Lyxigt Nyårsfirande på Spa med Familjen

På nyårsaftonsmorgon kl 11.00 ska jag och mammi få en hårbehandling med huvudmassage. Pappa ska på klassisk massage vid 11.30 sen blir det gott käk och lyxigt trerätters till kvällen. Skumpa vid tolvslaget och bada i vedeldad tunna. Dagen efter blir det frukostbuffe och Aroma ansiktsbehandling för mig!

LITE SKILLNAD MOT FÖRRA NYÅRSAFTON SOM I STORT SETT TILLBRINGADES PÅ FLYKT FRÅN EN PSYKOPAT I TIO MINUSGRADER, I EN POLISBIL, PÅ AKUTEN, PÅ POLISSTATIONEN OCH SEN I KOMA DE NÄSTKOMMANDE VECKORNA.
..

Men nu har ett år snart gått och händelsen ligger i det förflutna, minnena börjar falla i glömska och smärtan avtar för varje dag. Livet har kommit tillbaka och jag kan skratta igen :) den som vinner i slutändan är iaf jag. Så jag säger bara, tack och adjö för år 2009 och välkommnar 2010 som kommer bli fantastiskt!!

Där ska jag badaaaa!


2010

Svenska cupen - gymnastiken

Åre - skidresa med mina muskeltöser

SM - gymnastiken

SPA - tjejweekend med mina muskeltöser

Festivalsommar

Italien - läger med gymnastiken

Bröllop - går brudtärna åt Kristina

Volontär - Indien, Tanzania eller Afrika

Norge - säsongsarbete

Idioten har kommit :)

Han heter Idioten men kallas för Iddi eller Idde, han adopterades idag!
När jag skulle skruva dit hans vattenflaska vid boet idag så bet han mig i en kamp om skruvmejseln, det forsade blod kan jag säga, han Älskar verkligen gummi!! Vilket även resulterar i att jag måste gömma alla mina skor för att få ha sulorna kvar!! Men bra söt är han och ganska lydig ändå. En nyfiken liten prick med mycket energi, precis som jag.
Det första han gjorde var att sno dvd-kontrollen och sticka in under soffan, på bara några sekunder var en knapp borta. Galen! Han verkar trivas iaf och det är ju huvudsaken :)







Finaste Illern i Världen!

Work, hard work...

Gäsp vilken dag på jobbet, inte mycket att göra och idag fick jag vackert kliva upp kl 06.00. Men vackert var just ordet när jag titade ut genom köksfönstret, ännu mera SNÖ!! Jippi för en vit jul, jippi för snowboard och skidor, jippi för att snö och vitmålade landskap gör livet lite roligare och ljusare.

Igår blev jag övergiven på jobbet, ALLA kompade ut tidigare och gick hem innan kl 19.00 fast vi egentligen slutar 22.15. Snacka om att jag kände mig ensam innan jag bestämde mig för att offra mina sista fyra komptimmar och bege mig hemmåt. Smart chef man har som drar utan att tänka på att jag inte ens får vara själv kvar på bygget, man måste vara minst två om man skulle råka fastna under en balk ellr krocka med en truck osv. Med tanke på hur klantig och orutinerad jag varit på jobbet dessa tre dagar så i stort sett sprang jag härifrån när jag insåg att jag var själv.

Istället blev det Tomtenatta med mamma och svägerskor, sprang såklart nästan in i det lilla äcklet på stan. Visste ju att jag skulle möta henne förr eller senare men det gick rätt bra. Ilskan sved i hela kroppen men man kan ju inte bryta nacken av någon på en offentlig plats :) nej då skämt åsido, hon lider nog tillräckligt iaf får vi hoppas.

Ikväll blir det bastu och massagestolen innan utstämpling, sen ska sista klapparna inhandlas. Väl hemma i västerås ska det julbakas! Ska ju hänga med familjen Åberg imorgon förmiddag så tänkte ta med mig lite att bjuda på :)


Puss och hej leverpastej


Work work!

Andra dagen på jobbet och livet känns redan lättare! Helt rätt beslut att ta ett studieuppehåll och koppla av några månader. Sen att ekonomin kommer blomstra är ännu ett hurra! Slutet på Januari kommer grönska och shopping står på 1a plats! Det ser även ut som om mina arbetstider nästa år kan komma att ordna sig så jag hinner träna varje vecka. Kommer två tjänster med dagtid eventuellt ständig förmiddag; jag ska söka och är högprioriterad!
Nu ska jag lossa en restbitsvagn och plocka klart årets produktionsordrar, jag = arbetsmyra!


Se ya, dont wane be ya!


Snö, IKEA, Gympa och avslappning!

Så himla underbart att njuta av dessa vita dagar! Mer snö jag vill ha mer snö!

Dagen började tidigt på Ikea med bästa Paulinus, lite shopping till mig själv och en julklapp till Kristina.

Därefter tog jag mig vidare till Kristina för att överlämna julklappen som var vita trägalgar :) Hemma hos kristina väntade 8 små söta gymnasttjejer som också fick julklappar såklart. Vi bakade pepparkakor i alla konstiga former, ritade tomtar och andra skumma figurer i roliga färger sen blev det kittlingskrig och julklappsöppning.

Drog direkt från pepparkaksbaket och busiga ungar till hallen. Emma, Lina och jag  körde lite grunder och trampolin med spik och höjd-tävling, brudarna var duktiga men jag var ganska kass. Fast körde en bra dubbelsalto iaf!

Nej nu ska jag slappa framför en film och äta välförtjänt choklad som jag fått i julklapp från praktiken...


Puss hej och leverpastej


Hoppas jag och pappi kommer iväg på en sista-minuten!

Saknar Laget!

Hittade massa gamla gympakort och filmer idag!! Nostalgi, men vart tog allt vägen??

Vart tog stämningen och lagandan vägen?? Visst är det större satsning på kommande SM men måste glädjen försvinna för det?? Jag menar visst har jag varit sjuk mycket och inte mått så bra och därför har min moivation legat på noll för gympan senaste tiden. Men för drygt två veckor sedan hade vi en träning där jag var positiv och glad, sprudlande av energi, efter att vi plockat fram redskapen var den som bortblåst och i slutet av träningen fick vi en utskällning av vår tränare i vanlig ordning.
Det har varit mycket gnäll och stämmningen som fanns innan SM har aldrig riktigt återfunnits men samtidigt har vi fått väldigt mycket skäll, spydiga kommentarer samt mer och mer negativ feedback.
Tanken på att sluta för att det inte varit kul längre har grott länge, men jag vill fortsätta för jag älskar gymnastiken och jag tänker fortsätta, för mig själv och för dom i laget som vill att jag ska fortsätta. Efter att ha diskuterat hur jag känner med några av mina lagkamrater verkar jag inte vara den enda som känner mig oönskad i laget. Hoppas verkligen det vänder till nästa termin, vore så kul om vi kunde hitta tillbaka till Lagandan vi hade innan SM.

Se Ya dont wane Be ya!

Glädje


Glädje


Glädje


Glädje




Y


Snö & Snowboard!

Blek fet ch bångstyrig, Thats when I love you the most, when its All you...


Hoppas några av mina vänner hänger på till Romme för att glädjas i snöyran!! Wiiiieeee... Nu när jag nästan är återställd efter en veckas sjukdom längtar jag etfer lite kvalitetstid på brädan!!!

Ses i backen 1000 hål i nacken :)

JÄVLA GRANNAR!!!!!!!!

Nej men klockan är inte 03.30 och jag ska Absolut inte gå upp 05.30 för att åka till stockholm och dömma under en gymnastiktävling: Jag Visste att det här skulle hända förr eller senare och jag HATAR dom!!! Varför har alltid Dom efterfest!????

Inte nog med att grannarna har en vidrig efterfest, dom spelar vidrig Musik Också!! Blääää för Magnus Uggla och lena Ph, majoritetan av festen verkar bestå av grabbar också, UTAN PUNGKULOR!!! Kareokamiffon som inte kan sjunga heller, hat hat hat, bas bas bas.. Snart ramlar väl ytterdörren in av den skllrande jäcla basen som får mina gångjärn att sjunga som om de hackade tänder. Hur fan kan det förrästen finnas BAS i shlagerlåtar? Det är ju bara galet sjukt och vidrigt, värsta tortyren jag kan tänka mig faktiskt..

Grattis grannar ni har vunnit 3e pris för årets mest puckade människor.
1a platsen vet vi alla vem den går till och han delar den med sin flickvän "The psyko bitch"
2a platsen går nog till en störd medelålders man på mitt jobb och han delar den med 80 % av köpings befolkning.

Jag stack hem tidigt från Paulinus för att vara PIGG imorgon, hade lika gärna kunnat dra med ut på krogen och delat taxin hem med äckelgrannarna och sen tagit mig in i deras lägenhet och snott alla proppar i proppskåpet..

Nej fan heller att jag orkar med psyko-äckel-trans-musik nuuu, jag tänker stänga av datorn och gå ut på min franska balkong och bitterfitta till mig mot de äckliga damer som sitter och röker på grannens balkong. Inte nog med att de är fula, snackar skit och röker, dom skrattar så där irriterande att man vill slå dem i ansiktet också!!!


God natt för fan.... :( morr...

Armour Love

Det är ju stört i huvudet hur man tänker ibland. Även om jag vet att mina tankar för det mesta är vettiga så är det svårt att leva efter sin egen visa, jag brukar vissla vettiga melodier för mig själv ibland, läsa budskapen på tepåsarna, märka ut rader i horoskop, ge meningen i låten en mening. Jag vet hur man ska göra men kan inte göra det!!! Jag vet vad som borde göras men KAN INTE!! Kalla det självdestruktivt, maschokistiskt, dödslängtan eller bitterhet kanske

jag kallar det Kärlek.



*

Snart bär det iväg till solariumet för att försöka väcka den här vampyrhuden till liv, en veckas isolering och sjukdom kan göra riktigt läskiga saker med kroppen. Jag tror faktiskt jag gjort motsatsen från de flesta och gått upp i vikt under den här veckan.
Under veckan har jag Levt på glass, coca coola, lussebullar, glögg, massa te med honung, choklad, skumtomtar och snus såklart. Inte den mest hälsosamma kosten kanske. Vi ska inte prata om kaloriintaget igår hemma hos Rånet, Anna Skipper skulle antagligen ranka min vecka som en av topp 10 värsta någonsin!!! Men idag blev det faktiskt ägg till frukost och fajitas till lunch.
Nu ska jag pilla in en prilla och göra mig redo för tjejkväll med vin och tjejsnack. Smaskigt!


Är hon inte lik Bella Swan i Twilight kanske?! Snygg somfå är hon iaf och hon är grym i filmen Stick It :)


Y

Wy are you hunting me like I'm going to dissapear?

Im trying really hard here!!! You'r not making it easy. I know you don't want to comlicate things but things have always been complicated whit us. I cant help what I feel and you cant help what you are... If you really love me?? Let me go... Please be my friend... I cant loose you again and again and agin and again, forever...  If you cant be my soulmate, please be my friend.
I love you, always...

You'r C



Gjorde hemmalagade hamburgare med Rånet idag :) Gooooooda kan jag säga! Kanske inte kan bli bättre med två mästare i köket!! Feberfri i två dagar nu (tack för termometern mamma), hoppas snuvan försvinner innan helgen är över! Dags för en kopp te och några sidor i boken innan läggdags.

Peace  Y


Hmm Kiera In my head..

Feberfri och Positiv

Halsen och näsan är fortfarande mina ovänner men febern har iaf gett med sig. Sitter och kollar på en dålig film samtidgit som jag budgeterar för början av nästa år :) jag tar tillbaka Allt jag sagt om att pengar inte gör en lyckligare!

Efter alla satans räkningar, en kreditskuld på 5000 (som jag inte använt än) en betald Italienresa och sparade pengar för min framtida Volontärresa så har jag Gott om pengar över för shopping (Med Sara och Paulinus såklart!) och en eventuell Skidresa om någon är sugen på att dra iväg?! En Ny tatuering kan bli aktuell också :) Yey yey...

I like


Skitripp :)

Filmen presenteras "Ynkligast i Världen"

Sceen 1:

Huvudvärken
Jag står lutad över diskbänken och ger ifrån mig alla slags äckliga läten ni kan tänka er, harklingar när jag snyter mig samtidigt som jag försöker hosta. Strax därefter nyser jag så kraftigt att jag slår pannan i kökskåpet.
Tror ni jag började grina?

Sceen 2:

Med matlagning igång kylskåpsdörren på glänt, blir jag akut kissnödig.

När jag släpper locket till kastrullen bränner jag mig lite lätt på stänkande mat, drar hastigt åt mig handen för att slå i el-arne i den öppna kylskåpsdörren som min pappa By the Way ALLTID har skällt på mig för att jag lämnat öppen. (Men sent ska man lära sig) Inte nog med det så har jag fortfarande ett kissproblem att ta hand om och som om någon högre kraft inte redan hatade mig så slog jag såklart i tröskeln på väg till toaletten.
Tror ni jag grät och kissa samtidigt eller?

Sceen 3:

Sitter och slösurfar och upptäcker på Kristinas blogg att Jonatan har friat.

I vanliga fall är jag ingen mes som fäller tårar för romantik men har man haft en Rough day så har man!! Det var väldigt gulligt och febern fick mig att vika mig och bli rörd av detta alldelses jättesöta drama.

Sceen 4:

Jag tröstar mig med att drömma om Keira Knightly




Förresten vill jag tacka alla familjemedlemmar och vänner som ställer upp nu när jag ligger sjuk som ett förmultnande ekollon :) Tack för halstabletter, glassar, tidningar, coca cool, krya-på-dig hälsningar mm. Imorgon ska jag få lussekatter av grannen.

My Passion for Shoes!!

Viiissst är det dubelmoral att vilja hjälpa fattiga barn samtidigt som man bara ÄLSKAR något så materialistiskt som skor?? Jag menar hur många underbetalda människor i u-länderna är det inte som sitter och tillverkar bla skor??

Samtidigt som jag brinner för rättvisa och alla människors lika värde så brinner jag för det estetiska och formgivna vackra. Just nu har jag sko-abstinens!!!!!! OMG vilka skor jag hittat på en nyupptäckt hemsida.....

Varning för känsliga tittare!!!!


Heartbreaker!!

Mmmmmmm dom här KOMMER jag köpa!!

SARA :) I know you want them, Me like them...


Nej de tre paren ser INTE likadana ut Mamma och Pappa :)

Hederliga och GÖÖRSNYGGA pumps!


Gav bort ett par exakt likadana vita :(

Defenitivt ett par Camilla sneakers, just love!



Dessa skönheter köpte jag i sommras :)

Y

Hatade Köping!

Var till köping över helgen (vägrar kalla köping hemma i fortsättningen) Västerås är mitt hem just nu och om en tid kommer det flyttas till Indien eller Sydafrika, Norge och Göteborg. Iaf så fick jag parkeringsböter, jävla skitställe!! Trodde det var omöjligt att få det i Köping.. Sen var jag och Sara ute på Helt Totalt Jävla värdelösa Brorsan och Syrran, men vi lyckades iaf roa oss med lite dans :)

Så patetiskt... vi träffade på två av köpings största loosers och dom påstod sig vara kvällens bästa kap, haha, vilka människor man umgåtts med under sin uppväxt. Sent ska man komma till insikt med vilka idioter man omgetts utav... Som sagt, skitstad! Efter krogen stötte jag ihop med en av köpings mest välkända idioter, en person som ligger högt upp på min topp 10:e lista över "köpingbor jag skulle vilja mörda". Hassan såklart... Han frågade hur jag vågade visa mig ute i Köping och jag frågade varför jag inte skulle våga det?? Han svarade pga mina kompisar, Öhhh vilka kompisar, jag fattade iaf inte vad han menade :) jag är inte rädd för att röra mig i köping. Haha.. går kanske inte ensam genom nygård mitt i natten men vem fan skulle vilja göra det??????


Årets önskelista till tomten:


och skorna i föregående inlägg SÅKLAAART!! :)




Y

ÖronOrgasmer till La Roux

La Roux med Albumet "La Roux" är en drog, Spotifya NU!!

Veckan börjar lida mot sitt slut och jag längtar till ledighet och att inte ställa alarmklockan på 06.30. Blääääää... Efter jul blir det mycket Coolare för då får jag ställa klockan på 04.15 men bara varannan vecka. Nu ska jag iaf bege mig iväg för gymnastikpractise, har varit krasslig i en vecka men börjar bli lite piggare, ska ta det lugnt ikväll.

Visste ni att adrenalin och dopamin utsöndras i hjärnan när man är nyförälskad? Det kan jämföras med samma kick som man får av kokain!! Coolt... Och visste ni att när nyförälsklesen gått över och dopaminkicken försvunnet så ersätts det av ett "myshormon" haha, vetenskapligt Allvarligt jag dör, hormonen heter Oxytocin och Vasopressin. Forskare tror att detta hormon fortsätter produveras och utsöndras tills ett barn växt upp i 4a års åldern, sen försöker naturen säga till oss att vi ska ligga med någon annan, hahah.. mina teorier om tvåsamheten sätts på print! Så skoj..

Iaf så säger forskarna att man kan gå emot naturens vilja och tvinga fram Oxytocin och Vasopressin, genom att ta på varandra, massera, kramas och såklart ligga mera!! Typ samma sak som alla terapeuter och psykologer säger till de stackars patetiska människor som går i parterapi. Eller så går man vidare, alla som envisas med att försöka rädda ett trasigt och olyckligt förhållande kallar jag bakåtsträvare. Jaja, träning nu, chingaling!

GE MIG!

RSS 2.0