Music fills my ear with sweet lullabies

Sitter ihopkrupen i soffan och lyssnar på en riktigt bra låt som fastnat. La la la...

Funderar på att göra en kopp te, tända några ljus, göra en shysst playlist, duscha och sen mysa ner mig här i soffan igen. Men klockan börjar bli mycket och jag ska tydligen upp tidigt och powerwalka imorgon. Kristina you are killing meeee, i need to sleep! Nej då det är bara bra att jag kommer upp och får nått gjort innan jobbet.

Idde kallar... God natt och hej svej



Mammas bästa!!!

Alla behöver vi en Paus ibland

Det var ett tag sen jag skrev nu. Eftersom min vardag varit rätt hektisk så har inte datron varit prio ett. Alla behöver en paus ibland, men eftersom skrivandet ligger bäddat nära hjärtat så kan jag såklart inte hålla mig ifrån bloggen allt för länge heller.

Här sitter jag iaf i min egna lilla värld och drömmer om framtid, nutid och delvis det förflutna.

Livet går sin egen väg och jag bara svansar med för att se vad som händer. Men jag är inte rädd för att nosa på nya saker och testa oupptäckt mark. Jag mår hyffsat bra förutom en fot som gör mig lite bitter. Men det som inte dödar, härdar, eller hur??

Just nu är jag inne på att komma in i rutinerna igen med mat och träning, hälsan ligger alltid högst på priolistan och Idde såklart!!

Imorgon är det eftermiddagsskift för första gången på flera månader, ska bli SÅ skönt att sova.

"När jag ser torsdagens sol lyfta och strålarna värmer mitt ansikt, då känner jag värmen och det där som får det att pirra i kroppen, krama mig och känn hur jag skälver innombords, nära vill jag vara, leva i känslan som fyller min kvittrande kropp, jag står stark och känner hur livet fyller mig med kärlek, att älska sig själv är svårt men att älska den där stunden dom små sekunderna när livet får en att lyfta ett leende som får hela kroppen att pirra, den stunden älskar jag"


En morgon när jag vaknade och kände mig rätt vältränad




RSS 2.0