Lets Go!

Fick precis samtal om att jag inte blev kallad till intervjue för Produktinstekniker-jobbet i Eskilstuna/ Köping. Gjorde inte så mycket även om jag verkligen var sugen på det jobbet. Det som var intressant var motiveringen varför jag inte blev kallad. Dåligt pålästa chefer är inget jag imponeras utav direkt :) så då kan jag vara utan det jobbet.

Söndag = godisfri
Måndag = Hittills godisfrii :)

håller tummarna för ett anant jobb nu!


Motivera Mig

Behöver soljus nu!
Efter den här helgen blir det hårdkörning. Kommer inte i min jeans längre och har ej råd med nya!!
Behöver vår och spåret i skogen!!

Mat idag
Rågbit med ägg och kaviar
En vit fralla med ost + en pucko (För jag är PUCKO!!)
Varmrökt lax med kokta grönsaker och lite pasta
2 koppar kaffe med socker och mjölk
2 mörka chokladbitar
Snart: Ugnsgrönsaker med ugnsgrillad kyckling och chilibearniase plus mangosorbet och massa vin :)



Så förbannart vackert!



Så här grym ska jag med bli!

Tania Cagnotto





JÄVLA APA!!!

Ibland får man bli skitarg. Idag var en sådan dag. Jag skrek lite och slog med en kudde, sen grät jag en skvätt och tyckte allt var skit. Ringde en vän och mådde mycket bättre. Men är fortfarande arg. Hatar honom. Men jag är starkare än den jäveln! HA så det så. Ur ilska kommer styrka och jag är stark som FAN. Men ibland får man bli arg som FAN. Jag är arg som FAN och tänker plugga nu sen åka till GYMMET och svettas bort ilskan. Sen ska jag umgås med vänner på kvällskvisten och bara ha mysigt och trevligt.

Jävla apa jag hoppas faktiskt du dör och plågas hårt på vägen....

Man får alltid ångra sig

Man kan tycka och tänka. Fatta beslut och göra fel, men man lär sig. OCH viktigast utav allt! Man får faktiskt ångra sig. DU kan alltid dra dig ur. Precis som du kan ångra dig och vill testa. Det viktiga är att inte låte ångern sitta i för länge, då följer den med en livet ut. Man kan ångra sig en stund och sen göra handling utav det på en gång.

Jag ångrade mig idag, jag är ingen frilansare med rustning utav titan. Det finns för mycket känslor och den rustningen kommer spricka en dag så varför inte idag medans skadan av explotionen inte blir så omfattande.

Han är så fin.

xx ZZ Natti



Materialisten i mig vill ha SKOR!




RSS 2.0