:) Underhållning!

Kollat upp alla elaka komentarers Ip-nummer och självklart är allas datorer stationerade i Köping och områdena känner jag väl igen. Har ett hum om vilka som bor där så de är inte speciellt svårt att lista ut vilka som sitter och skriver alla puckade kommentarer. Ni är rätt osmarta! Hahah.. underhållning på hög nivår!

Sökfunktion för IP-adresser

Att "e" påstår att hon/ han inte är från köping är en ren och skär lögn, men som sagt så är denna person sjukt rubbad!
Det är kul att jag hittat en sökfunktion för Ip-adresser som gör det möjligt att få reda på Latitude och Longitude-kordinater för den som skriver. Nu kan jag kolla upp vart alla miffon skriver ifrån :)




Utdrag ur Dom 1 "Tingsrätten"

Det står till en början klart att Gs besök hos målsäganden grundat sig på ett sexuellt intresse för henne. Det framgår även av hans egna uppgifter om att han vid ett tidigare tillfälle erbjudit henne skjuts hem samt att han därefter tagit reda på hennes adress. Hans uppgift att han hamnat hos målsäganden för att leta efter sin sambo framstår därför som en efterhandskonstruktion.

Tingsrätten bedömmer att ingen av parterna är mer trovärdig än den andre vad avser själva händelseförloppet i sängen och vad som föregått händelsen. Av betydelsen för bedömningen blir då de övriga omständigheter efter samlaget.

Målsäganden har i den delen berättat att G efter samlaget sagt till henne att det hela var tänkt som en "rape" men att hon i stället var med på samlaget. Även om uppgiften är förnekad anser tingsrätten den så unik att det inte går att helt bortse från den.

Tingsrätten finner i och för sig inte skäl att ifrågasätta att målsäganden efter händelsen reagerat med äkta känslor och att hennes mående påverkats negativt av händelsen. Det finns emellertid som rätten ser på det hela ett utrymme för att parterna uppfattat situationen på olika sätt eller att målsäganden i efterhand uppfattat att hon utsattes för en våldtäkt.

Det förhållandet att händelsen omedelbart polisanmäldes och att målsäganden senare anträffades utomhus gråtandes och nedkyld endast iklädd nattlinne räcker mot bakgrund av det anförda inte för att mot Gs förnekande fälla honom till ansvar för våldtäkt

Det är med andra ord inte ställt utom alla rimliga tvivel att han begått den åtalade gärningen. Åtalet ska därför ogillas.




Det här är en lite bråkdel ur första domen. En mer specifik sammanställning av Dom 1 och 2 samt förundersökningen på över 100 sidor kommer senare i min framtida bok. Tillsammans med andra kvinnors berättelser och deras domar. Självklart kommer boken innehålla omfattande kritik mot sveriges insjuknande rättssystem och politiken som styr den.





Flowers in prison for humans to rule



Till "e"

Eftersom du så desperat skriker efter uppmärksamhet så kan jag väl ge dig lite av ren empati för din stördhet!
Till skillnad från dig så har jag har en mamma som bryr sig och ger mig uppmärksamhet, hon känner mig, oj vad hon känner mig. När jag var ca 16 år sa hon att jag skulle vara rädd om min rykte för det kunde få senare konsekvenser, hon syftade då på mina relationer till killar. Ack så rätt hon hade. Det bet mig i arslet under en våldtäktsrättegång.
Men att en kvinna är sexuellt fri ger ingen rätten att våldta henne.

Du är ganska osmart och oallmenbildad vilket gör att jag förstår din godtrohet för svenska rättsystemet, jag trodde såklart också att systemet var fläckfritt och att han direkt skulle åka in bakom lås och bom. Jag tvekade aldrig, därför ringde jag sos, därför hamnade jag på polisstationen tidigt på nyårsdagens morgon, därför gick jag igenom en rape-underskning, därför gick jag igenom timmar av förhör, därför har jag krigat mig igenom två asjobbiga rättegångar. Men när domen faller så förklaras han oskyldig, men han är INTE oskyldig. Han vet precis vad han har gjort, han hade planerat det långt innan det hände. Det är det som gör honom så sjuk!

Du kanske skulle läsa 1a och 2a domen samt hela förundersökningen, men din intellegens räcker nog inte till för att förstå alla svåra ord, så du får nog fortsätta vara puckad och tro att han är oskyldig. Det är inte mitt bekymmer, för det är Marre som måste leva med en våldtäktsman som är sjuk i huvudet, inte jag.

Och dom vänner som vänt mig ryggen och som har valt att stå på Marres sida och tro att han är oskyldig. Dom har för mig inget värde, det finns inga förlåt, det finns inga ursäkter. Dom är värdelösa människor som förtjänar samma straff som Gorge borde ha fått...

Jag kan bara tycka synd om Marre med flera, för de är tragiska och trasiga själar som jag alltid försökt fått på bättre tankar.
Men Camilla har fått förklarat för sig av sina "super-smarta" gamla trogna vänner att det fungerar inte så.
"Jag kan inte lämna honom fast han slår mig och drar mig hem från krogen och kallar mig Hora"
"Han älskar ju mig"
Sen säger dom; "Du vet inte hur det är förrän du hamnar där själv"

Jag skulle aldrig tillåta mig själv att hamna där! Fatta! Det är därför jag kämpat som jag gjort!!! Inte hålla käften och tiga ihjäl saken för visa mig svag och underkastad...

Smarta tjejer man umgåtts med under sin uppväxt!!!!!! Inte konstigt att du "e" är så störd som du är....

Sveriges domstolar i kris

För att FÖRTYDLIGA för vissa puckade männiksor, nämner inga namn men vet vem det är, så handlade inte artikel i förra inlägget om mig! Det är tyvärr bara så här det ser ut i Sverige idag.


HD-domare bryter mot sexköpslagen.

...

På Aftonbladet.se ställdes frågan: Bör en domare som begått brott få behålla sin tjänst?

87, 2 % svarade NEJ!

 

Kommentar:

HD:s chef Bo Svensson och kollegorna i HD har kommit överens om att Justitierådet Leif Thorsson, den sexköpande pedofilen som har skändat Sveriges högsta dömande instans, ska få tjänstgöra i Lagrådet under de två år då han avstängs från HD. Sverige har ingen Författningsdomstol så

Lagrådet är institutet som granskar lagar som föreslås av riksdagen och regeringen. Det förefaller ägnat att undergräva allmänhetens respekt och förtroende för rättsväsendet att den omdömeslöse Leif Thorsson - som uppvisar en så stor avsaknad av känsla för lag och rätt - skall få uppdraget att granska nya lagar.

Det är en trovärdighetsfråga och eftersom Leif Thorsson saknar självinsikt och självaktning borde Högsta domstolen antingen uppmanat honom att själv begära bli entledigad - eller sparka ut honom.


Det är illa ställt med rättvisan i Sverige!

Ruby Harrold-Claesson
Jur. kand






Kopiera den här länken för att läsa
artiklar om olika domare som begått brott samtidigt som de dömer andra!
http://www.nkmr.org/sveriges_domstolar_i_kris.htm

Ta lagen i egna händer!

Våldtäktsman friad

Mölndal | Publicerad: 2008-09-03 kl 21:55

Den åtalade erkänner att kvinnan sagt nej flera gånger, liksom att han med våld bänt upp sitt offers ben, ändå frias mannen från våldtäktsanklagelserna.

Den åtalade gärningsmannen har erkänt att kvinnan under ett flertal tillfällen sagt nej och uppgav att han var tvungen att bända isär kvinnans ben. En motivering till den friande domen var att kvinnan hade klätt av sig så att hon endast var iklädd underkläder, vilket mannen tog som en inbjudan, en väldigt ovälkommen inbjudan.

Tingsrätten hävdar att kvinnans beteende och avsaknad av ytterligare kläder är skäl nog för att ge förhoppningar och sända ut vissa sexuella signaler.

Trots kvinnans vittnesmål och gärningsmannens erkännande släpptes han utan straff.

Är det på det här sättet Sverige vill belöna våldtäktsoffer som troligen har fått men för livet? Är det dags att legalisera tvångssamlag? Nej, det tycker jag absolut inte att det är.

Rikard Bosch


Slopa svenska rättsystemet och ta lagen i egna händer, det är vad jag rekomenderar! Det gick åt helvete såklart, för det finns ingen rättvisa, lär er det. Hamnar ni i en situation med en våldtäktsman så är enda utvägen att döda honom för ni får ingen hjälp av svenska rättssystemet, tyvärr...

Har turen med mig...

Igår ringde dom från rygghälsan och sa att jag vunnit en tempurkudde! Jag och mammsi var på hälsomässan i lördags och jag anmälde mig till ett antal tävlingar lite på skoj, sen visade det sig att jag också vunnit en ljusterapibehandling :) jag som aldrig vunnit nått i stort sett, drog hem TVÅ storvinster! Tycker det var riktigt kul och hälsomässan vara bara helt underbar. Tycker det kan vara hälsomässa varje dag!

I måndags for jag och pappsi iväg till stockholm för att träffa tandregleraren, nu är det ett faktum! Tågräls i två år, tack tack.. Kommer ha en vackert smile om ca två år!! Dessutom kommer jag få en supermodern tandställning som inte kommer ställa till så mycket besvär. Den är tre gånger mindre än en vanlig och det går fortare att reglera tänderna plus att jag inte behöver åka till stockholm och reglera den särskilt ofta. Gött göttt!

Tenta torsdag, tenta fredag... stress stress!

Nu har jag pengar till resan i jul, ska bara vänta på att Tiger får ihop det sen är det BOKNINGSDAGS! Yeeeey..

Då var det bara dags att det tar vändning på gympan så rullar livet på ganska bra, det kommer det kommer. Ska bara självförtroendeboosta lite...

Annars så har Rånet hostat baciller på mig och eftersom mitt immunförsvar inte existerar så har jag asaont i strupen idag, frossa imorse och en härlig huvudvärk som gör det extra smidigt att plugga! Min ironi måste vara på topp idag. Ska iaf till läkaren om en timme i hopp om att dom kan fixa mina ÖGON!!


Saknar SARA!!

Y

Jag är glad, hon är glad, hon är tillbaka...

Va skönt att det äntligen är över, två skitjobbiga dagar i sveahovrätt har äntligen nått sitt slut och jag har landat hemma i min fina lägenhet. Jag mår bra, jag känner mig SÅ stark och har insett att jag klarar av att leva och vara den Camilla jag alltid varit oavsett om han blir fälld eller inte. Men jag tror på rättvisan den här gången, det känns bra i magen...

Att se sig själv vara i det tillståndet, att gråta och berätta om det hemskaste jag varit med om, det var jobbigt men nyttigt för bearbetningen. Jag såg en stark och fokuserad tjej som lät det brista i Tingsrätten men endå väldigt sakligt kunde redogöra för det hon varit med om. Jag, min åklagare och min advokat har nu gjort ALLT vi har kunnat för att få den jäveln fälld och räcker inte det här, då krävs det en radikal förändring i Svenska rättsystemet. Vilket min advokat redan hävdar att det behövs.

Jag förväntade mig inte att det skulle bli så mycket jobbigare i svea hovrätt, eftersom man gått igenom det en gång. Men fy fan vilken pärs! Svimmade nästan efter att ha plågats med hans lögnfyllda tal i över en timme. Han själv gick ut under mitt förhör för han påstod att han inte klarade av det, sen sprang han även ut under min åklagares slutplädering. Men jag närvarade vid hela rättegången fast jag egentligen inte behövde, för jag var ju inte ens kallad till min egen rättegång...

Argumenten som hans försvarare hade för att han skulle frias var nått av det sjukaste jag hört!! Men det berättar jag om en annan gång, ilskan har mer blivit en förvånande känsla över hur människor kan resoner så konstigt. Han fick det att låta som om vi levde på 60-talet när kvinnor fick skylla sig själva för att de hade klätt sig utmanande....

Domen faller kl 11.00 den 28de September
Håll alla tummar!

Återigen tusen tack till alla er som stöttat mig och brytt sig om hur jag mår och hur det går! Ni fins alltid med mig! Haft fullt upp att svara på alla sms och samtal, det känns bra att ha vänner som er :D

PUSS

Imorgon är det Krig

Imorgon är en stor dag och den fortsätter på fredag. Det kommer bli tufft, det kommer kännas förjävligt men jag är beredd på det värsta. Må rättvisa segra!

Alla ni underbara som stöttar mig och tänker på mig, jag älskar er och kommer ha er alla med mig imorgon i rättsalen. Ni ger mig styrkan att klara av det här. Ni ger mig hopp om att livet är värt att leva, ni är alla fina människor gjorda av kärlek och jag är glad att jag känner er alla...  Familj, vänner, bekanta, familjens bekanta, grannar och gympafolk, klasskamrater och lärare, sug åt er som svampar för ni är verkligen världsbäst!


Glader :D

Vet inte varför men idag var det som all energi bara kom tillbaka till mig, jag har dansat i vardagsrummet och kört värsta styrkepasset i en timme. Stretchat ordentligt. Jag har städat grundligt, diskat, lagat mat, tvättat och damsugit alla hörn. Försökte plugga men fattade ingenting och när grannen som är civilekonom inte kunde hjälpa mig så SKET jag i det! Jävla Ginas skor, skiter väl i hennes skor! Åh tentaångest AB! När man har energi till att plugga så fattar man inget istället, KUL!!!
Vet inte vart energin kommer ifrån men det är skönt!!! Ögonen ser ut som skit men jag ignorerar det och tror på en vändning snart. Fixar jag kosthållning och träning så brukar kroppen styra upp sig själv till sist...

Mamma och Pappa jag önskar mig en tarmskjölning i julklapp, så ni vet :D

Jag var ASNÄRA på att köpa ett par skor idag men nej nej jag höll mig! Jag höll hårt i plånboken, lite stolt. Men erkänner att jag gjorde av med en liten slant. Men det var på nödvändigheter. Ska ta ut kontanter nu när jag jobbat ihop pengar och lägga dom i en spargris till semestern, wiiiii sol och stränder!!!

Snart duschen och sen sängen! Upp 07.00 för pomenix och frisk luft imorgon. Sen solariet, plugga lite, laga matlådor och sen 4 timmar i gympahallen!



Puss på er!!!
Y


Mål jag tänker uppfylla

September 2010 - Volontärsarbete 2 mån

November 2010- Säsongsjobba på skidorten i Geilo
(Påbörja min bok)

April 2011 - Hitta ett 4 månaders jobb i Oslo (Skriva klart min bok)

Augisti 2011 - Teknisk design i Göteborg eller Inredning och Design i Hällefors


Jag läser och jag skriver, jag funderar och talar. Känner mig inte ett dugg klokare för världen blir bara fulare och fulare. Den vackra känslan av liv som fanns där när jag var barn, den är borta. Den försvann för många år sen och vill inte komma tillbaka. Kanske försöker jag fly från ett liv där allt är ett faktum. Jag vill liksom inte vara med längre...


"Han borde få ett straff"

Alla ni som sett filmen fattar! Det var ganska kul när Kristina sa det på fullaste allvar och med glimten i blick inne i den gigantiska, tysta, kalla, vidriga saken i Tingshuset i vänta på dom. Då lockade hon fram ett leende och det var den sista glada känslan jag tog med mig in i ett mörker, för sen rasade verkligheten och ett bottenlöst hål reste sig runt mig. Jag är på väg upp ur det hålet, jag ramlar ner ibland men det är bara resa på sig och försöka klättra upp igen. Jag vet att om en vecka kanske jag ligger där livlös på botten av hålet igen och det kan ta tid innan jag orkar resa mig och försöka igen. Men min dröm är att jag ska se ett ljus, en kant, ett slut på klättrandet. Äntligen vara framme och åter få känna mark och soljus. Jag vill inte få en känga i ansiktet när jag klättrat så länge bara för att ramla ner igen... Jag tänker be till Gud fast jag inte tror, jag tänker be "småfolket" hjälpa mig, jag tänker försöka med tankekraft och jag tänker be till asagudarna, ALLT för att det här ska gå vägen! Det skulle betyda så mycket och inte bara för mig... Jag tänker jobba för det här sen, undervisa om det, skriva om det, sprida min historia för att andra ska göra samma sak, försöka få en förändring ocg framför allt påverka andra att ta ställning och slåss för våra männskliga rättigheter! FÖR HELVETE!


Årets bilder



Gick till hallen idag och kunde inte låta bli att träna lite fast jag sprutlackerade mattorna med mitt snor, börjar bli rastlös nu och vill inte vara sjuk längre, så jag tänkte sluta vara sjuk från och med ikväll :D Har iaf bytt husläkare och fått en tid för att ta prover och göra en ordentlig utredning. Kroppen kan ju liksom inte strejka såhär, hur ska man då kunna leva liksom?

Skolan går sådär va, idag var det kul. Praktiskt arbete gillar jag! Fick lära mig svarva och upptäckte att jag tycker maskiner är intressanta. Måste komma från pappas gener. Iaf så ligger jag efter en del i plugget pga frånvara förra terminen när jag var ett vandrande vrak och dels från den nystartade terminen eftersom jag sprungit hos tandläkare och vanliga läkare och hos gynekologen och ja jag kan ju lika gärna BOSÄTTA mig på lassarettet snart!! Mer frånvara blir det, mera gynekolog, mer tandläkare, mera läkartider, kurator och rättegång nästa vecka. Svårt att hinna plugga på heltid, träna 13 timmar i veckan och jobba ibland då.. Ja ja men men, livet ska inte vara enkelt.. nu ska jag göra ett skolarbete så har jag åtminstone en sak mindre att göra..

Puss och God Natt
Y
Camel ;)


Rättegången är ett faktum

Fan vad laddad jag är! Nu jävlar får det vara ett rättvist slut på det här! Jag vill inte kämpa mig igenom ännu ett bakslag, det är sista chansen nu. Hoppas för allt i världen att det verkligen finns goda människor på våran jord och att några av dom sitter i rättsalen nästa vecka. Får jag en chans att säga något så vet jag vad som kommer flyta från mina läppar. Ett tal om all kvinnors orättvisa och vilka signaler sveriges rättsystem skickar till andra utsatta tjejer i vårt samhälle. Vi är FÖR många som inte fått någon rättvisa!!!

I vilket fall som helst så ska jag till Norge och jobba ett år efter min examen, då blir det till att jobba, jobba och skriva på min bok. I framtiden vill jag även göra verklighet av dokumentären jag tänkt på. Där utsatta kvinnor anonymt får tala ut om hur de blivit orättvist behnadlade, hur de blivit utsatta för övergrepp både av gärningsmän och domare/ nämdemän! Det är inte okej att naiva flickor tror att vi bor i ett jämställt land där lagen ska vara en trygg och skyddande famn, det fungerar absolut inte så! Dom ska heller inte tro att det lika bra är att skita i att anmäla en våldtäkt.
För de är rädda och har blivit hotade, vissa har inget stöd, de kanske skäms och känner sig äckliga och dom tror att det spelar ingen roll för han kommer ändå inte dömas och då riskerar jag bara att råka mera illa ut. Är det rättvisa?



Men att livet är orättvist ibland hindrar inte mig från att vara snygg och le lite ibland så det såååå!!!

Sen har jag underbara vänner, faktiskt så många att jag inte skulle få plats med bild på er allihoppa underbara på min blogg :D vänner ni är bäst!!!

 

Sara: Jag förstår inte men jag försöker och du lyssnar, du är den underbara Sara!

Tiger: Islo pislo, I just love you, Vi klaffar och klickar!

Emma, Emma, Emma, Emma och Emma: Ni är många och ni är värdefulla, kanske inte har ett unikt namn men ni har unika egenskaper och jag gillar verkligen Emmor :D speciellt min granne hon har ett fint hjärta!

Jonas: När du inte får mig att skratta eller le, då är det ILLA! Du är definitionen på bäst!

Malin: Du är långt bort och det var länge sen vi sågs men du finns alltid där som ett litet envist ljus i mitt eviga mörker!

Kristina: Så klok så klok, humor på hög nivå kan läka sår har jag hört! My wife, du är en elitkompis och en tapper tjej, den tappraste jag känner!

Line: Änne en tjej för bra för att vara sann, till Göteborg du försvann! På återsende snart gode vän. Fina minnen har du gett mig!

Dansvänner, klasskompisar, Tassen, oh gud alla ni underbara gympatjejer. Jag är så tacksam för att ni finns och jag får kalla er mina vänner. Goda vänner vet vad man känner och inga ord behöver stämpla verkligheten. Tack...


SVEA HOVRÄTT

Då var det dags, långa djupa andetag. Förstå att snart är det dags, bana eller bryta, krasha eller krossa. Kaoset är ett faktum och snart får svenska rättsystemt en andra chans att rättfärdiga något som de förstört hos mig. En tillit och en tro på trygghet som visat sig icke existerande i ett kyligt sverige.

Naiv och dum i huvudet trodde jag att man som kvinna levde i ett hyffsat jämställt samhälle, men icke sa nicke för är du en självständig kvinna så betraktas du som en Hora (ett hot) i ögonen hos männen med Makt. Detta är ett faktum och allt annat som påstås är lögn. 

Det finns brsiter i vårat samhällsystem och jag tänker inte ens börja printa ner dem. Men det finns en intolerans och en jävla skitmoral som präglar kalla sverige och jag har blivit bitter av den, ja tänk för att jag har det. 
Men det är väl för fan inte så konstigt?

Under sommaren har jag haft en kniv i bilen, en på nyckelknippan i beredskap och en på nattduksbordet. Inte rört mig ensam i Köping, blivit rädd för smådjur och dragit mig för att åka iväg och uträtta ärenden. Nu har ni chansen att betala tillbkaa.

17-18de September är det krig och jag tänker vinna!
Måste träffa min psykdoktor, paniken gror.
Kul, då vet jag vad jag ska göra i helgen. Plöja 14000 sidor äckel-polisundersökning och alla förhör fullproppade med lögner ur hennes äckliga hals och hans romantiserade berättelse om hur våldtäkten gått till.
Fy fan för dessa människor och fy fan för vad dom gör. Vi skulle inte förlora ett skit på att dom gick och dog, världen skulle bara bli lite bättre, faktiskt. Biologiskt urval, de starkaste överlever. Fuck you!



Påtal om något som får mig att le mitt i mörkret


Splittrad

Kanske ska sluta med gymnastiken. Allt känns bara jobbigt och tiden räcker aldrig till för att stanna och andas. Jag åker hem gråtandes från hallen för jag känner en press och har dåligt självförtroende efter varje träning. Jag ger mig själv den här terminen för att känna om det känns bättre. Annars blir det dansa och gym efter jul. Eventuellt hjälpa till med småtjejerna igen. Men inga förhastade beslut, en termin, känner jag såhär i vinter så lägger jag av. Det går tungt i skolan och jag känner mig nedstämd och olycklig för allt går så fort. Efter en lugn sommar fylld av kliande ögon och läkarbesök är det svårt att komma in i tempot igen.
Sen denna eviga väntan på nästa rättegång, som ett åskmoln som hänger över mig väntar jag bara på att det ska braka loss och börja regna.

Virus på datorn, försenade räkningar, försenat CSN, dåligt med luft i bakhjulet på cykeln, efter i skolan, dålig på gympan, matvanorna är en katastrof, sover allt från 3 timm till 14 tim, små problem som jag bara inte orkar med just nu. Det ska inte behöva kännas jobbigt att gå ut med soporna eller boka tvättid. Måste boka tid hos kuratorn snart. Men då missar jag också lektioner och allt bli bara en ond cirkel av skit. Vill bara fly härifrån, bort till en varm plats där jag kan njuta av frihet och avkoppling.

Ska nog jobba på fredag och sen umgås med vänner i helgen, dom gör mig glad och får mig att må bra. Jag älskar er.


RSS 2.0