Då va det helg igen...

Malin åkte hem imorse och jag åkte till skolan och skrev omtenta (som nog gick jävligt bra) stressade igenom sista uppgiften bara för jag var så bajsnödig, hoppas det inte orsakde något slarvfel. Kom hem redan innan lunch och har tillbringat eftermiddagens timmar i soffan med fjärde och sista boken i Twilights sagan "så länge vi båda andas". Jag; Tiger och Sara väntar, längtar och Törstar efter nästa film "New moon" men ikväll blir det någon annan biofilm vi ska se.. Längtar efter mina tjejer! Mår så bra när jag är med er, mådde mycket bättre av Malins besök också. Depritionen suddas ut lite när jag är med alla mina underbara vänner. Har kunnat sova bra när Malin varit här.

Gymnastiken igår gick ganska bra också, bara hopp som var okej, tumblingen var åt helvete men det vänder väl snart hoppas jag.. Det är kul igen iaf, det är huvudsaken. Det var riktigt kul att träna med Malin igen, hon är duktig.
SM 2010 nästa kanske...





Stackars prinsen som råkade ut för sadistiska Malin, hon som ska vara djurvän och vegitarian :)

När han förvandlats till en boll kastade hon honom upp och ner i luften, stackarn kräktes nästan på kudden..

*

"Du hemsöker mitt bröst och det ger hjärtat djupa slag, det skadar min ryggrad och jag kan inte stå upp rakt för att ärligt möta din blick..."

Y

OnsdagsHöst

Har finbesök från Örebro/ Linköping idag!! Underbara Malin gästar mig i ett par dagar :) Vi ska snart åka till hallen och trääääna. Taggad för träning ikväll!

Vid lunch idag var vi ute och åt med några från gympatruppen, sen gick vi en snabbis på stan och Malin köpte strumpor. På vägen hem gillade jag löven som låg på marken...

En bra dag har det varit och än är den inte slut!





Se ya!!!


Life is a bitch and then you die!

Jag orkar inte ens rabbla upp alla olycksbådande saker som pusslar ihop mitt redan trasiga liv.. Om jag inte råkar ut för tråkigheter och svårigheter så gör mina nära vänner det och det smärtar nästan hårdare..

Gick bra att jobba utan sömn, hade säkert kunnat köra dubbla skift.. Mn jag åkte hem och lyckades faktiskt sova 4-5 timmar när jag kom hem. Nu har jag slukat två öl och känner  mig fortfarande superpigg. Blir två sömnpiller sfter att jag städat klart vardagsrummet, hoppas det inte är farligt att blanda sömnpiller med alkohol, för det vore ju tråkigt...

Förresten du Elin som komenterar  mitt "främlingsfientliga" inlägg, jag vet att det finns kristna som är minst lika rubbade som muslimer, men jag menar att den kristna synen i SVERIGE är mild i jämförelse..
och om du tycker mitt inlägg luktar främlingsfientlighet så skiter jag faktiskt i det.
Jag är främlingsfientlig ABSOLUT, alla främlingar är dumma i huvudet tills motsatsen bevisats, oavsett etnisk bakgrund.. men jag har mina orsaker.. men det gör mig inte till rasist.. en av mina bästa vänner är Bosnier för i helsike..

Att vara naiv och godtrogen blir till sist ens egen död och vem brys sig om att du var snäll då, va??

Det har varit en hatisk dag och mina fördommar förstärks för var dag som går.. Man växer upp och inser en massa saker om livet som man inte förstod när man var barn.. ibland önskar jag att jag aldrig blivit född. Vem skulle bli ledsen om jorden försvann, tänk så mycket lidande vi kunde spara...



God natt för fan

VILL SOVA!!

Legat i tre timmar och vridit mig halvägs runt jorde känns det som, Varför kan jag inte sova?? Om två timmar ska jag gå upp för att bege mig till jobbet, lyckat...
Torsdagen (tror jag det var) som i övrigt varit så bra, träningen gick FINT, hade trevligt med vänner och lyckades Diska vilket var ett mindre mirakel. Skrattat flera gånger idag och kände nästan ett rus när jag åkte hem från träningen.

Nu är det som om ruset aldrig funnits där och klumpen i halsen sitter där som en tumör och trycker så jag inte kan andas. Jag fattar inte vad det är med mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det kliar i hela kroppen och någonting är väldigt fel, jag har svårt att hålla ordning på dagarna, allt blir väldigt suddigt när man inte kan sova.. Sömnpillrena är slut..



Ge mig sol och en strand




Ser fram emot att plugga senare idag/ imorgon.. kommer säkert fatta ASmycket!


Y

Mörkret äter upp mitt ljus...

Tiden går sakta och jag tappar bort mig i mörkret.
Jag värdesätter tiden när jag skrattar och mår bra med mina vänner.

Det är jobbigt just nu, det bara är så...



Längtar efter sol

Längtar efter livet

Längtar efter lycka



Hade en bra träning i Söndags, den bästa träningen på några veckor. Gjorde rätt i att vila.




Y

Stormar, orkaner och tystnad...

Som ett skitzofrent missfoster som skiftar i humör från timme till timme. Det är väldigt påfrestande och jag är nästan jämt trött..  Sova 12-14 timmar är No Problems!
Jag plöjer böcker och försöker slappna av under en filt med en kopp te, men inget fungerar. Axlarna sitter JÄMT fastspända strax under öronen och jag försöker stänga av kranen som ska göra att den stora duschen ska sluta spruta "press" på mig.

Smärtan i hjärtat, smärtan i själen, i fötter och nacke. Ögon och fingrar. Snart finns inget kvar att göra, det känns emellanåt som om kroppen har gett upp hoppet om min själ.
Jag skiftar mellan mega-social och superglad till apatiskt stirrande och mina öron befinner sig i vakum. Det har blivit för mycket, sinnen vägrar mig en normal vardag!!

Som en stor prick över i:et så kommer inte jag och Tiger kunna njuta av den semster som vi hoppats på, det var det sista ljuset som försvann i min långa mörka vinter-tunnel... Men förhoppningsvis BLIR det en kort semester och förhoppningsvis blir den över Nyårsafton. Kanske åker jag själv en vecka och en vecka med Pau..
För jag vill INTE vara i kalla sverige under juldagarna och påminnas om förra årsskiftet. Det blir ingen fest eller något deppigt nyårsskålande, fan ska jag skåla för??!!

"Skål för att sveriges rättsystem släpper våldtäktsmän fria!!"
"Skål för att kvinnan fortafarande ses som mindre värd i männens ögon!!"
"Skål för Livet och Jämställdheten och SÄRSKILT Rättvisan!!"


Jag vägrar!!!

Jag tänker komma hem brun och utvilad, förmodligen i topptrim för jag ska FAN träna mig i form nu, börja med självförsvar kanske?
2010 ska bli mitt år och den där idioten ska inte få förstöra ännu ett år!!



Jag gräver inte ner mig än, så ingen behöver oroa sig, om någon frågar så mår jag toppen på botten....



En jävla pers!

Idag har det varit en sån där skit-arsel-jävla-helvetes-dag!! Humöret har VERKLIGEN varit på topp!! Så jävla glad för att jag kuggade på TVÅ tentor och det är resultanten efter all frånvaro pga av läkarbesök, rättegången, sjukdom och träningar såklart!

Den här veckan började helt underbart med fittdoktorn på måndagen, ögondoktorn på tisdagen och sen skulle jag gått till psykdoktorn idag men jag åkte hem och grät istället. Sen ringde tandläkaren och frågade när vi skulle boka in en tid för att rycka ut mina tänder "Kan vi boka in en tid nästa år?" Va min första reaktion!

Jag var iaf på en intervjue (om det stavas så) imorse och praktikplatsen är spikad, det kommer bli kul och jag är helnöjd! Sen har ögondoktorn (specialisten) LOVAT att jag ska bli bra i mina ögon, tydligen har jag ögonkatarr och man kan bara vänta på att kroppen läker ut det. Men det kunde ta tid, upp till 6 mån.... Blä.. har ju bara gått tre...

Sen kom den förbannade mensen idag, jag som sluppit den i två månader för mina nya p-piller är så jävla bra så man slipper den, men nu ska säkert det också börja strula eftersom resten av min kropp strejkar så kan ju lika gärna hela skiten packa ihop..

Jag försökte träna men efter en timmes träning var det bara klä på sig och åka hem efter att nästan brutit båda fötterna. Resten av kvällen spenderades med fötter inlindade i ispaket och med näsan i fysikboken för imorgon har jag ett omprov som jag antagligen inte kommer fixa för att jag ÄR SÅ JÄVLA SÄMST!!!!! Självförtroendet är på topp och jag ÄLSKAR mitt liv!!! Jag hatar den här dagen och vill bara att den ska ta slut SÅ God natt för fan....


Religion och kulturkrockar

I mitt sökande efter katolikers tro stötte jag på en konversation på nätet mellan en 16-årig muslim och en katolsk präst. Ingen av dem hade något smart att tillföra, men jag blev lite klokare efetr några uttradg ur Koranen och ur Bibeln som båda hänvisade till.

Muslimen påpekade att enligt den katolska kyrkan fick kvinnan aldrig skilja sig från mannen även om mannen så slog henne.

Men då försvarde sig prästen med att Koranen tillåter ju faktiskt att man får döda sina kvinnor.


Vilket tycker ni är värst?



Jag är en tvättäkta ateist som absolut inte känner för någon religion.
Religioner är manipulativa medel och berättelser för att man i forna tider skulle kunna styra stora folkmassor och besitta makt.
Där en av dess manipulativa delar skulle kunna vara att man vände männen mot kvinnorna för att få mera makt?

Kanske därför dessa religioner som förtryckerkvinnor har växt sig så starka, det har ju funnits en massa kvinnor som inte har haft ett skit att säga till om....

Man kan spekulera och tro på vad man vill idag. Jag tycker iaf vi ska hålla Svenska kyrkan stark och det är BARA för att inte alla andra religioner som injitcerats i vårt land ska ta över.

För till skillnad från islamister, muslimer och alla alla ortodoxa så är kristna ganska snälla och fromma.



Kyrka eller moske??

Y


Om världen hade vingar

Att förstöra något vackert är galet, att krossa något bräckligt är sjukt, men att förstöra luften vi andas och plåga sin egen art med en förstärkt och förvriden intelligens, det finns inga ord eller formuleringar som kan sätta en känsla på det hemska som händer med vår jord.
Människan är det största och smartaste/ dummaste rovdjur som finns och vi gräver sakta vår egen grav på alla tänkbara sätt. Om världen hade vingar hade den flygit ifrån oss för länge sen.




Allt jag hör och allt jag ser blir som små pusselbitar i ett allt mörkare och mörkare pussel. Jag vill inte bli bitter men kanske är det dit jag är påväg. Jag tänker inte låta livet styra mig utan jag tänker styra över mitt liv och jag tänker vara lycklig men med förståndet ännu i behåll.

Igår var Sara och Pau här och mös med mig! Tack babes :)


Söndag:


  • Vila från träningen
  • Plugga Fysik, läsa VBA
  • Promenera
  • Sola
  • Städa, diska, boka tvättid
  • Äta lite då och då :)
  • Posta brev

10 årig flicka våldtagen på lunchrasten

Så här går det när samhället inte tar sitt ansvar och reagerar mot sexbrott. Ett generationsbyte där 12åriga pojkar verkar tro att det är okej att uttnyttja en flicka sexuellt i en skogsdunge. Hur har dessa pojkar blivit så sjuka? Hur ser deras hemförhållanden ut? Vilka vuxna har påverkat dem så mycket att de kan göra nått sånt här? Vilket ansvar har media? Vilket ansvar har vi som medmänniskor? När ska män, pojkar och småkillar förstå och respektera kvinnans kropp? Hur länge ska vi vara ett objekt? Detta måste få ett slut! 

Jag har bestämt mig för att läsa juridik nästa sommar.

 

Y  


With Style

I feel

Tonight's the night night
Let's live it up
I got my money
Let's spend it up
Go out and smash it
Like "oh my God"
Jump off that sofa
Let's get get off

I know that we'll have a ball
If we get down
And go out
And just loose it all

I feel
Stressed and I wanna let it go
Lets go way out spaced out
And loosing all control

Fill up my cup
Mazel tov
Look at her dancing
Just take it off

Let's paint the town
We'll shut it down
Let's burn the roof
And then we'll do it again

Let's do it, let's do it, let's do it, let's do it.
And do it, and do it.



Älskar deras texter

 

Y


RSS 2.0