Sanningen

Jag citerar min åklagare i rättsalen:

"Om Camilla hittar på det här ska hon tammefan ha en oscar för bästa skådespeleri"

Min åklagare svor ganska mycket...

"Han är fullt medveten om vad han har gjort och han har planerat det här under en längre tid, bevisen talar tydligt om att han sökte upp Camilla i hennes bostad för att våldta henne"

Polisen
Åklagare
Advokaten
Brottsofferjouren
Bråttsförebyggande rådet
Mamma och Pappa
Mina bröder och deras flickvänner
Vänner och bekanta
Klasskompisar och lärare
Gympatruppen och mina tränare
Föräldrar till mina små gympatjejer
Arbetskamarater och chefer

ALLA har dom stöttat mig och trott på det jag berättat, ALLA har dom brytt sig och kämpat vid min sida, gett mig styrka varje dag för att hitta tillbaka till ett så normalt liv som möjligt. Dom här människorna ger mig min rättvisa, dom ger mig styrka, kärlek, tro och mitt hopp om att människan är god. Jag och dom vet sanningen och det är det som räknas, resten är bara jävligt tråkigt.

Varje dag frågar jag mig själv varför han gick fri? Jag och alla åvan-nämnda parter kan inte svara på den frågan, vi kan bara spekulera genom att läsa domen.
Det är bara västerås tingsrätt som kan ger svar på den frågan och det kommer vi aldrig få. Men nu kämpar vi tills datumet för svea hovrätt kommer.

Sjuk människa!

Jag har upptäckt en störd grej bland kommentarerna på min bloggs, riktigt läskigt!! Läs själva...


Anonym
Fan va bra ni är!! lycka till med tjejerna.
Kul och se dig göra det du tycker om för det gör dig starkare =) Grattis till placeringen

Anonym
Låter toppen ;)Yeyjj

Anonym
Lycka till på torsdag, kommer gå super!!
Träningsvärk är ju underbart :)

Anonym
Man kan fundera över livet hur mycket som helst.
Det har jag gjort länge men ändå inte kommit fram till vad jag vill göra med livet? Man skulle vilja se in i framtiden :) om de vore så bra! trevlig midsommar.

Anonym
Fortsätt med gymnastiken så mår du bra :) och tänk på den också

Anonym
så ska de se ut låt gymmapn ta över ett tag det kommer du klara ska du se, det andra får du ta tag i när det är dags, försök att låta det andra få dig och leee :)kul att kunna läsa lite pos från dig oxå :)

Anonym
Så ska det låta :) låte det andra ligga bakom en stund nu njut av det du kan för stunden.

Anonym
Kul att läsa om dina bra dagar ;) ta vara på dom. snygg tavla

Anonym
Kul att du har det roligt :)Vedungsbakad pizza med oxfile låter toppen. Praktik är ju skoj, man får lära sig massa nya grejer :)

Anonym
Cool bild. Du samlar lite vuxen poeng nu,bakat bröd å nykter på fest =)

Anonym
Fötter brukar inte lukta gott efter en hård dag :P
hoppas du har det toppen på praktiken :)

Anonym
Lycka till på sm. snygga skor! vill ha

Anonym
Allt kommer gå framåt tjejen.
Härligt och höra att du hade en trevlig midsommar =)
blommor i ditt hår :)

Anonym
Kan inte bli mycket bättre just nu =)å vi hoppas att vädret håller i sig länge =) man blir så glad av detta väder

Sen kom det här från samma IP-nummer:

Anonym
Är nog en hel del personer som inte vill se ditt ansikte i den staden heller. har hört att det är inte fösta gången du ligger med dina kompisars killar.du borde ha ett dåligt samvete du. och det här är väl inte fösta gången för dej heller,hmmm konstigt! folk står nog inte bakom honnom om han va skyldig. men det är bara 2 som vet sanningen, för det va väl bara 2 där. samma gammla slampiga camilla



Den här personen är lite skitzo...

AAAAHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgggg...

Det är nästan så jag slår sönder tangentbordet när jag läser senaste kommentaren. Fattar inte att det finns såna vrickade människor. Det är utanför mitt förstånd att folk kan bli så känslokalla och likgiltiga.

Att man dömer någon utan att ens veta vad det handlar om, hade det varit öppna dörrar under första rättegången och äcklets flickvän och hennes kompisar hade fått seta med och sett och hört samma sak som alla andra så hade dom nog inte tvekat idag. Men min advokat yrkade på lykta dörrar, precis som nu i svea hovrätt, fast jag vill häva detta och ge folk en chans att få se och uppleva sanningen. Om dom då inte dyker upp så vill dom inte veta sanningen.

Jag ska sätta upp flyers på stan med datum för att vara säker på att dom inte missar det, eller ännu bättre jag kan skicka inbjudningskort :D så kan folk  inse att hans flickvän också ljuger för att skydda honom.

Nej nu ska jag åka till hallen och ta ut mina agrresioner, satans värme, satans människor, satans ondska...


Y

HAT

Upptäckte nyss en kommentar på inlägget "Du får inte fildela men det är OK att våldta!" i kommenatern står det att "det är heller inte är ok att ljuga." Personen som har skrivit detta är inte helt och hållet frisk i huvudet. Dom som valt att ställa sig på den förbannade lilla satans äckliga smurfens sida och stötta honom som våldtäcksman, det är deras bekymmer och deras samvete, inte mitt. Mitt samvete är rent och jag står för att jag anmält honom och vill gärna se honom bakom lås och bom. Det kallas rättvisa.

Mina gamla vänner här i köping har varit väldigt duktiga på att tysta ner hela historien och inte prata öppet om det som har hänt. Vilken tur att jag har lite vett och fason i kroppen och kan berätta för folk vad som faktiskt hänt och att människan som våldtog mig i mitt hem och vände upp och ner på mitt liv faktiskt bor och springer omkring fri som en fågel i köping. Någon måste ju varna folk för denna psykiskt störda människa som faktiskt bara borde avrättas... Jag har inte stött på honom än och jag hoppas jag inte gör det heller för jag vet nog inte hur jag reagerar. Antar att han inte vågar visa sig ute heller, finns ju en del människor som skulle vilja se honom avrättad i den här stan.

Det sjukaste är ju att min föredetta barndomskamrat fortfarande lever ihop med denna vidriga man... hon måste också vara sjuk.... hur kan man sjunka så lågt att man förlåter sin pojkvän för att ha våldtagit sin barndomskompis??!!

Någon dag när jag orkar och känner att det är värt det så ska jag läsa igenom hela förundersökningen och domslutet igen. Men just nu ska jag försöka sova bort ilskan...



Ska drömma om Rose Rollins
                                Ge mig henne... 

Blond VS Brunett





Sommarkänslan kittlar under fötterna, allting är så vackert i solen och kvällen gör mig varm och trygg.
Doften av nyklippt gräs och grillparty, känslan av den svalkande sjön och droppar som tårkar på min solbrända mage. Sand mellan tårna och lekande barn, smultron, glass och cityfestivaler. Semester, solsting och AC...

Äntligen är sommaren här!


Äntligen sommar och massa skit i hagen

Fredag, jobba, sola, bada, grilla, mysa, vänner, sova...


Blue October

I have to block out thoughts of you, so I don't lose my head
They crawl in like a cockroach leaving babies in my bed
Dropping little reels of tape to remind me that I'm alone
Playing movies in my head that make a porno feel like home
There's a burning in my pride, a nervous bleeding in my brain...


Gummistövlar och hundkex!

Midsommar blev lyckat, dansade hela kvällen med en kille som heter Henrik. Han satt blommor i mitt hår och sa att jag var söt fast jag hade gummistövlar. Det var en rolig och lyckad kväll. Åt god mat och jordgubbstårta med familjen, sjöng lite singstar och mös i stugan.

Idag har jag mosat de sista avsnitten av L word och färgat håret. Har inte så mycke vettigt att skriva egentligen, bara att jag var fantastiskt glad igår och jag gillar att livet börjar komma tillbaka till mig. Jag kämpar fortfarande med att vara ensam, hitta trygghet och trotsa mina rädslor.

Promenad med E imorgon sen lunch med S.




Y

Empty and square

Om cirklar är mjuka så vill jag vara rund, om fyrkanter är hårda så vill  jag  stå i fyra hörn, om trianglar är knepiga så bor jag i en pyramid. Geometriskt är mångsidigt och ger mig möjlighet att passa in i ett levande pussel. Jag vill inte vara ensam, jag vill inte vara den enda kuben som står kvar. Jag behöver mina blommor.

Mitt internet fungerar fortfarande inte som det ska så jag tröck in nätverkskabel och hoppades på det bästa...  Praktiken är slut nu och det känns befriande. Vi gjorde verkligen ett BRA arbete och jag är supernöjd. Förvånad över vad jag faktiskt presterat. Blev riktigt glad idag och kännde mig duktig för första gången på länge!

Senaste tiden har jag haft en hel del tunga funderingar och jag vill bara krypa ut ur livet, blicka ut över möjligheterna och känna en längtan efter att göra något. Vad som helst, jag är en passionerad människa men känner inte att jag har en passion.

Gör jag det som jag verkligen vill?
Är jag för gammal för gymnastiken?
Är jag lycklig?
Vad vill jag göra om 10 år?
Vart vill jag bo?
Vad behöver jag?
Vem är jag idag?

Jag sitter på toaletten och fastnar i tanken att jag lever i en låda. Det stora svaret ligger och vilar på tungan men jag kommer inte på vad det är. Jag mår inte dåligt, jag är glad! Jag trivs, men vardagen är ganska tråkig. Jag söker inget speciellt, jag bara väntar och ser om något ramlar ner. Uttråkad och instängd i min egen frihet sitter jag och väntar på något som jag inte ens vet vad det är....

Det ska bli härligt att åka ut till sommarstugan och umgås med familjen, läsa några böcker och bara slappna av i en mysig tröja. Hoppas att det regnar, jag tycker om att stå i regnet, det är renande och får mig att känna mig levande.


Me like
Fuck of Im out





 


Du får inte fildela men det är OK att våldta!

Jävla regelverk vi har i Sverige, jag blir bara så fundersam över hur vi värderar saker egentligen. Det är inte realistiskt att man ska behöva betala miljontals kronor i böter för att man laddar ner och delar med sig filer bara för att artister och skivbolag ska tjäna mera pengar och sen låser man inte ens in dom som våldtar och misshandlar.

Vart tog dom männskliga rättigheterna vägen?

Internet hemma fungerar ikke så jag tar mig friheten att blogga från praktiken, vi är snart klara med vårt arbete här och måste säga att det varit lärorikt och kul. På torsdag ska vi presentera arbetet för ledningen, never nervous!!
Just nu surrar det i kistan och det vankas lunch.

Jag längtar och saknar, älskar och hatar, fruktar något som jag gömmer. Kanske förblir jag ovetande om vilket liv jag kunnat leva, söker svar varje dag men hittar ständigt nya frågor. I mitt arkiv av fula minnen börjar linjerna suddas ut, allt bildar en ny mening och kuben står ensam kvar.

Tränade för första gången på två veckor igår, träningsvärk idag!


Älsklingar!


Mina bästa, min familj å underbara laget!!!



Hemma!

Underbart att få sova i sin egen säng efter flera dagars trängsel och kyla i en ganska mysig husvagn. Det har varit totalt jävla toppen. Killarna jag bodde med är några av de bästa och vädret var inte så pjåkigt heller. Fin fin musik och massa öl spolade rent huvudet och själen.

Det enda som återstår efter Sweden rock är en hals som värker, några blåmärken och lite frossa. Känndes lite tomt att komma hem till en tyst och stökig lägenhet. Nästa helg blir det hem till gården i köping, träffa dansvänner och dansa!! Skulle egentligen farit iväg till Arvika men ekonomin kommer inte tillåta det, så det får bli när skatteåterbäringen kommit.


Praktiken gick fint idag, känns som vi kommit en bit på väg. Men ska bli skönt att jobba sen också. Nu ska jag kolla in Americas best dancecrew. Sen blir det ner till affären och handla lite käk. Riktigt skönt att vara ledig från gymnastiken och bara slappa framför tvn lite granna, gå och handla när man vill. Städa och tvätta vilken dag man vill!  


Jag har haft fem toppendagar nere i skåne, tack grabbar!


Så här såg det oftast ut, otroligt att ingen skadade sig mer än vad vi gjorde.


Hej hej Dan


Jonas leker fyllekurragömma


Joel fick ett återfall, vilken Joelbit


En förfriskad Gruffis


Sist och absolut minst men kanske coolast ändå


Y


Sjukt stolt och Imponerad!

Vilket SM det blev!! Västerås placerade sig som 3a på tumbling efter Örebro och STG. Sveriges två bästa damlag, det är fan inte illa pinkat!! Tyvärr höll vi inte samma poäng på hopp och fristående men vi fixar det till nästa år och då snackar vi medalj!!
Självklart hade man velat vara med och bidra till den ljuvliga mattapoängen men jag fick stå och grina av lycka och skrika vid sidan av mattan med resten av reserverna. Vi är alla stolta och väldigt glada!! Blev en riktigt rolig helg, vi är ett skönt gäng med blandade åldrar. Vi har potential och jag hoppas den tas tillvara på ordentligt utav gymnaster och tränare.
Jag ska iaf satsa gärnet tills nästa år. Kommer sakna småtjejerna i höst men träffar dom ju ändå i hallen ibland.
Fick se sjukt mycket  bra gymnastik och har massa inspiration till att träna. Nu är det bara vila och rehab som gäller, sen ska jag bli stark och duktig!


Gymnastik is the shit!




Camelen står längst fram i mitta



Y

RSS 2.0