HANTIS

Jag var på krogen igår! Helt absurt, jag hade kul också! Trodde jag inte om mig själv. Träffade danstjejerna hemma hos Stina, det bjöds på en hel del alkohol så Camilla blev onykter och övertalad att följa med till Hantis. Fattade inte att det var löning när vi gick dit, men fy fan vad folk det var när jag kom in! Blev lite rädd först, men sen kände jag tryggheten från alla underbara danstjejer. Dansade riktigt mycket och hade superskoj!! Ikväll blir det lugnt, ska på lagfest med gympa-bruttorna men idag åker jag ordentligt hem när de andra går ut på krogen. Nu ska vi alldelses äta taccos i Vikmans-familjen. GOTT!! Blir tredje vändan på mindre än en vecka. Ska leva resten av livet på taccos tror jag... Nej det vore inte bra för magen! Kände mig lite smalare när jag vaknade i morse, tränade kanske bort ett halvt kilo igår. Eller så är det bara tappad vätska!

Efter taccofrossan ska vi till Västerås för en till tur på IKEA och sen hämta mina pallar på Myrorna. Sen ska vi träffa Linda, en tjej jag inte sett på några år nu. KUL kul kul ska det bli!! Måste hopp in i duscha nu. By the way så har jag namnsdag idag och nästa Lördag med!




Some of my beloved dansfriends


Se ya..

Kolossalkrash kunde ha blivit dyrt

Kristina och jag shoppade järnet idag, eller snarare JAG shoppade järnet!! När vi var på Indiska höll jag på att välta en glasgrej och det var riktigt nära att det blev dyrare än tänkt, men jag räddade den i sista sekund! Köpte rosa och turkosa indiska kuddar, en superfin lykta med färgat glas som jag haft på bild i tidigare inlägg. Sen blev det krimskrams i form av örhängen, hårklämma, en liten blommig plysch-väska, ett armband och hälsote. Ballaste köpet idag blev ett par tights som ser ut som jeans, från Gina tricot. När JAG släpat  alla stora påsar och min nya väska till Gränden för att äta och sen vidare till bilen så bestämde vi att solarium skulle sitta på sin plats. Det var en superide!! Jag fick täcka över nya tatueringarna men det funkade bra.

Haft lite ont i halsen idag och känt mig trött i kroppen så jag hoppade över träningen. Istället har det blivit taccos idag med, denna gång hos Kristina, + en massa koppar av vårt nya favvo-te. Fick tipset om teet från en annan blogg. Yogi tea Choco, smakar choklad och kanel. SUPERGOTT!! Värsta hälsoteet också. 





En supersnygg fondvägg blir det bakom soffan







Y
 

Vårsolen slickar såren

När jag gick ut till bilen i bara fleecetröja och mjukisar så kände jag hur solstrålarna träffade rakt i hjärtat!! Underbara vår, du är så välkommen. När jag körde hem från Västerås i natt så piskade regnet motorvägen. Det var ett krig där på E18. Det ser iaf ut att bli en underbar dag. Jag ska strax hoppa in i duschen, sen packa väskan för träningen ikväll. Men innan träningen ska jag och Kristina ta en sväng förbi Myrorna och Indiska på stan!! Wiiiii...

Håller på och ska styra upp ny skidresa, alla ni som läser bloggen och är intresserade av att följa med; skriv en kommentar och visa intresse. Antingen sälen 29/3 till 2/4 eller Romme en Lördag. Sälen kan bli riktigt billigt och kul om tillräckligt många kan då.



Se ya in das backe!!

Nu måste jag in i duschen annars blir det stressigt, jag är en sådan tidsoptimist. Jag har en superidee som jag ska berätta för Kristina sen, kan inte skriva den här för då kanske någon annan tar den och tjänar riktigt mycket pengar på den. Hörs ikväll.

Mina bröder är gulligaste varelserna i världen!!

Y


Världen går inte under

Klockan är 01:03 och jag är supertrött, det är superbra! Kom nyss hem från en taccokväll med mina underbara gympatjejer! Vettiga människor finns det för lite av... Trots att ögonlocken hänger som två Bazeröron, känner jag min plikt till bloggen.

Dagen startade med havregrynsgröt och hallonsylt...

Se åkte jag till Västerås och plockade upp kära Kristina. Vi knatade från hennes pojkvän vidare i vårsolen tills vi kom till lägenheten där jag ska bo! Känndes som att komma hem, det var skönt. Jag mätte ut det viktigaste väggarna och konstaterade att möblerna jag tänkt ha både skulle passa in och få plats. Lite tveksam till byrån i vardagsrummet bara. Kristina och jag började shopping-resan inne på HM där blev det hårspännen och solbrickor, samt en JÄTTEFIN scarf! Sen gick resan vidare in på Stadium, två fula t-shirtar för 30 kr och en KATASTROFSNYGG Pumatröja var vad jag kunde åstakomma. JC blev nästa stopp, där skulle jag BARA handla träningslinnen men det blev visst ett par t-shirtar till också. När vi lämnat alla speglar och galgar bakom oss och konstaterat att våra garderober faktiskt redan är FULLA så gick vi med raska steg mot IKEA. Där blev det Jackpot!

2 kuddar
2 par gardiner
Matta (2x3 meter)
1 frukostbricka
Bestick
Ett Superstort kuddfodral

Billig blev resan också, 3000 totalt med kläder och inredning!
Fattas fortfarande en lampa till sovrummet, lite prylar till köket, inredningsartiklar till vardagsrum, ljus och byrå. Men jag har pengar kvar! 

Efter shoppingturen begav jag mig till hallen för lite friståendeträning. Var inge kul idag, jag är trött i kroppen... Imorgon blir det redskap det ska bli skoj! Måste lägga mig nu, vet knappt vad jag skriver längre. Natti natt

...Dagen slutade med Taccos, Glass och godis!



Jag gillar mina gympaflickor!! Tack Em för inlägget på din blogg, du är en superstar!!


Sweden Rock Festivalen 2009

Im gone be there and you'r gone be somewhere... else!! Biletten är nu peyad, betald, prisad, budad och brutal!! Hittade några shyssta saker i shoppingen på SRFs hemsida. Om jag kommer ner till målvikten ska jag nog införskaffa mig dem lagom till festivalens ära! Som en belöning, som om inte festivalen blir belöning nog!!??




Några band som jag bara måste se:

Volbeat
Inflames (Igen)
Bullet
Motörhead
Flogging Molly
PAIN
H.E.A.T
Hammerfall

I like shoes




Check out the text






Viva la pink Pussy de lux!



Rock on Y

Det finns Hopp

Min nästa tatuering kommer illustrera hopp och kärlek, den kommer hylla varenda människa som visat mig att det finns en sanning, att det finns omtanke och kärlek i världen. Flera gånger om blir jag tårögd av kommentarer jag får här på bloggen, inläg mm på facebook. Mina föräldrars jobbarkompisar och bekanta som skickar hälsningar. Jag, mina vänner och min familj är omgivna av så mycket UNDERBARA människor att det ibland är svårt att tro på den ondska som faktiskt finns. Ni inspirerar mig och jag kommer vara er evigt tacksam. Ni bevisar något som jag trott på sen jag var väldigt liten. Kärlek. Det finns inga ord som vi kan uttala eller stava som skulle räcka till för mig att tala om eller skriva hur glad och stark jag blir av er som visat att ni bryr er. 

Matdagbok:

Havregrynsgröt med lingonsylt
Spagetti och köttbullar med ketchup
Proteinshake med glass och mjölk
1 ½ smoothie

En bit kvar innan maten blir perfekt men har iaf börjat. Sprang som en turbinvinge på gymmet idag, svettades så mycket att det känndes som jag skulle rinna iväg. Så Himla Sönt!! Ut med skiten ur kroppen bara!! Träna bort det!! Att träna hårt känns som att driva ut demoner.. Skumt. Bra kämpat av Nina på gymmet idag också. Synd att det inte blir fler gånger. Men pappa och jag kör på bra, han är en fighter som jag!! Kan vara från han jag fått mina supergener. Tror mina föräldrars blandning av gener gjort mig till en superunge!! Lite självgod ska man vara!! Det är konstigt vad mycket man fattar när man blir vuxen. Jag fick alltid höra "du förstår när du blir äldre" jag trodde aldrig på dom, men nu förstår jag!



With love to you all

BONUS

Gick in på internetbanken nyss och såg att planerade insättningar låg på det dubbla mot vad det brukar!! Jag har fått bonus från jobbet. Verkligen inte förväntat!! Kul när nästan 7000 bara trillar ner från himlen sådär! Det innebär att jag kan köpa lite inredningsprylar och en ny Ipod. Betala alla gymnastikutgifter på en gång istället för på avbetalning!! Jag som inte trodde att pengar kunde göra en lycklig men just nu känns det skönt!

1 timme kvar tills jag ska ner till gymmet nu. Wiiii...




Den här bara MÅSTE jag torka bort skiten i köket med!!




Inrednings inspiration



När man är sjukskriven så finns det massa tid över till att inreda och planera. Men som student har man oftast inga pengar till materiella, egentligen onödiga, men jävligt snygga ting... Tror inreda.com är min nya favorit!! Dock är ALLT väldigt dyrt. Den där lampan skulle vara fin i mitt sovrum! Mattan får det att kittla under fötterna bara av att titta på den! Sen har jag alltid haft en förkärlek till dessa underbart snygga och supersköna fotöljer även om de inte passar in i ett indiskt vardgasrum.

Imorgon blir det mini-shopping med Kristina på Hälla. Det heter mini-shopping för att vi inte spenderar några tusenlappar, ett par hundra måsta man ju få shoppa upp även som fattig student! Det går bra att skingra tankarna med shopping, inredning och planering för framtiden. Allt som lockar tankarna mot ljus och hopp.

Redan böjat skissa på fortsättningen på min tatuering på armen, känns lite tomt med tre blommor. Blir nog japansk fortsättning med vatten och vind i black and grey. Ska lägga upp bild på nya tatueringarna så fort jag hittar kablarna till kameran. Me am a expert på att tappa bort kablar!!

Somnade halv 4 imorse också. Måste vända tillbaka dygnet snart. Men då blir det att ta till sömnpiller igen, tråkigt.
Ikväll kanske jag vågar skriva matdagbok, det började iaf bra med havregrynsgröt och lingonsylt till frukost. Jag vet att det är massa socker i lingonsylten men lite måste man få unna sig. Jag ska ju faktiskt ner till gymmet idag. Ska köra 45 min crosstrainer idag sen ryggmaskin och mage. Mina ben är helt trasiga efter löpträningen i Lördags!!


Peace Y

Jag hittade nyckeln!!

Så förbannat jävla glad! Hittade extranyckeln till gamla lägenhetn imorse! Letade efter ett par gamla träningsbyxor som jag saknat, då hittade jag ett annat par träningsbyxor som jag glömt att jag ägde. När jag drog upp dom ur byrålådan så trillade nyckeln bara ut ur fickan och plingade så vackert mot golvet. En lycka svår att beskriva! Slipper därför en utgift på 1600 kronor för ett låsbyte som inte behövs längre!! Jiiiiii... Då kan jag lägga dessa pengar på något roligare som en festivalbiljett eller inredning till nya hemmet. Kommer bli så fint!! Träningen idag gick ganska bra, inte nöjd än, men det kommer. Hade skitaont i ena benet idag, kändes som det skulle gå sönder. Värk från höften ner till hälen. Kanske är cancer, vad vet jag...

Törs inte skriva någon matdagbok idag, efter att ha tittat på massa snygga tjejer i bikini så vill jag bara kräkas. Nej då, fettet ska tränas bort! Funderar på att göra en fondvägg bakom toaletten i min nya lya, de ska bli en inspirations-fond-vägg med snygga tjejer i snygga kläder. Egentligen borde den nog sitta på kylskåpet!! Men jag såg en liknande fondvägg i Sköna hem tidningen och det var riktigt fräscht!





Tror ni mitt nya hem kommer bli snyggt eller??!!

Y


What a beautiful day!

Massa snö det gör mig glad, vackert!!
Var i Arboga igår och träffade en kär vän. Joella du gör mig så glad!! Vi pratade mest en massa skit om killar och sånt. Sen blev det prat om allt tråkigt som hänt och efter ett tag verkade mina problem ganska små. Det är tråkigt när världen hela tiden målas grå men vi får försöka fylla en med färg och kämpa så gott det går. Vi åt iaf frukost på Sicilia, alltså blev det kebab, där rök hälsokosten igen... Ja ja shit happens! Ganska nöjd med helgen och dagen i övrigt. Känns som man är på banan igen, ska bara hålla mig kvar här och sikta på mina mål. Vänta bara, starkast står kvar!! Fokuserar på att träna, äta och sova rätt just nu. Blir sjukskriven sista två veckorna från praktiken. Kommer få göra om den men det känns som ett vettigt beslut.

Träningen idag gick ganska bra, inte nöjd än men det kommer. Har några extra kilon att jobba med också. Men dom ska väck!!! Beach 2009 here I come! Kroppen värker varje dag, nu ska bara kosten hålla så kilona börjar rasa. 23 år och singel, då måste man ju bara vara snygg och i form. Inte för att jag skulle vilja dela "mitt underbara liv" med någon just nu iaf. Det ska nog bli en sarkastiskt titel på min bok som kommer påbörjas i sommar, eller efter sista slaget (Hovrätten). Kanske ska jag ta fram olika alternativ sen får några närstående rösta fram en titel.

1 "Mitt underbara liv" 
2 "Sista slaget"
3 "Barfota i 10 minusgrader"
4 "En järnfemma och du kan ta lagen i egna händer"
5 "Svenska rättsystemet sitter i sandlådan"
6 "Det är ett fritt land, inte ens lagen stoppar dig"

Listan kan göras lång... Det kommer iaf bli en skildring av svenska samhället och dess urkassa rättsystem, med en touch av det jag fått utstå. Samt några andra berättelser, på min väg har jag mött offer som jag själv. Det är inga vackra erfarenheter vi delar, den gråa delen av världen växer sig större. Människan är ett djur, inte mer värt än något annat på vår jord. Vi delar en smärta som är svår att bära, den är osynlig men känns mer än tusen blåmärken, mer än den värsta träningsvärken, allt gips i världen räcker inte för att läka det som är brutet. Blodet sprutar inte utåt men innuti blöder vi för jämnan. Hjärtat värker ständigt, ett brutet ben hade varit skönt i jämförelse med den smärta vi får uthärda.

När jag var liten trodde jag på fullaste allvar att jag var odödlig, därför blev jag ofta duktig på saker som var svåra. Men efter mycket skador som satt sina spår av smärta började jag bli försiktig och förnuftig. Efter det som hände på nyåsafton är jag inte längre rädd för volter, snowboard, skateboard, inte rädd för att visa mitt sanna jag, inte rädd för att säga vad jag tycker eller för vad folk ska tycka om mig. Jag är den jag är och jag gör precis vad jag vill när jag vill så länge det inte bryter mot lagen. Jag inser att jag kommer resa mig starkare än  vad jag någonsin varit.

Alla ni som stöttar mig och tänker på mig och visar att ni finns där, alla ni underbara människor som vet hur liv ska värdesättas. Ni hjälper mig att sova, ni hjälper mig att inte köra av vägen när jag sitter tankspridd i bilen, ni hjälper mig när träningen går motigt och när sötsuget sätter in. Alla små hinder jag hoppar över varje dag, ni finns där och era ord brinner i mig. Jag vet att utan min familj och den fostran jag fått så skulle jag inte sitta här idag, utan mina föräldrar och vänner så skulle jag inte vara den starka tjej jag inser att jag faktisk är. Utan all kärlek som jag fått, vet jag inte hur jag skulle ha klarat mig. Mina bröder, åh mina underbara bröder!! Så mycket ni har lärt mig. Kärlek för mig är familj och vänner, utan er skulle inte livet vara värt att leva. Jag önskar er alla lycka, för med er är jag lycklig!

Hold my hand, baby I promise I'll do All I can... When something makes our life harder, we fight It with love... Baby hold my hand...




Y

En vredens natt

Låg verkligen och vred mig hela natten, fick inte sova!!! Var för sent för att ta ett sömnpiller. Slumrade till en timme eller så men vaknade såklart vid 6-tiden. Försökte tappert somna om men misslyckades totalt. Detta kan vara anledningen till mitt usla humör denna dag... Känner mig som en riktig mens-kärring!

Domarutbildningen och löpträningen gick bra iaf. Det var kul att springa!! Sen fick jag höra att jag ser ut som Susanna Kallur. Inte första gången jag hör det!! Dagens matvanor har sett aningen bättre ut än igår :D

Frukost: Havregrynsgröt med havredryck och lite sylt, 1 skiva grovt bröd med smör och ost

Mellanmål: En mandarin

Lunch: Pastasallad med kyckling och fetaosten, nada sås!

Efter träning: En soya youghurt med musli och en proteinshake på glass och havredryck

Drack massa vatten också. Känner mig ganska nöjd även om det blev en ostmacka till frukost också!! Nu blir det inge sötsaker eller mejeriprodukter förrän nästa Lördag... Satan vad trött jag är, kanske ska powernappa en stund.

Imorgon blir det dubbelskruv och dubbelsalto, någon shysst dubbel halv och en lyckad tzucka skulle inte heller sitta fel!!!!

I look strong but Im not...


"La biff" ska bli slank and beauty!

NEJ

Nej det blev ingen träning på City gym.
Nej hittade inte nyckeln till gamla lägenheten.
Nej det fanns inga pengar på kontot.

Jag är lite stolt över dagen som varit iaf, faktiskt letat efter nyckeln!!! Sen städade jag rummet. Inte så supernoga men det ser bra ut. Plockade undan i köket och har nästan gjort klart två matlådor. Det börjar arta sig...

Kl 7 ska jag åka rullbräda, Jiiii... Sen hem och duscha av svettiga mig, därefter vidare till Cissi och slappa.

Funderar på om jag ska börja föra matdagbok här, då kanske jag slutar äta en massa skit!!!

Nudlar
Ett par chips
Två ostsmörgåsar med smör på
Gröt med drottningsylt och mjölk (Frukost)
En proteindryck med mjölk, glass och en banan


Lägg till att jag är mjölkallergiker.... hmm måste bli skärpning nu..

Hittade en kabel när jag städade, den har jag letat efter läääänge.. kul när det blir så...




Gör om det där om du kan!!!!!

          
          Y

Lägga tankarna på is ett tag

Det blir för mycker för att synapserna ska orka skicka ut alla signalämnen!!! Tankarna springer iväg som små 100 meterslöpare åt olika håll, ingen springer i mål. De bara stannar efter halva vägen och försöker hämta andan...

Alla valmöjligheter och måsten får mig att vilja spy rakt ut. Prioritera är det VÄRSTA jag vet efter ORÄTTVISA! Jag är egentligen den som vill göra ALLT helst på en gång, men vi är bara människor och det finns bara 24 timmar på dygnet. Minst 8 timmar av dessa behöver vi sova för att ladda batterierna. Gör vi inte det så kollapsar vi och mår man inte tio i topp så orkar man inte ens hälften av det man vill. Jag kan vara helt slut efter att ha legat i sängen halva dagen och tränat lite på kvällen. Där går min gräns just nu... 

Såg en debatt om hur försäkringskassan leker med människors liv igår. Det är sinnessjukt vilket trasigt samhälle vi lever i. Vem granskar försäkringskassan? INGEN!! Stört.. De som har makt leker med folks liv på ett sätt som är helt oacceptabelt. Jag väger för och nackdelar och ser inte ljuset just nu när jag tänker på vårt iskalla land styrt med ekonomisk girighet och järnhand. Vad är det för FEL på människor? Tankarna springer ut på min gröna gräsmatta med smultron på,  drömmarna kommer tillbaka och värmen av solen får mig att svettas ut alla måsten ur kroppen. Jag kan ligga där och bara vara..

Jag drömde inatt att vi drack vin och grillade, på baksidan av en sommarstuga, vi skrattade och sjöng. Det var mysigt. Vi hoppade studsmatta i shorts och somnade som två små trötta barn. Du bar ut ett täcka från huset och vi kröp ihop på studsmattan, med stjärnor som vakade över oss när vi sov. Du sa något innan du somnade "jag visste det", jag var lycklig och trygg nu. Du höll om mig och jag kröp ihop i ditt bröst, där kunde jag gråta men ett leende var allt jag kunde förmå, sen somnade jag...

Sen vaknar jag såklart, men idag utvilad. Första drömmen som varit bra sen "det" hände... Längtar till sommaren!!

Nu måste jag leta efter den satans lägenhtesnyckel, annars blir det dyrt!
Sen blir det City gym, skate, Cissi... Imorgon blir det domarutbildning och löpträning. SKOJ!



Y

Stolthet!!

Det är så vackert, vi är så duktiga. Allt slit kommer vara värt det. Laget ni är mig kärt!! Skulle jag göra utan er!?

http://www.youtube.com/watch?v=6CxJnuHLSVM

Im gone rock!

1 § Den som genom misshandel eller annars med våld eller genom hot om brottslig gärning tvingar en person till samlag eller till att företa eller tåla en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt till fängelse i lägst två och högst sex år.
   Detsamma gäller den som med en person genomför ett samlag eller en sexuell handling som enligt första stycket är jämförlig med samlag genom att otillbörligt utnyttja att personen på grund av medvetslöshet, sömn, berusning eller annan drogpåverkan, sjukdom, kroppsskada eller psykisk störning eller annars med hänsyn till omständigheterna befinner sig i ett hjälplöst tillstånd.
   Är ett brott som avses i första eller andra stycket med hänsyn till omständigheterna vid brottet att anse som mindre grovt, döms för våldtäkt till fängelse i högst fyra år.
   Är brott som avses i första eller andra stycket att anse som grovt, döms för grov våldtäkt till fängelse i lägst fyra och högst tio år. Vid bedömande av om brottet är grovt skall särskilt beaktas, om våldet eller hotet varit av särskilt allvarlig art eller om fler än en förgripit sig på offret eller på annat sätt deltagit i övergreppet eller om gärningsmannen med hänsyn till tillvägagångssättet eller annars visat särskild hänsynslöshet eller råhet. Lag (2005:90).


Paragraferna gör att man blir mörkrädd ibland, det finns så mycket kryphål. Man ska alltså som domare se om gärningsmannen varit särskilt hänsyslös eller rå. Hur ska de kunna avgöra det när de inte ens kan läsa av trovärdigheten hos offren. Sen om flera killar våldtagit en tjej så är brottet grövre, stackars dem som bara blev våldtagna av en kille då!! Hur ska deras fall kunna anses som grovt, det var ju bara en! Är det så här vi vill att svenska rättsystemet ska fungera!? Enligt det jag läst så borde gärningsmannen i mitt fall fått 4 års fängelse. Men det är bara en egen åsikt efter att ha läst lagen. Men nu är det ju så att de flesta släpps lösa, ut i samhällt och fortsätt våldta bara!!

Mardrömmarna fortsätter förfölja mig, kuratorn säger att det är bearbetning. Inatt misshandlade jag "honom" brutalt, han satt i en fågelbur och skämmdes. Det var Marre som kom över med honom i buren. Jag skrek att han skulle erkänna vad han gjort, där stod Marre bredvid och lyssnade på hans gråtande förlåt. Jag slog och slog med basebollträt i järn som jag fantiserat om länge nu. Burens galler krökte sig och armar och ben blev deformerade. Han skrek och jag njöt. Efter den brutala misshandeln brast Marre ut i gråt, hon la en hand på min axel och sa att nu går vi vidare. Då kom ångesten, vad har jag gjort? Jag kan ha slagit ihjäl honom. För hur mycket jag än VILL slå honom sönder och samman så känner jag mig själv, ångesten skulle vara överväldigande efteråt. Jag tror inte på våld, jag tror på rättvisa!

Vaknar såklart kallsvettig som vanligt, tröttare än när jag gick och la mig. Tårarna och upprivenheten tog sig till ytan igår igen, det är bra att träna, det brister liksom då. Sjukskriven igen. Fan. Hans jävla fel!!

La duck

Bara Kristina och Jonatan kommer förstå rubriken, men det är väl valt att de ska vara så. Bara Kristina kommer skratta!

Det går ganska bra med mina mål, förutom praktiken. Mornarna är värst, man ska liksom börja leva där igen. Inte nog med att man känner sig död på morgonen när man INTE går igenom en livskris. Nej nu ska det helt plötsligt bli ännu svårare. Bra orättvist tycker jag eftersom man inte kan styra över mardrömmar, tankar och livskriser. Om vi kunde styra över våra tankar så skulle vi inte ha äckliga VÅLDÄKTSMÄN i sverige/ världen. (Kristina tycker jag ska tänka mer globalt när det gäller mina värderingar) Vi skulle inte ha andra våldsmänniskor heller för den delen.
Men nu har vi brister i vårt DNA och är för smarta för vårt eget bästa så tyvärr finns det massa vidriga människor som gör vidriga saker!!
Såklart sitter det en massa skitpolitiker och styr oss (Sverige) mot ett som dom kallar "bättre" sverige. Men dit vi är på väg är mot tuffare tider och "sköt ditt skit i andra" - jargongen. Makt och pengar, det är tragiskt... De politiker som har vart vettiga och som verkligen haft chans att FÖRBÄTTRA sverige på rätt sätt, de har RÅKAT bli mördade.. Hmmmm, konstigt...

30 minuter crosstraining idag på Citygym. Sen blev det en maskin mage 3x15 rep. Sen körde vi ryggmaskinen och jag var stark där fan, 127 kg 2x25 rep, utan problem!
Efter det blev de karatelokalerna för en timmes BOX eller vad det heter. Det var kul och jobbigt! Blir nog varje tisdag samma pass framöver. Tills plugget börjar igen. Saknar klassen!! Längtar till våren när vi kan sitta ute på lunchen...

Imorgon är det friståendeträning, det blir typ vilodag. Citygym på fredag igen!! Då ska jag köra en 45 min på crosstrainern.





Träna is the shit!
 

Are we human?

I did my best to notice,
When the call came down the line.
Up to the platform of surrender,
I was brought, but I was kind.

But sometimes I get nervous,
When I see an open door.
Close your eyes,
Clear your heart.

Are we human?
Or are we dancer?
My sign is vital,
My hands are cold.
And I'm on my knees,
Looking for the answer.
Are we human?
Or are we dancer?





No limit

Kyrar är en förkortning av "Know your rights and react" för den som undrar...

Magen pirrar lite, ganska viktig träning idag och jag vet att jag inte kommer kunna göra mitt bästa... Men jag är glad för andra saker, att jag skrattar igen, att jag har världens bästa vänner, världens bästa familj och att livsgnistan börjar tändas igen. Jag hittar tillbaka...


Bra musik för mig är som att linda in själen i bomull, känner mig alltid svävande när jag försvinner in i min värld av toner och trummor.
Vill dansa omkring i en stor orange tunika till bra musik med flätor i håret och sandalerna ska ligga kastade i gräset, den kära vän som finns där delar min glädje för friheten vi har, vi dansar och skrattar, livet är varmt och sensommarkvällen bäddar om oss för nästa dag är det en ny. I drömmarna finns prästkragar och smultron, det solbrända och sovande leendet betraktas i hemlighet av någon annnan. Du är en dröm i sig. Att vakna till vattenbrus och vind, solens eld och jordens gröna gräs. Det finns saker att leva för...


Den kommande veckan blir det fullt upp, träning varje dag!! Men resultatet av allt slit kommer bli värt varende svettdroppe! När motivationen tryter slår jag bara på "Victoria secret fashion show"...

Förlorade såklart i BUZZ igår! Satans Rånas klådde mig i singstar också! Men förutom det så var det supernicet precis som vanligt när man hänger med Jonas.

Snusfri, rökfri, fettfri, livsenergi... laaaaa lalala laaaaa, I find a new way baby!!

Nej nu är det dags att dra på sig tävlingsdräkt och trikåer, sen ska jag träna mina småkids innan jag själv får träna. Så idag blir det 5 timmar i hallen.

Protein
Vattenflaska
Frukt


Vänskap och träning!



Imorgon är det uttagningen till SM...

Gud så skönt!

Satt med advokaten halva fredagen, vilket bra jobb vi har gjort, Gud så skönt!

Pappa och jag var och tränade idag, cyklade totalt 40 minuter och svettades järnet, Gud så skönt!

Jag har sovit utan sömnpiller säkert 4 dagar nu, Gud så skönt!

Inte snusat på 6 dagar, förutom två prillor igår :D, Gud så skönt!

Jag och mamma ska iväg på Spa-helg när jag får bada igen, om 3 veckor, Gud så skönt!

Kristina tror inte på gud, men herre Gud så skönt! Hahahah...


Saknar P
Vill flytta Nu
Längtar till sommaren

Nu ska jag iväg till den bästa Jonas jag känner och titta på film, kanske kan klå han på BUZZ med lite tur också!!
Snart vill jag åka med Stefan och peter till Örebro och äta den bästa sushin i världen!!


STARK!

Mitt nya ledord! Jag ska bli stark som en oxe... På Lördag börjar jag och Pappa på Nautilus, tre dagar i veckan blir det gym/ kondis/ vikter... fyra dagar i veckan är det gymnastik, fem dagar i veckan är det praktik, alla dagar i veckan är det kämpa kämpa kämpa som gäller!!! Här ska inte sjukskrivas nått mera!!!!! Kurator en gång i veckan, duscha varje dag, musik, måla, skriva, frukost, mellanmål, lunch , mellanmål, middag!!!! Starkast står kvar... Nästa rättegång blir ett slagfält och jag tänker vinna. Om han går fri igen så är jag beredd...

Det här är inte en lek, det här är inte potatis, livet är ingen leksak och du är inte Gud!!! Jag tänker mosa dig och förgöra dig tills mitt liv är endast mitt... Du kommer stå ensam kvar i mörkret och livet kommer straffa dig!! Det finns inga förlåt i det hemska du har gjort, det finns inget oskyldigt i den gärning du begått, du är ett äckel och ett svin och jag önskar dig all olycka i världen...  

Vi måste alla kämpa lite varje dag för att världen ska bli lite ljusare och för att rättvisan ska nå fram....


Tack till alla mina vänner som ger mig all kämparglöd!

Im gone dance!!

Vänta bara tills jag är på topp igen!!! Vänta bara, jag ska dansa och sjunga och skratta och njuta av alla de underbara människor jag känner och de som jag mött på min väg!!! Vänta bara!!! Jag är ung, stark och tamefan inte ensam!! Det är inte längre en kamp för mig själv, det är ett slag för rättvisan i Sverige!!! Alla drabbade kvinnor, de som inte fått rättvisa och för alla de som inte vågar försöka få rättvisa!!! Det måste fan bli ändring, NU!!! Jag är så trött men jag har alltid trott på rättvisan och jag tänker fortsätta kämpa för mina rättigheter!!! Åhhh vänta bara!!!! Nästa rättegång kommer bli ett slagfält och jag kommer vinna!!!! Fy fan i helvetet vad förbannad jag är!!!! Fy fan i helvetet vad orättvist allt varit men det börjar se ljusare ut!!! Så MÅNGA människor som visar sitt stöd, så MÅNGA som säger att jag är stark och fixar det här!!! Jag TROR på er, ni är mina vägledare, ni är min tröst. Livet känns inte längre värdelöst!!! Helvetes jävla förbannade skitunge, dum i huvudet är du!!!! Hur fan kan man försvara ett sånt svin, ett sånt äckel, en våldtäktsman!!!

Jag är rädd...men han skulle inte våga ge sig på mig igen det vet jag.. men endå är jag rädd.. jag har lärt mig att vad som helst kan hända, jag är alltid på min vakt...

Idag har jag träffat T och diskuterat fallet, han blev arg, vi pratade om hans erfarenheter, det var jätteskönt att prata ut med honom. Han berättade även en skräckhistoria! Jag lider med honom! Vi pratade om rättssystemet, det är sååååå åt helvete!!! Vi käkade god grekisk mat och hade trevligt!! Sverige är inte så fantastiskt som vissa tror!!

Imorgon ska jag till praktiken, sen träna gymnastik, så de så!!! Haha... Fy fan för det svinet.. Jag är trött så nu ska jag lägga mig och titta på film med en kopp te och lite rostat bröd!! Sen ska jag sova utan sömnpiller så de såååååååå!!!!!
Somnade igår utan piller... Nu jävlar!!!!!!!!!!

Musik är bra, det är lugnande!! Nu ska jag skita, vi hörs... Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!


Its so beautiful its makes you wane cry

Jag känner någonting, det är som att vakna ur koma. Känner livet komma tillbaka korta stunder. Jag längtar efter nya lägenheten och att få måla mina köksmöbler. Det är bra va? Jag fixar nog det här.

Mina mål:

- Kunna gå till praktiken varje dag
- Kunna träna varje dag varje vecka
- Bränna 6 kg fett
- Känna glädje
- Kunna gå ut på stan eller åka och handla själv
- Sova utan sömnpiller
- SM 2009


Ska sätta igång på direkten och göra ett lätt tränings-shema. Ska nog försöka dra med mig pappa till nautilus ett par gånger i veckan också...

Operationen

08.30 träffade jag narkosläkaren, 10.30 var jag och mamma ner på staden och köpte målarfärg till mina nya köksmöbler och hyrde filmer som vi ska kolla på snart. Operationen gick jättebra och snabbt, aldrig vaknat så fort och mått så bra efteråt! Imorgon ska mi lady operara axeln så jag bad Marianne på uppvak att ta hand om Kristina och se till att hon blir bra omhändertagen.

Måste tacka alla som stöttar mig och tänker på mig, alla ni som säger att jag fixar det här och att jag är stark. Ni är änglar och små ljus i allt mörker. Jag känner mig verkligen uppskattad och omtyckt, utan er skulle jag aldrig fixa det här. Jag vet att jag inte är ensam. Det finns så mycket människor som bryr sig och det vet jag nu. Jag kommer kanske aldrig bli den gamla Camilla men den nya Camilla kommer ta med sig alla som peppat henne och bära med sig dem i hjärtat för alltid. Planen är också att publicera en bok baserad på händelsen och det svenska rättsystemet samt andra händelser där kvinnor farit illa. När jag blivit lite starkare så har jag också planer på en dokumentärfilm. Som sagt när jag blir starkare...

Gamla vänner som hör av sig tycker jag är roligt. Nu blir det film och mys med godis med mamma! Måste lägga upp lite bilder här snart men kabeln till kameran har sprungit bort i den hastiga flytten...

Sjukskriven...

Då var det Måndag igen och jag är nu sjukskriven tillsvidare. Han SKA FAN INTE FÅ vinna, jag ska ta mig tillbaka till praktiken, tillbaka till skolan, tillbaka till jobbet, tillbaka till gymnastiken, tillbaka till glädjen, tillbaka till självständigheten och skrattet, tillbaka till ett eget hem, tillbaka till tryggheten. Jag ska ha tillbaka mitt LIV!!
Var hos kuratorn idag och mamma var med, det var skönt. Jag mådde lite bättre efteråt. Helgen har varit ett stort hav av tårar och rädsla. Imorse bröt jag ihop IGEN i snön utanför bilen, kunde inte ens förmå mig att skrapa bilrutorna... La mig i pappas armar och kände mig liten igen sen fick mamma stanna hemma från jobbet för att ta hand om sitt vrak till dotter. Nu kan jag åtminstone gråta igen, men fyfan vad trött man blir i huvet. Sen ser man ut som en svullen ballong hela tiden.
Imorgon ska jag opereras, mamma följer med så det kommer gå bra. Men de är första gången jag är orolig inför en operation. Då har jag gjort 6 stycken vid det här laget. 
Advokaten ska ringa den här veckan, överklagan ska lämnas in senast den 16de. Sömnpillrena är slut men det är väl dags försöka utan några nätter. Mardrömmarna fortsätter och livet är mig likgiltigt emellanåt. Men ibland ler jag, det säger kuratorn är bra.  Dom riktiga vännerna är bra, mamma och pappa är bra, praktiken och jobbarkompisar är bra, skolan och alla i klassen är bra. Gympan är bäst, men all min glädje har försvunnit, nu väntar jag bara på att den ska komma tillbaka... Har börjat måla och rita, det är skönt. Jag och mamma ska på spaweekend så fort jag får bada tatueringen :D  det ska bli skööönt. Sen ska jag testa ljusterapi.
P åker till Australien imorgon, jag är såklart jätteavundsjuk! Han blir borta i 1 och ½ månad! Kommer nog sakna honom. Jag ser fram emot att bli glad när jag träffar han igen :D

Tatueringarna blev supersnygga, jag är så nöjd!!     

Svenska rättsystemt är åt Helvete!

Hur kan man felcitera ett brottsoffer i rätten, hur kan man blanda ihop uppgifter och skriva ihop en egen sanning i ett dombeslut!!?? Är det för att minska skammen hos sig själv när man ska påvisa den skyldige oskyldig? För att lätta sitt eget samvete om det låter lite mer tvivelaktigt? Sinnesjukt och fel!! Dombeslutet är mer än felaktigt, det är tamefan ogiltigt med tanke på hur de har förvrängt uppgifterna. Det borde finnas straff för dem som dömer fel och hittar på saker i dombeslutet. Hon som antecknade udner hela rättegången måste haft allvarliga hörselfel eller bara vara helt dum i huvudet!!  "Sovit i lillebrors rum"? Jag har ingen lillebror vad jag vet. "Han tog av henne byxorna som  var till hälften nerdragna och hon tog av sig skärpet"? Lite ihopblandade uppgifter då det var han som hade dessa kläder på sig och han som tog av sig dem. "Låg i sängen med datorn när han ringde" hmmm, tycker jag var väldigt tydlig med att jag satt i soffan just då. "Hon hade kunnat tänka sig att ha sex med Pontus eller Johan" Två meningar senare heter Pontus helt plötsligt Patrik, vad är det frågan om!!?? VAKNA! Bara för att man kan tänka sig att ha en sexuell kontakt med en eller flera personer så är det okej att vem som helst sätter på henne, även om hon inte vill. Sverige har visat att det är okej att våldta. Sverige har visat att kvinnor är mindra värda än män. Är det konstigt att folk tar lagen i egna händer? Är det konstigt att våldtäkter och misshandlar ökar? Hur många kvinnor i sverige känner sig hotade? Sen känns et jättetröstande att höra av polis, kurator, advokater och läkare att det TYVÄRR är vanligt att det blir så här. GÖR NÅGONTING DÅ!

Sen undrar jag verkligen vad det är för fel på den här gärningsmannens flickvän som en gång var min vän. Hon borde ju också låsas in! Hur fan kan man sitta och ljuga i rätten för att försvara sin äckliga pojkvän? Fy fan så vidrigt. Hon måste ha mindre känslor än en sten. Eller så är hon bora sjuk i huvudet precis som han.

Nu blir det försök till att plugga. Måste lugna ner mig lite. JÄVLAR vad arg jag blir!

Domen

Har aldrig varit förtjust i bloggar men på något sätt vill jag sprida min historia...

Att livet kan vara så overkligt verkligt. Varför? frågar jag mig själv, säkert 10000 gånger om dagen. Det är svårt att gå vidare när tiden står still. Allt runtikring försvinner och inget är viktigt längre. Bara de riktiga vännerna och familjen. Jag älskar min vänner och jag älskar min familj men jag älskar inte längre livet. Vardagen är full av hat och jag kan inte längre styra över min kropp. Den äckliga kännslan över att tappa kontrollen så totalt är inte bekant för mig. Att all glädje bara kunde försvinna så snabbt trodde jag var omöjligt. Jag skrattar ibland men utan att känna lycka, leendet försvinner lika fort och kroppen känns stel och kall. Att livet skulle vara så orättvist de trodde jag aldrig. Nu blir det sömnpiller och med lite tur slipper jag mardrömmarna i natt. Imorgon ska jag tatuera armen och höften, sen blir det samtal med kuratorn efter det. Hon är duktig  att sätta ord på det jag känner, men det gör så ont att höra.

God natt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0