Tagga tagga tagga

Det ska bli spänannde att åka till SM även om jag inte har något att vara nervös för. Ska göra mitt bästa på fristående och sen njuta av att se alla duktiga gymnaster, ta med mig lite inspiration hem och kanske ladda inför nästa års SM istället.
Har precis skrivit packlista för SM och Swedenrock, ska bli kul att åka iväg, komma bort, umgås och ha massa skoj.

Fick nytt simkort till telefonen idag också så nu ska min dumma lur förhoppningsvis fungera som den ska!! Dags att stoppa magen full med mat nu... Sen blir det kurator, träna småtjejer och egen träning, göra matlåda, duscha och sen däcka...

Fick iväg brevet till skatteverket idag, det var ju inte en dag för sent.... Kul jag är... Vill klippa mig och fixa tänderna, tror jag har tusen hål men orkar fan inte bry mig...

Måsten kvar att göra:
  • Inlämningsuppgift; Underhållsteknik (om en vecka)
  • Personlig loggbok, Projket växellåda (så fort som möjligt)
  • Tekniska beräkningar i Excel (klart innan midsommar)
  • Tömma skåpet i skolan innan den 18de
  • Personlig loggbok för praktiken

Matdagbok

Två hälso-brödskivor med äggröra och kalkonsalami
Tre glas vatten
2 snusar
Ugnsbakad lax med dill, färskpotatis och kall romsås

Ikväll blir det en proteinsmoothie.. Fan de är ju SM om två dagar, måste försöka se lite respektabel ut.


Jag vill ha dom här skorna!!




Y

Kramp och damp

Promenerade med Em ner på stan idag, jag provade massa kläder men såg ut som en choritzo i ALLT! Så jag har lovat mig själv att innan jag köper ett enda klädesplagg igen så ska jag NER min 4 kg!!! Livet skulle iaf kännas LITE lättare, haha ja drog ett skämt för typ första gången på jag vet inte hur länge!! Bara så ni vet så skrattade jag åt mig själv...
Men jag vill ha nya fina kläder till praktiken, glöm och dröm sa ekonomifeen och viktväktarna!! Ha nu var jag sådär kul igen...

Fullt upp på praktiken, nog finns det att göra alltid... kul kul kul... vi ska ta fram en underhållsplan för 11 maskiner (bilar) finns massa att göra!! Kan bara bli bättre om man säger så. Vi räknade på lite repartionstid och rep- kostnader idag. Säger bara ojojoj...

Näää nu ska jag städa, diska, sortera kläder och papper. Slänga lite skit och få ordning på tillvaron i lägenheten. Sen blir det badbomb och tända ljus och en bok i badkaret.

Matdagbok

Havregrynsgröt med havredryck
Ett päron
Burger king, whopper meny med coola
Tre koppar kaffe och 17 snusar
Två kakor
Två glasskulor
Två hälso-bröd-skivor med Hummus
Ugnsbakad lax med dill, färskpotatis och kall romsås

Hmmm... borde räkna på energivärdet där. Känns inte helt okej...

By the way så luktar min fötter inte hallontårta!!!




Y

Hyffsat iaf...

Terapi            http://www.youtube.com/watch?v=XNV3qydBwXA&feature=related


Mår hyffsat bra och är ganska glad trots en trasig fot... Gjorde mitt bästa på träningen idag så jag är inte besviken. Även om jag var helt kass...  Nu ska jag göra chickenfajitas till lunchlådan imorgon. Träffa Tiger imorgon, kul kul!

Hoppas fot känns better imörra så jag kan gå när jag är på praktiken, handla efteråt, kolla tvättid, ta mig till träningen med mera med mera med mera....




Chill Y

Söndagsbrus och solsken

Kan bli en helt ok dag idag... Bakar bröd och lyssnar på massa musik... Hade en helt ok dag igår hos Kristina, de var inflyttningfest.
Träffade nya trevliga människor och kvällen fylldes av en hel del glädje, även jag bidrog till höga toner och tårar av skratt. Jag var nykter och roade mig åt de onycktra, kom hem i hyffsat städad tid men sov ändå 12 timmar och gick upp SENT idag!

Ska snart iväg till hallen för att träna småttingarna sen är det egen träning som gäller efter det. Sen hem laga mat och förbereda inför praktiken imorgon.

Han gör Akons låt bra, älskar saxofoner:                http://www.youtube.com/watch?v=r9UTNfDuYXc



Så här känner jag mig ibland när jag vaknar, allmänt konstig!




Y

Ångest

"Musik är terapi"

Bit ihop och försök igen, det som inte dödar härdar. Imorgon är en ny dag då försöker vi igen...





Tlött

Så trött att jag knappt ser tangenterna längre, så ni får ursäkta vissa stavfel. Klockan är nu 01.00 och jag har precis gjort klart inlämningsuppgifterna som skulle vara klara tills imorgon. Ville bara berätta att jag kanske fått den BÄSTA praktikplatsen med roligaste uppgiften!

Åt på Italiensk resturang med Kristina idag, hon bjöd eftersom jag är pank. Vedungsbakad pizza med oxfile, rödlök, mozarella, tomat och bazilika. Hur gott som helst!

God natt...

Pain prutt och pannkaka!

Hade en dålig träning idag men men bättre lycka nästa gång! Gick iaf jättebra att ha småtjejerna idag, dom var duktiga! Stolt coach!

Jag träffade nya människor igår, dom var från Arvika och jag tyckte om dom...

Nu pös grannen hem till sig, vi har druckit te och snackat strunt. Jag ska kasta mig i duschen sen slänga mig i sängen och snarka mig igenom natten. Imorgon är en ny dag...



Så här känner jag mig idag



Y

Sunshine today!

Legat i solen idag, pluggat med Rånet och slappat med Kriss. Fick köpa hennes dator!! Superglad, nu har jag windows vista och office-paketet!!! Wiiiiiiii....

Ska snart dra mig iväg till Walen och umgås med henne och hennes vänner från Arvika. Ska köpa med mig lite godis på vägen eftersom det är min ätardag idag!! Går åt rätt håll nu, iaf idag...



Målvikt 55 kg, dessa ska bli mina då!



Y

And nothing else matters...

Vilken bra dag jag haft, den har varit lättsam och ganska glad. Jobbade på bra i skolan, kändes motiverande och skönt, blev RIKTIGT nöjd med vår powerpointpressentation även om killarna hade vissa invändningar mot mina rosa inslag! Lite får dom allt tåla... Med en touch av solens strålar och god vänskap gick Kriss och jag 5an på rocklunda, efteråt belönade jag mig med taccos!!

Sen vilade jag en stund framför datorn/ tvn innan pappa dök upp. Vi skruvade ihop köksborden och ställde allt på sin plats, efter att några tavlor hängts upp och vi flyttat på vardagsrumslampan så måste jag säga att det ser jävligt bra ut! Bara en byrå och lite småkraffs som fattas nu och såklart en STORSTÄDNING! Efter sommaren så kommer jag bara kunna njuta av min nya FINA lya!


Ibland har jag bra dagar och det är bara dom som räknas



Jag hatar Rånas för han har slängt en sån här tavla som jag bara VILL VILL VILL HA!!!!

Plugg plugg plugg...

Panik vad mycket vi har att göra i skolan!!! Prioriterar bort träning, läkarbesök, vänner, mig själv, lägenheten och alla måsten. Städa, diska, tvätta mm, finns inte en chans att jag hinner med allt!
Skulle behöva en vecka ledigt för att bara planera allt som jag måste och borde göra närmaste 7 dagarna. Omöjligt att hålla ordning på allt i huvudet... Men grejen med mina kom ihåglistor är att jag alltid glömmer dom eller lägger bort dom.

Missade läkartiden igår så nu tvingas jag betala 100 kr för ett besök som jag bokat om en gång men inte dykt upp på. Sen fick jag boka om tiden igen för jag har ju skola JÄMT! Hon som skulle boka om min tid var inte särskilt nöjd eftersom det här är provtagningar som ska tas med en viss tidsintervall. Men när jag grinat lite och talat om hur mycke vi hade i skolan så gav hon med sig! Nu ska jag panikplugga 1 timme sen gympa...

Im not the superwomen Im trying to be...


Optimist javisst!

Ler idag! Kanske var lite för hård mot mig själv i senaste inlägget. Men som sagt dagarna går UPP och sen dyker jag rakt NER!

Träningen igår gick iaf bättre, även om inte allt funkade. Jag får suga åt mig att det lilla varje dag som faktiskt går bra. Jag kan vara duktig, jag vet att jag inte är värdelös men ibland känns det verkligen som om jag bara hatar mig själv och att det jag gör inte duger till nått.

Just nu sitter jag i skolan och försöker hänga med på allt som ska göras och testas innan det är dags för Lia-praktik. Längtar efter att cykla hem och städa, diska, laga mat, boka tvättid, handla, måla, sortera kläder osv... Ni vet allt sånt där som är så kul!!!! MEN sen komer pappa över med mina köksmöbler som är KLARA!

Tårarna har hållt sig borta idag...



Y




By by SM ...

Som det ser ut nu så platsar jag inte på ett enda varv... Tråkigt men sant.. Jag måste helt enkelt skärpa mig och bli grymmare!! Men jag tänker inte gå i pension innan jag fått göra ett SM som jag är nöjd med.
2005 var en ren katastrof så jag vill ha revanch!! Blir en satsning till nästa års SM istället... SÅ HIMLA besviken på mig själv och känner mig så jävla värdelös...
Värdelös i skolan, värdelös på gympan, värdelös tränare, värdelös på kärlek, värdelös kompis som glömmer bort sin bästa väns födelsedag, värdelöst svag, värdelös och tjock kropp... Bara eksemen som fattas nu... Tur att de snart är sommar och semester så man kan återhämta sig lite. Allt kommer kännas lite bättre efter SM och Sweden-rock. Då är det bara sola, bada, jobba som gäller och sommarträning såklart men det blir ingen press då.

Sen får jag inte glömma att jag utvecklats otroligt mycket och att gympan hjälpt och hjälper mig igenom den mest kritiska perioden i mitt liv hittils... Såren börjar läka men det går fan så sakta... Om ett år kommer jag må bra igen, det har kuratorn sagt och då jävlar är det SM-dags igen!!


Jag kannske är gammal men jag är envis!

Y

Gymnastic is the shit!

Jag tänker avla fram små supergymnaster någon dag :D Coolaste sporten någonsin!! Dömde på en tävling idag och tittade sen på USM och kval till VM för AG. Blev en lååång dag i en gympahall i Eskilstuna men det var Grymt!! Två superduktiga västeråsare har också varit i finland under helgen och kvalat till UNGDOMS-OS som går i sommar!! GRATTIS Jonna och Agnes!! Sporrad av all vacker gymnastik stack jag till hallen med min personliga coach Kriss och körde grunder när jag kom hem. Flickisar, rondater, saltos mm. Vi åkte inlines till hallen, de var nice! Riktigt kände hur hjärnan skickade ut lyckoendorfiner till hela kroppen efter träningen, glada stunder värdesätter jag. Det var skönt att le... Ska bli kul att träna imorgon! Nu ska jag kolla klart på Da Vinci-koden sen sova.

Ps. Tror jag kan ha klara fysiktentan med lite tur!


Bilden får beskriva dagens kännsla :D


Y

Cynisk?

Jag har alltid varit en hoppfull optimist som trott att livets problem går att lösa med lite kärlek. Naiv och korkad har jag fått höra. "Du tror för gott om folk" och "Hoppas inte på för mycket nu" "Folk förändras inte" "Det går inte, det är omöjligt!" "Man kan inte få allt här i livet" "Life is a bitch, learn to live with it"

När det är uppförsbackar behöver man tro, man behöver hopp, visoner och drömmar!! Jag vet inte om jag längre tror på människors godhet. Ibland känns det bara som allt hopp är ute, vad finns det för mening... Hur ska jag kunna behålla en positiv inställning när negativa gestalter stjäl min energi!! Jag undrar... och det är då Kristina säger eller gör ngt tokigt som får mig att skratta, det är då mamma och pappa påminner mig om vem jag är och vilka dom är, det är då Cissi har köpt en present bara sådär för att jag är en shysst kompis, det är kommentarer på bloggen, det är Em som ringer eller kommer över en snabbis för att sen säga god natt, ibland är det Jonas som tokar sig och lockar fram ett skratt, det kan vara en komplimang eller att jag lyckats utföra ngt, det kan vara en kram eller en klapp på axeln. 

Små saker gör att jag orkar fortsätta, ärlighet och kärlek, omtänksamhet och lycka. Vännskap och familj, skratta och glädjas, det är därför jag orkar fortsätta...

Dags för min skönhets-sömn så jag fixar fysiktentan imorgon! Haha vilket skämt! Ohms lag jovisst, jag tycker de humaniära lagarna bör följas innan jag börjar intressera mig för de fysikaliska lagarna...




Y






Kärlek till er...

...underbara som stöttar och peppar! Ni får mig att le och minnas varför jag vill vakna varje dag...

Det är tufft nu men jag är rätt tuff också så de så!!!





Y

AAAAARRRRGGGG!!!

Är så jävla arg och förbannad hela tiden!!! Vill bara skrika och slåss men så gör inte friska människor... Kännslorna som jag tryckt ner senaste månaden/ månaderna, börjar ploppa upp till ytan. Igår skulle jag haft gympauppvisning, tränat mina småtjejer och tränat själv. Det skulle alltså ha blivit några timmar i hallen men nej. Jag tillbringade hela söndagen i tårar. Sov massor och var allmänt psykiskt utmattad. Idag känns allt bättre men bär fortfarande en kännsla av ledsamhet, känner mig sorgsen på nått skumt sett. Inga dåliga floder som kommer farande när det väl brister. Men det ska väl ut precis som allt annat kroppen vill bli av med.

Jag tårkar mina tårar, jag tårkar mitt golv, jag diskar och städar, dammsuger och tårkar mina tårar igen, tvättar, fixar och tårkar åter en tår. Jag dansar, gympar , pluggar, springer från en sak till den andra, gråter en skätt på en toalett någonstans. Betala räkningar, hålla koll på ekonomin, fixa hemlig adress, vardagliga saker bör hållas i shack annars rasar vardagen som ett korthus...  Varför jag

Jag hoppas att han dör, världen skulle bara bli bättre utan såna som han... Min empati tar slut här



Fick G plus på vridningstentan, lite tråkigt med G plus men men. Just ja plustecknet fungerar inte heller sen datorn fick sig en dusch...





Y

Yeeey!

Superglad för jag fick igång datorn!! Den beteer sig aningen underligt efter att Kriss vattnat den... Har laddat upp Ipoden och väntar på att Em ska ringa så jag kan bädda ute på gräsmattan för lite shysst musik och solning. Ska börja med lite plugg också, men ingen fysik då får jag eksem... AGGhhhh hatar fysik...

Hjälpte Kristina att flytta lite igår, hann inte jhjälpa till med så mycket men det var trevligt sällskap. Lägenheten kommer bli superfiiin! Träffade Annika igen, det var längesen! Kriss mamma hade lagat underbara köttbullar som vi gluffsade i oss. Fick träffa Kriss mysiga farfar också!!
Lägenheten kommer bli SÅ fin! Efter mat och mingel begav jag mig vidare till Ems grillparty för ett glas vin var det tänkt, sen skulle det blivit hemgång och tvättid 07.30. HAHAHAH... Det slutade på Pluto med en kladdig drink, höga klackar och klängande grabbbar på dansgolvet. Missade såklart tvättiden imorse! Skulle ha stannat hemma och samlat vuxenpoäng, sparat pengar och tvättat istället!  Nu blir det morgon smoothie och resorb till frukost!



Puss
Y

RSS 2.0