Förståelse & förlåtelse, insikt & ansvar. Jag.

Dom senaste 8 månaderna har det hänt så mycket men ändå inget. Jag har träffat människor som fått mig att vilja förändra mitt liv, jag har kommit till insikt med massor utav saker och jag förvånas utav hur blind jag varit, hur dåligt jag mått och hur illa jag har behandlat mig själv under många många år!

Varför umgicks jag bara med idioter som inte uppskattade min vänskap eller kärlek?
-Jag ville hjälpa dem och förändra dem till vettiga människor genom att ge dem allt och älska dem gränslöst, istället åt dom upp mig och kvar fanns bara en lite flicka som inte trodde hon förtjänade bättre.
Tur jag vet bättre idag :)

Varför lyckades jag inte i skolan, varför kan inte jag bli Bäst på någonting?
-Jag fick oftare höra att jag inte var så bra i skolan än vad jag fick höra att jag var bra. Lärare som sa att man var dum i huvudet och inte fattade ett skit. Pappa som blev frustrerad när man inte förstod. Det negativa vann och jag intalade mig själv att jag var dum och inte förstod. Om mamma sa: Du kan inte bli bäst, du är alldeles för ödmjuk, du blir alltid bra på saker, men aldrig bäst! Då blir det så. För jag har alltid lyssnat på vuxna och på speciellt på mina föräldrar.
Nu vet jag såklart att jag är grym på att lära mig saker, precis vad som helst, idag har jag ett självförtroende :D


Det här är bara två saker som jag kommit till insikt med och massa massa mer har jag FÖRSTÅTT, jag är inte bara medveten, utan jag förstår!! Mår sjukt bra och känner mig väldigt trygg i mig själv. Jag är inte rädd för att göra fel, inte rädd för att prova, inte rädd för att bli sårad. Jag klarar precis vad som helst! Så skönt att bara kunna tro på sig själv och stå upp stolt och stabil. Stormen kommer aldrig åt mig för jag är trygg i mig själv nu, jag känner mig stark och jag vet att jag är stark men även ödmjuk. Jag börjar bli tillfreds med livet och den personen jag är. Allting får en annan betydelse nu och det känns som jag håller på att vakna upp till ett nytt li, där allt är bättre, roligare, härligare, underbarare, lyckligare, modigare, grönare och rödare. Nu blir det sängen!

God natt kära läsare, vänner, bekanta och familj. Tack för er vänskap, värme och kärlek!



Y

Vill ha sol och semester!

Nu börjar det kännas att man jobbat länge och inte fått någon smak av sol och slapphet. Visst Italien var väl en el av det goda men för LITE!! Får se om jag har råd att sticka iväg på en sista minuten-självläkande-vara ifred-resa innan skolan börjar igen. Som det ser ut med ekonomin nu så ser det mörkt ut, men man får hänga i och hoppas på triss-vinst eller nått :)

Var en sväng till hallen idag på förmiddagen och testade gränserna för foten, körde bakåt och framåt på tumblingen och lite vlter från trampolinen, var såklart försiktig och supertejpad, men aj det kändes endå. Gick ganska bra, trixen sitter i om man säger så men sen körde jag bara lätta grejjer också. Jag har ju varit i stort sett smärtfri senaste 3 veckorna och joggingen har känts bra men inte pallar foten mycket mer än så inte. Tänkte jag skulle testa iaf inför träffen med ortopeden på onsdag.

Idde mår mycket bättre och han klänger och klättrar här vid datorn, allt för lite uppmärksamhet från mammsi :) skönt att han mår bra. Igår tog jag ut honom i gräset en sväng och det var nog sista gången. Han blev helt knasig och började skälla och fräsa, försökte jag ta upp honom så försökte han hugga. Vet inte om han blev biten av nått eller rädd för något men han var skitarg och ville inte röra sig ur fläcken. Aldrig hört honom låta så, det var jätteläskigt och jag blev jätterädd! Men ett par minuter senare var han som vanligt och gosade när vi kom hem. Idag har vi lekt jagos i säkert en halvtimme och han är trött men vägrar sova, nu vill han abra ha godis och pussar.

Nej dags för sängen puss hej


Lycklig!

Dopaminkickarna avlöser varandra och vardagen rullar på i hastig takt. Sommaren har faktiskt varit fantastisk och än är den inte helt slut. Hoppas vädret vänder snart så man hinner med lite mera bad och vollyboll innan det är dags att packa fram vantar och mössa för höstrusket.

Kom nyss hem från spåret, tog 36 jobbiga minuter att ta sig runt idag. Har inte joggat på en vecka + att jag varit sjuk så det får vara godkänt, för den här gången.

Denna vecka väntar skift igen och jag ska jobba eftermiddag två veckor i sträck, ska faktiskt bli lite skönt att sova ut, men två veckor i rad?! Blä... jaja efetr regn kommer solsken eller vad säger man! Snart är det dags för flytt!!! 1a oktober flyttar jag in i mitt underbara nya hem. Idde kommer trivas SÅ bra och jag med!! Längtar! Sen är det snart dags för skolan igen, måste börja leta praktik-företag.



Just ja, jag är numera 58 kg's gumma!



Over and out :D

RSS 2.0