Home sweet home..

Hemma igen efter en lång helg, känns som jag bara rest fram och tillbaka till Gotland. Nästa gång blir det en vecka med vännerna i Visby. Ville verkligen stanna kvar!! Supermysig helg iaf... Tack Cissi, Henke och vovvarna för en asbra helg!

Satt en snygging och stirra på mig större delen av båtresan, jag stirrade såklart tillbaka. Vi drack båda ett par Heiniken men ingen verkade ta steget att prata med den andra så vi skiljdes åt i Visby för att sen återförenas på båtresan hem. Samma sak då, vi satt och glodde på varandra när man inte trodde den andra såg, men ingen tog kontakt... GUUUD så larvigt egentligen!! Alla som känner mig vet att jag i vanliga fall bara hade gått fram och sagt hej. Men tack vare ett par kliande ögon och ett själförtronde som inte finns just nu, samt en tandställning som gör att jag läspar rätt ordentligt, så satt jag bara still och tänkte att han stirrar nog på mig för att jag har skit i ansiktet eller nått, eller jag kanske är lik någon han träffat för längesen... ett tag blev jag irriterad och ville gå fram och fråga "Vad fan glor du på?" Jag satt på min plats mellan en  massa andra passagerar och fantiserade om hur de skulle reagera om jag ställde mig upp och bara skrek rakt ut och sen bara satt mig tyst igen. Ganska kul med dagliga fantasier tycker jag... En annan fantasi var om jag skulle kasta allt mitt mos som jag hade på tallriken på tjejen bredvid mig, jag ville liksom smeta in det i hennes hår. Inte för jag tyckte illa om henne, nej hon var bara väldigt irriterande.


Jag klättrar i träd i botaniska trädgården



Två finna vovvar i Botaniska



Muren var för hög för att klättra upp på, attans..
Innanför muren var allting pyttelitet, var som att promenera omkring i en saga.. asballt!!


Morgonpromenad vid havet



Blåste nästan av ön



Sen var det dags att åka hem :(



Ses snart cissilinen!!

Att älska på avstånd...

Det har tagit många år (ganska exakt 6 år) att förstå mina känslor för dig.....att förstå dina känslor för mig.
Vi vet båda två hur vi förhåller oss till varandra och vi vet att det Alltid kommer att vara så här...
Det finns inget avslut när det kommer till vår relation men det finns heller ingen fortsättning....
Vi kommer alltid att älska varandra gränslöst på avstånd, Som ett ärr som aldrig bleknar, men som ibland påminner oss om hur det känndes när vi ramlade och fick det...
Att jag fortfarande får svettningar och talsvårigheter när du ringer...
Du är allt jag någonsin önskat mig men under åren har jag förstått att jag inte Kan vilja ha dig, vi funkar inte så...
Jag blev glad av att höra din röst, med ljudet av din stämma kan du konsten att fylla min värld med mening och lycka...

Du kan inte såra mig längre, jag har blivit immun mot ditt gift och allt som finns kvar är Kärlek..
Tanken på att du lever och är lycklig räcker för att jag ska vara lycklig, men jag saknar dig jämt..


Jag älskar dig




Götland and Visby aka ringmuren Tomörrow

Cissi here I come!!
Imorgon bär det av, ska bli skoj skoj :) Har nyss packat och smällt i mig lite käk efter träningen. Blev sent ikväll med så kommer vara asatrött imorgon med. Blä...

Saker jag VERKLIGEN behöver just nu och som ger mig huvudvärk för jag INTE har dom!!!!

  • Tvättid!!!
  • En lampa i garderoben
  • Hela hörlurar till Ipoden
  • Jeans som passar min feta rumpa
  • En frisk dator utan virus-skit

Förutom mina patetiska I-landsproblem så känns dagarna ganska behagliga, energin börjar sakta men säkert komma tillbaka och innan jag vet ordet av så är jag väl lika CP som vanligt :) Det är en gen som kommer från min Pappa, det är jag HELT övertygad om! Han är för övrigt sjuk och min mamma med, jag tycker synd om dom och tänker på dom hela tiden... orolig mor och far ger en orolig dotter... what comes around goes around..


Fondvägg? Men redigerar såklart bort pratbubblan, kanske skriver nått annat kul :)



Y

Catsching is the bling!

Fick rätt bra med pengar från jobbet så en utlandsresa blir det nog nu, vart lite osäker ett tag men med eller utan sällskap så blir det antagligen av. Hoppas på sponsringen för Italienlägret, för nu har jag betalat flybiljetten med en del av "Solen-jag-kommer-pengarna"
Mmm, måste köpa ett par bra böcker, eller låna vilket är billigaste alternativet!! Ett par nya hörlurar till Ipoden MÅSTE införskaffas iaf...

Eftersom jag kommer få SKAPLIGT med bling i slutet på Januari så handlade jag på månadsfaktura vi HM shop on net (betyder att fakturan inte behöver betalas förrän i slutet av Jan) och jag unnade mig lite nya kläder för en femhundring ungefär!!

Life is allmost good today...




Kommer antagligen se ut som en flodkossa men då får jag väl sända tillbaka dem då...



Sen blev det en fin svart polo med knappar i halsen, elegant, men bilden gör den inte rättvisa, så ni får se den in action på min underbara och slanka överkropp, känner mig så smärt och smal, nästa normal, eller så är jag as-sarkastisk för jag känner mig som en transvestit i alla tajta överdelar. Muskler kan vara bra att ha men det är inte snyggt med vingar på en tjej!!



Se ya, dont wane be yaaa!


Light, I got light...

Mina bästa tjejer har precis lämnat lägenheten och ljudet i hjärtat sjunger när jag tänker på mina bästa vänner, som en vänskapsväv av lycka och styrka... tårar och kriser, glädje och trygghet, värme och kärlek.
Sara, Pauline och Kristina är mina soldater och jag kommer alltid kriga vid er sida. Jag älskar er! Även om inte Kristina var med ikväll så tänkte jag på henne när de andra gått.

Jag tänker ofta på mina vänner, jag tänker på hur mycket jag kommer sakna Rånas busiga min som möter mig på morgonen i skolan (ger mig en klump i halsen) kommer sakna Tassens skojfriska kommentarer och alltid lika tacksamma humör, Flodis som alltid skojhackar på Pysen och säger att han ska sluta snusa när jag slutar komma försent ..haha.. och en massa andra saker kommer jag sakna med klassen (okej nu rinner det floder ner för mina kinder) jag kommer dock inte sakna stressen och de sömnlösa nätterna, hålen i plånboken som gör att jag inte kan äta och klä mig som jag vill. Böckerna som blir liggande i en hög och helst av allt vill jag bara bränna upp dem och sätta mig och rita eller måla, pyssla ihop ett armband eller sy någonting, men inte ens en symaskin äger jag!! Eller så skulle jag vilja få iordning i min lägenhet, alla småprojekt med måleri och tapetseri mm...

Iaf så har dagen varit en positiv dag, jag är fortfarande glad fast det är sorgligt att jag inte ska fortsätta i skolan efter jul, men jag orkar helt enkelt inte, jag är FÖR trött.


Slutat bita på naglarna och nästan slutat snusa
, tandställningen gör sitt, syns dock inte så mycket än :)

Krigaren

Sömnlös i Köping

Jag kunde som vanligt inte sova på mammas och pappas soffa (min gamla soffa), tankarna skenade och jag vred mig i timmar. Det var sirener och poliser, poliser som suddiga gestalter springer omkring i min gamla lägenhet... Jag minns bara smärtan, skriken och gråten, en förtvivlad känsla som knappast fick rum innuti min kropp. Därför skrek jag ut förtvivlan, med en röst som jag inte ens visste att jag hade. Jag skrek, gapade, grinade och var totalt jävla rasande!!

Varför? Varför jag? Hur kan man göra så här Varför nu? Det här händer inte! Hur kan det här hända mig? Varför?

Jag funderade över att jag borde söka upp den polis som tog hand om mig den nyårsnatten, Annelie K. Jag skulle vilja tack henne och tala om för henne att det hon gör är viktigt, hennes jobb är viktigt.

Iaf så har jag besökt en gymnastiksal i köping där jag inte vart på många år, följde med Sara på hennes killes bandymatch, tyvärr så förlorade dom. Sen blev det fix och trix på salongen, jag fick VG av Sara på fiskbensflätan jag lyckades knopa ihop. Sara klippte, färgade, tvättade och skämde bort mig som vanligt. Sen blev det New Moon för de tre muskeltöserna Pau, Sara och Camel. Asbra såklart!!

Påtal om muskler! Kanske ska sluta träna innan jag får byta ut hela garderoben...

2009
2007



Mörker Go away!

Hatar den här tiden på året! Blä! Mitt mål är att kunna bo utomlands den här tiden på året, eller bo i ett tropiskt land året runt helst! Sen åka till alperna med jämna mellanrum :) vilken dröm!

Kollar på resor till Kanarieöarna, får resa ensam iaf men det kan nog bli skönt. Hoppas det löser sig med mitt kreditkort så jag kan finansiera hyran i December. Får ju pengar i Januari som jag skulle behöva NU!

Iaf så har jag fått tillbaka en del energi och livet känns inte helt hopplöst längre, men jag har tagit ett beslut och vant mig vid tanken. Sen skiter jag i vad folk säger, jag tänker inte göra nått jag mår dåligt av för att glädja någon annan. Jag måste sluta bry mig om vad folk tycker och bara tycka om mig själv och göra det jag VILL. 

Efter jul: 

* Börja jobba igen.
* Gå på behandling regelbundet för att hitta mig själv igen och få tillbaka min livslust.
* Vila från gymnastiken eftersom jag inte kommer kunna träna varje vecka då jag jobbar skift.
* Inget sikte på SM, bara träna för att må bra och hålla mig glad!
* Skapa ett sparkonto för min Volontärresa i September nästa år.
* Säger upp mig i Juli, ledig ett par veckor i Augisti sen Volontära i September.
* Jobba i Norge när jag kommer hem från Volontärresan.

I helgen blir det Lagfest, men jag ska bara vara där en kort stund sen åka hem till mor och far. Behandling på Söndagmorgon och sen kolla på bandymatch med bästa Sara, sen kanske leka lite på salongen! Sen den efterlängtade bion New Moon på kvällen! Händelserik helg!

Se ya! puss


Changes

Mår lite bättre efter träningen, gick bra till en början sen hände nått. En växande klum i bröstet satte stopp för luftvägarna och jag trodde jag skulle få min första astmaatack men det var nog en panikångestattack, tror jag.. Men så fort jag fick frisk luft började det släppa, men jag hade svårt att andas hela träningen sen. Skitläskigt iaf..

Nu ska jag kolla på film med grannen.

Puss hej


Changes

Mår lite bättre efter träningen, gick bra till en början sen hände nått. En växande klum i bröstet satte stopp för luftvägarna och jag trodde jag skulle få min första astmaatack men det var nog en panikångestattack, tror jag.. Men så fort jag fick frisk luft började det släppa, men jag hade svårt att andas hela träningen sen. Skitläskigt iaf..

Nu ska jag kolla på film med grannen.

Puss hej


Trögt att skriva..

Allt går trögt just nu och jag orkar inte skriva så mycket eftersom jag tappat motivationen till Allt. Har lånat grannens dator eftersom min superstrejkar med virus så jag inte kommer ut på nätet med den. Snart ska jag promenera till hallen för att sola lite solarium innan träningen.

Malin och Sara ni får gärna lämna era bloggandresser under kommentarer, eftersom jag inte har kvar dom under bokmärken då jag inte har min dator. kramen

"Jag längtar bort"

Pepp, depp, pepp, depp...

Dagar, timmar, minuter, tårar, panik, hjälplöshet, sömnlöshet. Jag har blivit en Zombie. Sen kommer små ljusglimtar som bryter mörkret. Jag vill fly, längtar bort, måste hitta glädjen igen och rädda det är sjunkande skeppet...

Sluta med gympan?
Börja dansa?
Börja jobba igen?
Sluta skolan?

Dom tankarna rullar och rullar, jag försöker febrilt försöka ta reda på vad jag VERKLIGEN vill.. men det är svårt.

SHOWTIME

Imorgon är det uppvisning för VGF firar 110 år och den kommer nog bli rätt cool! Burit redaskap hela kvällen och nu ligger Moa och jag i soffan som två urvridna disktrasor, helt slut..



En bra dag jag minns från mina senaste suddiga veckor, jag och Sara var i Örebro på Äventyrsbad!

 

 

Galet vad muskler man fått..


Vakna med the voice och förakta kungahuset..

Är det normalt att Carl Fhilip, son till vår betydelselösa Kung, bränner 100.000 kronor på en krogrunda i Köpenhamn? Varav hälften av denna enorma summa pengar gick till 3 liter Kristallchampange som han antagligen sprutade upp i taket och inte drack särskilt mycket av.. Det är ju faktiskt helt rubbat!! Carl Fhilip är Rubbad!!

I övrigt gillar jag Vakna med The Voice, dom är ju jätteroliga när de förlöjligar de rika och kända. Hahaha..

Eftersom jag inte trivs med min livssituation just nu så har jag försökt funderat ut vad jag faktiskt vill göra med mitt liv.. jag gjorde en lista över drömyrken och satte stjärnor framför de bästa och roligaste, sen skrev jag upp viktiga kriterier för yrket som jag ska kunna tänka mig att jobba med i många år. Då växte en genialisk plan fram!!

Kriterier:
  • Regelbundna arbetstider
  • Frihet i och på jobbet
  • Arbeta med händerna och få skapa
  • Jobba med människor
  • Driva verksamheten själv och bestämma sin egen lön
Resultat: Frisör, Inredningsdesigner, Teknisk Designer


Sen kom jag på att mitt tjat om ett eget Cafe skulle kunna bli verklighet om ganska många år om jag valde ett av dessa tre yrken. Särskilt frisör eller inredningsdesigner. Då skulle man kunna jobba vid sidan om samtidigt som man startade eget, för de kan ju vara lite knapert i början.
Det skulle isf vara ett kulturcafe i anslutning till en dansstudio. Oooo vilka ideer jag haft och har. Det skulle vara en dröm!! Men man måste hitta det perfekta läget och perfekta tidpunkten och tills dess skulle jag mycket väl kunna se mig själv som frisör.
Älskar att vara på Saras salong, står alltid och glor på alla produkter och frågar vad allt är. Frågar alltid varför hon gör på vissa sätt när hon klipper och känner bara att jag vill lära mig allt!! Det ser så kul ut!! Blir avundsjuk varje gång Sara säger att hon har en brud, jag vill också!! Varför ska jag alltid komma på saker så jävla sent?? Jag skulle aldrig ha börjat den här satans utbildning, jag skulle ha blivit frisör direkt istället.. Jag skulle bli världens bästa frisör säkert, förutom Sara och Elin då.. åh Elin är så duktig.. Suck..


Tvättar Saras håååår, de va Kul :)

Y

SöndagsMys med Kristina, Lunch med Vän & Surprisad av Mami!!

Dagen har varit mysig och händelserik.. Världens bästa Kriss och jag åkte till Skultuna fabrikerna och kollade in bla ittala outlet. Där fanns massa underbar design och jag vill bara shoppa upp hela mitt sparkonto där men icke nicke!! Vi kommer självklart åka tillbaka MASSA gånger och jag bara måste ta med mig Pauline dit, she's gone love it!!!

*

När jag kom hem såg jag en rödvolvo med ett regristreringsnummer som såg misstänksamt bekant ut, möttes av en glad mamma som inte förvarnat att hon skulle våldgästa mig i västerås. Blev Glad. Hon överlämnade en overhead för jag ska måla lite schabloner i köket. Saknar alltid mor och far! Nästa helg är det fars dag och då kan jag inte åka hem för vi har någon larvig jubeleumsuppvisning med gympan.. blää... Ville överraska gubben, nej någon gubbe blir han nog aldrig, även om håret skulle bli grått kan han fortfarande vara barnsligare än mig, haha.. och han är älskad precis som resten av min roliga, knasiga och underbara familj... Saknar mina bröder lite... Dom får hälsa på snart tycker jag..

*

Efter mamsens besök så blev det en jäkla trevlig lunch med en vän. I hope I see you soon again!

Nej usch och blä nu måste jag sova, imorgon bör jag vara pigg på min nya praktikplats. Vad håller jag på med? Den här utbilningen är inte "jag" någonstans, den är bara en utmaning, en liten stig på vägen mot det jag verkligen vill.. Men jag har gjort det som jag föraktar andra för att göra.. Trivs du inte på ditt jobb? SLUTA! Trivs du inte på din utbilnding? SLUTA! Jag har stannat kvar av fel anledningar men nu finns så många argument för att INTE hoppa av så jag pinar mig igenom det sista och får en examen som säkert kommer underlätta för att hitta jobb i framtiden, men inga drömjob.. Ja ja, jag har skrivit mer än vanligt.. När man går igenom dagarna som en zombie och huvudet är fullt av parasiter som äter upp ens tankar så är det svårt att tro att NÅGOT har en betydelse och då orkar man inte blogga.. Men senaste dagarna har jag faktiskt skrattat några gånger.. Imorgon blir det pokerface och fokus på min nya arbetsplats, det borde göra gott för min välmående och påklistrade fasad..

Dessa svindyra design-muggar äger nu jag! Ska börja samla på hela serviserna så nu vet ni vad ni ska köpa in present om ni någon gång undrar...



Love Y

DansAbstinens!

Kollade på dansfilm med Kriss idag! Åh vad det rycker i kroppen, men hur ska man hinna dansa ett par gånger i veckan om man redan har shemat fullt med gymnastik? Blää.. förut valde jag dansen och hade uppehåll från gympan ett år, det valet var värt allt smör i Småland. För då fick jag och min underbara lilla dansgrupp About faktikst dansjob, vi fik jobba en hel vecka med det vi gillar allra bäst. Det var mycket slit och 9e föreställningar på en vecka var fysiskt krävande. Men Fan va kul det var! Saknar den tiden!



Underbara dansvänner! Trånga underbara äckliga dans-sal! Alla blåmärken och smärtande muskler!




Saknad

RSS 2.0