav sig till känna"

Morgonen började bra med stress, dålig frukost, dålig mjölkmage och en dålig facedag. Slänger mig iväg i lilla kalla bilen,  hämtar Tass och Rånet. Tassen inleder bilresan med att göra narr av att skruttbilen skakar och guppar. Sen där mitt under en omkörning av en lasbil på E18 så säger Jonet Jånas - Du det känns inte som det ska det här. -Sluta skräm upp mig så där, sa jag. Sen hände det!!!  Mitt under morgonkalaset får jag PUNKTERING på bilen. En ny kurs startade dessutom idag och vi kom en halvtimme försent. Tur att pappa kom och räddade oss där i kylan på den läskiga motorvägen. Allt löste sig rätt bra och imorgon kan jag använda bilen igen. Men dagen är inte slut än...


När lektionen nästan var slut så ringer min advokat och släpper BOMBEN, datumet för nästa rättegång. Det är preliminärt men vi hoppas att det blir som det är sagt. 8de Maj. Jag kände direkt hur såret i mig började blöda, tårarna var svåra att hålla tillbaka, gängor och skruvar försvann. Hela lektionen bara suddades ut på en sekund. Hela dagen vändes upp och ner, då var det bara förbereda sig på ett nytt helveteskrig!! Nu jälar!! Det finns inga val och ingen tvekan, Sveahovrätt nästa. Göra det som göras kan enligt lag. Om inte det fungerar så får jag väl skipa rättvisa på något annat sätt...
Min advokat berättade också att åklagaren löst ut min mobil så nu kan jag hämta den nästa vecka. Som om det betyder något egentligen. En MASSA sms och missade samtal som ska jag ska gå igenom. KUL. Nu låser vi in skithögen!!!!




Var in på Slingan på torget idag och hälsade på Evelin, så himla kul att se henne. Blir alltid glad av att träffa henne och hon var strålande söt som vanligt. Nej nu ska jag duscha av migg svettlökarna och vila en stund, sen ska jag hem till Rånet och göra en fruktsallad tänkte jag. Så satans skönt att vila från träning idag. Nina fick gymma själv men det var duktigt av henne att åka dit!!

Hoppas du är nöjd nu Moa när jag bloggar aktivt igen! puss pårej

Y

Vilken krigare man är!

Så jävla skön träning om man får tillåtelse att svära lite!! Hade stressade genomkörningar idag men jag stod på alla mina varv minst en gång!! Det satt klockrent som om jag aldrig gjort annat än att snurrat dubbla volter!! Synd att vi inte filma när Camel hade en BRA dag. Livskvaliten höjdes en aning efter träningen, det ÄR värt alla tårar, allt svett, all tejp, alla pengar, alla bilresor, allt släpande på mattor, all styrka, stretch and bend!! Dagen började riktigt skikasst men avslutades trevligt med en lyckad träning, vänskap, 2 och ½ män, en kelig katt, en äcklig proteindryck och snart ska jag få min drottningsömn.

Because I am the queen of fucking everything!!




Em and Em ni är en del av eliten!! Löv ya!! And all the other girls in thas team...


Imorgon är en ny dag i plugget med start av en ny kurs, spännande. Sen blir det gymmet med Nina och en slapp fredagkväll efter det. Sen är det heldag på Lördag med tävling och träning. Kanske någon öl efter träningen om jag inte är HELT färdig! Nej nu ska jag tvätta fejset och kapa en kabel sen är det knopping in the bed som gäller. Ska skriva lite i den riktiga dagboken också, längesen nu. Behöver uppdateras!! Puss och kram så ses vi på stan.

Jävla VIKskit, då var det offentligt: http://www.vik.se/artikel.asp?strukturId=229&artikelId=5239

VIK vidare till slutspel?

Kul att man mår så jävla bra och går med tårsprängda ögon, ful i håret dag och fejset ser ut som en oskalad morot, just kommer det fram ett gäng killar på stan och filmar en och ställer frågor om hocky som är jävla intressant. Sen upptäcker man att man blir filmad!!! Jag ville helst bara sjunka genom jorden, byta namn och byta planet!!

Blev en rolig dag på stan med Kristina iaf... Skippade kuratorn, var så himla ledsen och trött så åkte direkt till Kristina så fick hon ta hand om sitt lilla vrak en stund. Sminkade om mig och tog nya tag sen drog vi ner på stan... Jag har nog shoppingmani, jag tröstäter, tröstshoppar, trösttränar och tröstsnusar just nu. Får vara så ett tag...
Nu är det snart gympadags, hoppas det går bra!!


Kan vara guds gåva till tellus!!!




Kristina har by the way ingen tidsuppfattning, 5 min för henne blev 20 min idag. Skönt när man ser på saker så avslappnat. Knappt någon tidsoptimist, som om det skulle komma från rätt person. Jo jag är nog inte så bra på tider själv...


Tröstar mig med grymma träningar!

Träningen idag gick lika bra som igår!! Roligt!!! Humöret är dock inte på topp, men det finns väl anledning till att det är så antar jag. Blir bara trött och gråtfärdig ibland...

Skolan satt igång idag, sköööönt! Äntligen lite rutin i vardagen och livet känns lite normalare. Är peppad på pluggandet igen!! Satt med Autocad ett par timmar i skolan idag och det var riktigt kul när det gick bra. Så SKÖNT att känna drivet i livet igen.. Men livet ger sig till känna ibland när det gör ont fysiskt och psykiskt. Så snart jag tagit itu med några Måsten så kommer det nog bli lättare att ta sig upp ur sängen också. Nej nu är det showertime, hoppas jag inte stryper mig själv med duschslangen av misstag för att jag är så trött så jag halkar och hänger mig själv...


Ganska coolt va!? Thats Me när jag inte är trött!!


Y

Dödstrött med majonäs på

Tyckte titeln passade bra då jag lagt ärmen i majonäs och snyggt spridit ut det över datorn. Så trött att jag inte ens orkar ta bort det. Gick förbannat bra på träningen idag, trots att jag tillbringade hela förmiddagen i sängen och på toaletten. Aldrig mera alkohol!! Brukar dock låta så varje gång...

Saknar dansen otroligt mycket ibland...





Stod på :
dubbelsalton
dubbelkskruven bakåt
1 och ½ skruven framåt
dubbelskruven på trampett
en icke godkänd pik-tzucka
dubbel gruppe med halv skruv

KUL NÄR DET GÅR BRA PÅ TRÄNINGEN!!
Nu längtar jag till onsdag, då blir det kanske skate i KMW. Kalaskul!!

Tankarna har snurrat hela dagen och det ska bli skönt att blunda, hoppas jag drömmer nått kul inatt. Nu blire duschen för jag är äckligast i världen efter en utekväll och 5 timmar i svett-hallen. Natti

Y

"Bakis skakis blir inte friskis och svettis"

Med ett välförtjänt illamående sitter jag i sängen med datorn i knät. Det är med blandade känslor jag vill minnas gårdagen; några tårar, lite ångest men massor av skratt och glädje. Till den större delen var jag bara så himla glad igår, omringad av människor som jag tycker om, som studsar, kramas och skrattar. Bra musik, massa dans och gott sällskap! Tack för en superkväll allihoppa!!

Nu sitter jag bara och väntar på att kl ska bli 15.00 så jag kan åka iväg till hallen i v-ås och träna mina småtjejer, dom har tävling nästa helg! Så jag, Kristina och småtjejerna ska packa oss till Leksand. Superspännande! Dom har verkligen blivit duktiga. Sen är det egen träning som gäller efter det, så en 5-timmarsdag i hallen blir det ikväll. Sen ska jag hem och göra matlåda för imorgon sätter plugget igång. Saknar klassen faktiskt..

Satt och kollade igenom massa gamla kort igår och hittade några där jag knappt kände igen mig själv!! Läskigt hur man förändras...

17 år


18 år


19 år


Hjälp vilka kort!! Hahaha...

"I will always love you"

Whitney Houston bleknar nästan i jämförelse med Connie Talbot och hon är 6 år!!! Tjejen kommer bli en stjärna!!!
Kan inte hålla tillbaka tårarna, helt omöjligt!! Lyssna på youtube och njut...

Igår hade jag en underbar kväll med underbara Malin. Efter en falafel-rulle, godis och några folkbärs så var tok-träningen igår helt förgäves. För FYFAN vad bra jag och Nina körde igår!! Sen tittade jag och Malin på Tzatziki, morsan och polisen. Självklart höll jag på att börja grina där med i slutet men jag höll mig!!! Vi käkade en smarrig fruktsallad till frukost imorse för att kompensera gårdagen. Vi bilade ut till Lager en sväng och jag shoppade rött läppstift och ett par Frankdandy-troller. Nu sitter jag alltså hemma i Kopenga och väntar på att få åka till friståendeträningen i västerås, sen blir det tillbaka till kopenga och över till the boys hos Rånas, därefter blir det Rock hela kvällen på Huntis! Fläng hit och dit med den jävla lilla bilen!! Skönt att snart bo i västerås igen. LÄNGTAR!!! Kommer ha toppengulliga grannar också!!


Tänk om man kunde få se ut så där och må bra på samma gång!! Jag har iaf trollerna, haha...



Äter inga sönpiller längre!!!
Köttar på gymnastiken!!!
Tränar som en TOK på gymmet!!!
Äter dock fortfarande VÄLDIGT fel!!!
Dricker och röker tyvärr ibland!!!


Det går helt enkelt framåt, men fortfarande massa som jag måste ta tag i, skola, polisen, hemlig adress, försäkringskassan, bla, bla, bla... Men jag säger bara som Angelina i CHANGELING:
 "Fuck the you and the horse you rode in on!" Årets citat helt klart!!!
Im on my way...

Kommer alltid på vad jag ska blogga om när jag sitter i bilen påväg någonstans eller när jag står på gymmet och tramar så svetten sprutar och skvätter på alla stackare som går förbi. Just ja!! Sett en intressant mörk snygging på gymmet, hmmm undrar vem han är... Nej klockan tickar... Se ya!!



Y

Fuck you and the horse you rode in on!!

Jag kan inte göra annat än att ÄLSKA Angelina Jolie, my wife forever!! Änu ett hett filmtips är verklighetsbaserade och helt enastående filmen CHANGELING. Två storartade filmer på två dagar, helt otroligt. Om jag grät sjöar till Slumdog millionaire igår så snackar vi Atlanten och Indiska oceanen idag. Tror aldrig jag svettats. gråtit, skakat och skrikit så mycket till någon film någonsin. Det brinner i hela kroppen när jag ser en sådan här hemsk film som man vet är en verklig historia!! Se den och ni förstår vad jag menar. Ens egna problem krymper i jämförelse...

- He's not my son!
- If we say it's your son, It is your son.



Kekade sveriges bästa sushi med Peter i Örebro idag, det var mumma mumma mumma! Trevligt som satan  var det med. Introducerade Rånet i sushi-hysterin också, så nu har jag ännu en vän att draga med till Örebro vid löning!! Bara så NI vet så finns Sveriges godaste sushi i Örebro på East and West. Deras efterrätter kanske är sveriges godaste också!! För övrigt så har maten idag varit riktigt bra, jag trycker i mig min havregrynsgröt varje morgon, med sylt på förståss!! Gjorde en kämpevända på gymmet idag också. Imorgon blir det volter... På fredag blir det gym igen!

Nu är det läggdags, måste vända tillbaka dygnet till skolan sätter igång igen.

Peace out            Y

Utmaningen som härjar på bloggarna

Nu har även jag fallit offer för trend-utmaningen på bloggen. Ett par stycken som utmanat mig så nu får jag väl ta och lägga upp en version av mitt verk för er utmanare att tillgå. Var ganska klurigt må jag säga. Men rätt skoj också. Strax ska jag slå på den andra filmen som jag fick låna av Rånas igår, men innan det ska jag kolla mailen och sen hämta lite vindruvor att snaska på till bion!!

1. Vad heter du?: Camilla
2. Ett ord på fyra bokstäver: City
3. Flicknamn: Camil
4. Pojknamn: Calle
5. Yrke: Civilingenjör
6. Färg: Clementin-orange
7. Klädesplagg: Converse-skor!!!
8. Mat: Cheescake??
9. Sak i badrummet: Clinique rengörings-kit
10. Plats/stad: Central Park
11. En orsak att vara sen: Christmas-shopping!
12. Något man skriker: Centerpartiet suger!!!
13. Film: Confessions of a Shopaholic
14. Något man dricker: Coca cola zero
15. Band: Cradle of filth
16. Djur: Camel
17. Gatunamn: Cypressvägen i Malmö
18. Bil: Cadillac
19. Sång: Candle in the wind




Sötaste någonsin!!!!

D: It is written

Tack Rånet för lånet av den bästa filmen jag tror jag sett!!!

Jamal + Latika = destiny! Har ni inte sett Slumdog millionaire så har ni definitivt missat något. Jag grät floder som bildade små sjöar i slutet av filmen. Förstår att den vann flera oscars, för bästa film och bästa musik mm. Jamala faller man bara hejdlöst för, han blir sådär söt-ful-snygg. The Lady Latika med stort "L" är också en skönhet i sig, värd för filmen att se. Helt klart den bästa filmen jag sett på LÄNGE!
Kan också rekomendera Australia som jag såg på bio för ett tag sen. Även där en superbra film!!!
När vi endå är inne på filmtips kan jag rekommendera Zodiac, ingen ny film men den är extremt sevärd! Lite andra tips är:

Illusionisten
Juno
Hard Candy


Lilla Jamal i Slumdog Millionaire




Mannen Jamal med Kvinnan Latika


Körde ett pass på gymmet idag och det blir samma tur imorgon för friståendeträningen är inställd. Sen blir det sushi i Örebro efter gymmet! Wiii vad gött... Ska nog bjuda Rånas på ett par bitar sen för att han var så snäll och lånade ut filmer till stackars sjuksrkivna mig. Nej nu är klockan på tok för mycket och jag måste nog sova för ögonlocken hänger halvägs ner till tangentbordet.



Y



Blod svett och tårar!

Måndagen har gått i ett svep. Blev en flummig timme hos kuratorn idag, pratade mycket om allt möjligt. Blir inte trött längre när jag pratar om händelsen, förut blev jag helt slut! Jag tog mig iaf till Ica och köpt en kycklingsallad med pasta, sen blev det en liten tupplur hos Kristina innan träningen skulle börja kl 18.00 Men det gick väl inte riktigt som jag ville idag, tårarna bara sprutade åt alla håll, Camel fatta nåll, hade ingen kontroll!!! Var så himla ledsen bara, får nog räkna med att det kommer såna där floder ibland...
Men laget är bra och stöttande, dom körde på bra, fast Camel satt vid sidan och snörvlade som en 2-åring. Sen samlade jag lite krafter och var med på trampetten och det gick FÖRVÅNANSVÄRT bra! Stod på alla min tre varv, dubbelskruv, tzucka och dubbel med halv. Fast vill ju köra pik eller sträckt tzucka, men shit vad svårt det är!! Höll på att idag när jag försökte.. Min tränare kan nog intyga det...

Soldier



E fick lägenheten!! Wiii va roligt, vi kan nästan vinka till varandra då. Vi kan hänga på lediga stunder och äta frukost tillsammans, ta sällskap till hallen, ner på stan med massa mer skoj!! För vi blir super-grannar!! Ibland är vissa saker bara så bra! Som idag när jag fick kladdkaka, smoothie och baguett i ugn hos Em and Em. Ni är FÖR söta!! Nej nu blir det kojan, imorgon har jag en "To do list" som ska bockas av. Sen blir det gymmet!
Blir 50-talstema i mitt nya kök sen, här kommer några smakprov på balla kylskåpsmagneter som kommer lysa upp inredningen...




Puss God natt och Kräm


 Y

Brunett och bäst!

Livet har verkligen kommit tillbaka i stora delar. Jag är glad minst en gång om dagen nu. Skrattar på riktigt igen! Visst har jag humörsvängningar och känner hur tröttheten smyger sig på ibland men det går åt rätt håll. Ibland glömmer jag bort att "det" har hänt. Men när "det" gör sig påmint så kommer dom jobbiga bitarna. Sitta med stor kökskniv bredvid sig när man är själv hemma är ju liksom inte normalt. Att SPRINGA från porten till bilen fast det är 50 meter är inte heller klassat som normalt beteende. Men det är just när jag är ensam som verkligheten prövas. Sen gillar jag inte att vara på markplan, jag gömmer mig gärna några våningar upp och helst bakom en tjock och stabil dörr med titthål och extra lås. Så länge jag ska vara ensam och klara mig själv så kommer mitt beteende påverkas ganska mycket men med en eller flera vänner omkring så kan jag röra mig fritt. Så länge det alltid finns vittnen och en länk till direkt hjälp... Tråkigt när det blir så. Men man får försöka leva så normalt det går ändå. Jag tror jag kommer klara mig bra själv i nya lyan.

Tre av dessa hjortkrokar skulle göra sig snyggt i min hall, finns på bluebox.se




Jag är ju ännu mer brunett nu, först blev jag riktigt röd sen slängde jag i den kastanjebruna färgen igår. Riktigt nöjd, trivs i den bruna färgen. Svårt att se mig själv bli blond igen. Som sags i tidigare inlägg: före och efter-bilder kommer senare. Då kablarna till kameran inte kommit fram än. Mamma!?

Jag var och tittade på E's eventuella lägenhet idag, den ligger i huset bredvid mig och ser exakt likadan ut. Superkul om vi blir grannar!!! Så flyttar vi in samtidigt isf!!

Gymnastikträningen igår gick bra!! :D Så jävla nöjd över en dubbelsalto jag körde och ett par stycken dubbelhalvor som var OKS! Kännde att jag hittat tillbaka igår på träningen, aaahhhh det har jag längtat efter. Mina småtjejer som jag tränade igår var superduktiga! Jag var så stolt, riktig skön dag i hallen igår. Småtjejerna fick mig så glad!! Snart är det tävling för dom och Kristina ska döma dem, hon kommer bli så stolt hon med!!  Träning ikväll igen, ser jag fram emot. Imorgon blir det gymmet igen, sen ska jag fan lyckas med maten denna vecka. Det ska bli veckans enda uppsatta Mål. Livet bara leker på så jag glömde nästan bort att jag skulle till kuratorn om en timme. Tur att det finns påminnelser på telefonerna.


This is my other family



Elle-butten




Lindvall med Moe i bakgrunden



Truppen ni är bäst, SM nästa...

RSS 2.0