Härlig Tisdag

Hela dagen på jobbet låg jag i Koma men sen vände det och solen tittade fram! Blev piggare på vägen hem från jobbet och hela eftermiddagen har spenderats med Bästa Kristina! Taccos, promenad, solning, skitsnack, skratt och shoppat hårfärg. Nu sitter jag helt slut i soffan och ska strax krypa ner i sängen. Först vill Idde ha min uppmärksamhet i några minter. Den buseungen!

Designade en bikini på Nelly.com idag. Brukar aldrig bry mig om sånt där men det var rätt kul och jag tyckte bikinin blev snygg!



Bilder och info om Gotland kommer en kväll när jag är piggare. Typ Frdeag :)

Natti

Making Visby swinging!

Här sitter jag nu i Cissis lilla lilla charmiga lya! Resan gick bra trots en Superförkylning! När jag kom fram fick jag världens bästa present av Cissi, ett album med härliga minnen, I love it, totally Love her! Idag har vi lekt med hundarna i skogen och jag har jagat två citronfjärilar och några nyckelpigor. Våren är Här! Vi har cyklat omkring i visby i bara tröja och mjukisar. Sen satt vi oss i solen och käkade lunch, HELT underbart! Nu blir det slöhäng i soffan med The big bang theory! Lovely!

Ytterligare en önskning till listan då Idde tycke det var smart att äta upp mina högtalare!!!


Den här ska jag införskaffa innan jag åker till Afrika, Malawi it is. Bokar antagligen nästa månad! Wii :)



Y

En helt vanlig Tisdag

Dagen har varit helt ok, enormt långtråkigt på jobbet bara eftersom jag jobbade över (innan) så fanns det inte så mycket kvar att göra framåt kvällen. Riktig tröttmössa är jag nu dock men måste såklart printa några rader om mitt SÅ FRUKTANSVÄRT händelserika liv. Nu har Idde hittat gummifötterna på laptopen!! Måste fatta mig kort. äåööööööööööööööööööööööööööööööööööööövpbnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn5

Hmmm.. ja det var Idde som sa hej genom att trampa runt på tangentbordet :)

Som ALLA säkert vet så fyller jag år nästa helg. Usch ett år äldre. Känner mig redan som 40+ kan man inte fylla yngre istället?! Iaf om någon undrar så står det tre saker på min önskelista...


En klocka från urbanliving.se

 

Ett par skor från Brandos.se

Tredje önskningen är ett besök ifrån Karlstad

 

Dagens mat och träning

Mörkt bröd med makrill
Aprikoser
Soyghurt med musli
Panang Thai med kyckling
Cashewnötter
Kyckling Thai med grön curry
Vatten
200 situps & 100 armhävningar
Lite sprattel & Dans på jobbet

 

2 & ½ men på tv sen ZZZzzzz...


Ganska bra Måndag!

Vaknade tidigt till strålande sol och plusgrader. Drog på mig träningsoverallen och stack ut i finvädret för en underbar Powerwalk med Volbeat i öronen. Sen blev det massa mys och bus med Idde. Avskyr att se hur ledsen han blir när jag åker till jobbet. Det värsta är när han hoppar upp med tassarna på knät och kloar fast sig "snälla gå inte" säger han med dom sötaste röda ögonen i världen. "Mamma  måste jobba så du får mat och leksaker" säger jag då. "Och för att vi ska han någonstans att bo" även om jag vet att han säkert skulle föredra att bo i skogen.

Invigde nya löparskorna idag & JA jag har köpt tre par skor den här månaden men alla var faktiskt på Rea, typ...

Idde gillar dom också :)

Dagens mat och träning

Powerwalk 1h & 30 min
Soyghurt med torkad frukt, linfrön & musli
Mörkt bröd med makrill
Vatten
Kyckling Panaeng med ris (Thai)
Torkade aprikoser & cashewnötter
Loka
Mörkt bröd med makrill & en kopp Chaite med honung


ZZZzzzz.. nu blir det sängen så jag orkar upp och promenera imorgon!


VGF i den svenska toppen!!

Bronsmedaljörer är vi alltså. Så gött! Även om det var lite tråkigt att inte få vara med och kamma hem medaljen, men men. Blir SM nästa för mig, Tagga tagga tagga!! Ska ge järnet!! Hoppas det löser sig på jobbet bara. Vore guld verkligen! Längtar till nästa träning, Nytt tumblinggolv har vi fått också. Wiiiii... På kvällen blev det fest och bankett. Riktigt riktigt roligt var det och god mat fick vi.


Reserverna fick också medaljer



Nu blir det bakismat och film! Se ya!

Bra dag, väldigt glad!

Idag har jag varit sådär tokig på jobbet igen :) Full av energi och gläde! Kan vara för att jag försov mig två timmar och var utvilad. Men det gjorde inte så mycket, ingen dog av att jag var borta och jag har jobbat över lite den här veckan så det jämnar ut sig i slutändan.

Blev trött på Lunchen


Träningen gick kalasbra förutom på hopp!! Verkligen fått till mina dubbelskruvar bakåt. Längtar efter att kötta dubbel och dubbel pik efter tävlingen. Imorogn blir det lite stressigt men sen blir det mys med Moa på kvällen och tagga inför tävlingen. Klänning och kavaj inför banketten hämtade jag hos bästa Kristina idag, jag ska klä upp mig som värsta bruden på Lördag :) blir inga baggyjeans och sneakers på lördag inte!

Dagens mat och träning

Cashewnötter
Vatten
Halv ostfralla med gurka & tomat
En kopp kaffe
Kalopps med potatis
Loka päron
Pad Thai
Loka smultron
Aprikoser
Gymnastik 2 tim
Proteinshake
En banan
Massa snus idag!

ZZZzzzzZ...

Vill bli en Tjejklassiker

Tjejklassikern 2011

 För att erövra Tjejklassikern ska du

  • genomföra ett av skidloppen Kristinaloppet 30 km eller Tjejvasan/Kortvasan 30 km
  • cykla Tjejvättern 100 km
  • simma Vansbro Tjejsim 1 km
  • springa Lidingö Tjejlopp 10 km


Har fått med mig Kristina på detta projekt och vi ska köra Vätternrundan i Juni, men det blir nog 10-milaren istället för 30-milaren, eller det beror på hur bra kondis vi hunnit få till dess. Eller hur härdade Rumpor vi hunnit få!!

Jag ska ringa och boka in en tid för mätning utav muskler och kroppsfett här i veckan tänkte jag. Kan bli en motivationshöjare. Mina arbetskamrater tycker iaf att jag har blivit smalare och att jag ser mer vältränad ut :) Pappa sa också det när vi meka bil men det säger han bara för han är min pappa.

Mor och far har också tagit tag i sina kostvanor, dom är duktiga dom även om jag inte Riktigt gillar Gi-metoden, men det är en ok bantningsmetod, fast jag inte gillar folk som bantar. Man ska äta mer medvetet och skapar nyttiga rutiner för en långsiktig, hållbar och hälsosam vikt. Dom kanske har blivit lite inspirerade utav min blogg, vem vet :)


Mina delmål:

Endast socker/ transfett/ snabba kolhydrater på Lördagar

Utesluta kött från gris & ko i veckorna

Inga mjölkprodukter!!

Träna minst 1 h varannan dag

Springa 5 km 2 ggn i veckan (när våren kommer)

Märkbart bättre kondition & styrka


SLUT MÅL

55 kg

Magrutor

Känna mig snygg & stark!!


VISION

Bibehålla samma vikt, tuttar, magrutor & rumpa tills jag dör!!


On my way up again!!

Tillbringade en halvtimme på jobbet med att prata med underbara Kajsa. Vi förstår varandra på så många sätt och det är skönt att prata med någon som Verkligen förstår ens tuffa dagar. När man kramar henne så känner man verkligen att hon vet vad man menar. Svårt att förklara men Hon är en ängel på jobbet. Idag har jag varit glad :)


Fick ganska mycket uträttat när jag kom hem också. Behövde skingra tankarna en stund med storstädning så nu glänser mitt hem. Passade ganska bra eftersom jag fick finbesök av brorsan och hans tjej. Grattis lilla-storebror till körkortet!! Duktig där!! Vi firade med vedungsbakad pizza och coca cola :)

Bra jobbat brorsan!!



Dagens mat och träning

En banan
Vatten
Några aprikoser
Kycklingsallad med annanas & melonsalsa
En kopp kaffe
1/3 köttfärspizza
En coca cola
Några snusar


ZzzzZZ.. Natti natt

Ingen bra dag...

Hade skoj på jobbet, annars har dagen mest varit deppig och tung, arg är jag också. Längesen jag hade en sån här dålig dag. Längtar ner i sängen nu, ska verkligen bara dra täcket över huvudet och tycka synd om mig själv. Först blir det en varm dusch och sen lite dötid framför tvn.

Bästa vännen


God natt

A True Shopoholic!

Helgen har mestadels bestått utav shopping, fika, träning, vänner, familj och kvalitetstid med Idde!! Hunnit meka bil med pappa också, det var lärorikt och ganska kul. Vi bytte tändstift, fördelalock, rotorblad, oljefilter & olja. Vi damsög, rensade ur allt skit och tvättade av den så nu glänser lilla pärlan i solskenet!!

Eftersom det var ett tag sen jag köpte skor så tyckte jag det var dags att slå på stort och köpa två par vårdojjor. Mitt beroende av skor är rent utav ohälsosamt och farligt!!


Så här ser dagens impulsköp ut:


Sen blev det lite bodylotion och småsaker igår, som trosor, trikåer med mer med mer... ssiiuui...visslar glatt för mig själv...

Dagens mat och träning kommer ikväll efter träningen :) se ya!

Bra dag, väldigt glad!

Började med att försova mig till jobbet imorse, men när jag väl kom dit med äppelkaka och vaniljsås så väntade solskenet på mig. Fick jobba ute hela dagen, var lite kallt om tår och fingrar till en början, men efter frukost var det Gudomligt härligt med solsken och droppande vatten ute på gården!! Kännde faktiskt hur det stack lite i kinderna, skönt!



Sen blev det en snabb vända hem för att svida om och tvätta bort jobbsmutsen. Vidare ner på stan med världens bästa Jonas Aka Rånet Härnborg. Blev kaffe Maccahito eller va de nu hette och en lyxig kycklingsallad. Sen gjorde vi stan en snabbis och brände ett par tusenlappar var :) Ett par Tiger-jeans och en skön randig skeppartröja från MQ blev det för mig. roligt att se Rånets ångest vid sitt köp, haha.. Gjorde min dag!! Han kan göra en riktigt glad!!

Sweden rock 2009

Den knasigaste och bästa vännen man kan ha



Hem igen och svida om till nästa utstyrsel, träningskläder... träningen gick sådär, ena dagen går en sak bra och nästa dag går nått annat bra. Lite obalans, men går hyffsat, jag får kriga och försöka träna mer när jag går eftermiddag. Gjord en riktigt rolig vurpa på träningen idag, det bjöd till många skratt. Fick en mattkant på musen och trillade bakåt, fastnade samtidigt med foten under en planka och slog sist men inte minst i svanskotan som jag sen tidigare har rätt ONT i.. Men det bjöd till många skratt :)


Funderar på en bor till Idde, men behöver mer fritid först!!



Dagens mat och träning

Torkade aprikoser
Ett päron
Äppelkaka & vaniljsås
Kycklingsallad med pasta, vitlökssås & vitlöksbröd
Dubbel expresso med skummad mjölk
En chokladboll
En chokladdoppad kaffeböna
Några snusar!!
Vatten
Loka
En coca cola
Kalkonsallad med mozarella, solrosfrön, keso & massa grönsaker! Mumma...

ZZZzzzzZ...

Life is turning, Im still burning, You cant hurt me!

Om jag kunde skulle jag kasta mig, rakt in i ingenstans och omfamna den varma känslan i det som brukade bestå av ingenting, jag lever när jag ler, jag ler för att det finns nått, någonting att tro på, jag tror på mig själv, igen, igen och igen...


Är du nöjd nu Malin?! Jag lever, väldigt mycket faktiskt. Dagarna är fulla av liv och jag ser ljuset i slutet utav tunneln. Inga fler mörka dagar, inga fler mardrömmar, ingenting kan stoppa mig nu! Men jag behöver faktiskt damma av datorn :)

Helgen var händelserik med en liten tripp till Karlstad och snowboard i Sunne, det var en väldigt bra helg och veckan var inte så tokig heller. Inatt sov jag på hotell och åt en fruktansvärt god hotellfrukost. Vardagslyx!
Hade utvecklingsdag med jobbet i Eskilstuna och det var riktigt Gött, inspirerande, motiverande och nyttigt.
Träningen blev också ganska bra, inte helt nöjd såklart men men jag krigade påtumblingen iaf. Hela laget taggade till ordentligt!! KUL!!

Dagens mat och träning


Mörkt bröd med keso, kalkon, gurka, tomat & aprikosmarmelad
Apelsinjuice
Kiwi & apelsin
Äggröra
Kallskuret med grönsaker & exotiska frukter
Loka
En ostfralla (aj aj)
Gymnastikträning 3 tim
Taccos

ZZZzzzZ...

Idde säger Hej hej och god natt!

Powerwalk med InFlames

Oh vilken dag det har varit på jobbet. Min ena arbetskollega var på bättre humör idag, roligt!! Jag har stampat och dampat som vanligt och alla bara skakar på huvudet åt mig... precis som vanligt alltså... Energin bara flödar och det är tur jag inte har ett mer anständigt jobb än som lagerarbetare!!

Till helgen blir det tjejmys med Kristina på Fredag (alltså imorgon), Lördag: träningsläger sen Karlstad, Söndag: vaknar förhoppningsvis i Karlstad och åker vidare till Sunne för lite Snowboard. Antagligen blir det dom sista åken för säsongen. Eller?!

Dagens mat och träning

45 min Powerwalk!!! (InFlames kanske är det bästa när man tränar)
Soyghurt med torkade frukter, aprikoser, krossade linfrön & mango
Ett glas Proviva Nypon
LOKA 
Torkade aprikoser
Två fikon
Ett äpple
½ kebabpizza
Ett glas Coca cola
En knäcke macka med makrill
Kranvatten

ZZZzzzz...



Jag får mina anfall...


Sen däckar jag!!!


Olaga Parkering? Olaga hantering, utav problemet!

Blev rätt trött på att ringa bevakningstjänst, sms'a registreringsnummer och slösa pengar på 118 118 och betalparkering. När jag HAR en parkeringsplats som jag betalar fina 150 kr/ månad för.
Därför har jag nu åtgärdat problemet själv!!! Hur?! Det talar jag inte om, hihi.. Men ingen levande varelse har råkat illa ut, Mohaha.. Bara en plåtskylt som blivit lite vandaliserad. Hyresvärden har också fixat så någon har varit och skottat fram våra platsnummer. Fattar inte folk NUÄR dom dumma i huvudet!!

Jag har sökt ett nytt jobb idag, dagtid, hoppas på det bästa såklart :) Men det verkar vara ett hyffsat kul jobb också. Lagerstyrare/ inköpare för specialstål.

*
Dagens mat och träning

Soyghurt med torkade bär, krossade linfrön & färsk mango
En kopp grönt ChaiTe med honung
Ett halvt glas Proviva nypon
Ett äpple
10 cashewnötter
Spagetti med köttfärssås
Kranvatten
En mörk brödbit med smör
En kopp kaffe med socker & mjölk
En mörk brödbit med makrill
LOKA (jordgubb & guava)
Massa snus...

Går dåligt med snusandet och kaffet, ingen träning idag heller!!! Åhhh... Imorgon SKA jag ta en timmes promenad, upp med tuppen och sen göra en riktig brakfrukost med havregrynsgröt, torkad frukt, linfrön & banan.

Dags att hoppa i bingen nu! ZzzzZ...


Ses snart vännen, Längtar!!



Klättra träd i Botaniska trädgården är nog inte OK!


Den här gången ska jag klättra på Ringmuren!!

Tisdag var det här då!!

Glatt humör hela dagen, måste vara för solen väckte mig imorse!! Synd att ens arbetskamrater inte kan vara lika glada alla dagar... ja ja...

Dagens mat och träning

Äggröra med gräslök, provia nypon, soyghurt med torkade frukter och linfrön
Loka
Ett äpple
Kyckling i gröncurry med grönsaker och ris
Torkade aprikoser
Några cashewnötter
En kopp kaffe + socker
En kopp Te + socker
En knäcke macka med hummus


Vägde mig igår måndag och hade inte gjort något märkvärdigt resultat på en vecka.. ½ kilo bara.. Lååångsamt det går då!! Måste börja röra mig mer när jag jobbar eftermiddag. En timmes promenad på morgonen borde jag väl fan fixa...

Nu blir det badkaret och sen sängen. ZZZzzz..

Ibland saknar jag mitt blonda hår!



RSS 2.0