Bra mat är en bra start...

Nöjd med dagens kosthållning, förutom en Caffe Latte som slank ner efter lunchen. Unnade mig en promenad/ jogging-tur 30 på min, klappar mig själv på axeln...

Penecillinet har börjat kicka in och jag tror det börjar bli bättre!! Längtar tills jag blir helt frisk så jag kan gympa igen.. saknad..



Dödens dö med Kåvepenin Penecillin!!

Jävla bakterie börjar gå mig på nerverna, psyket klarar inte av fysiska påfrestningar hur länge som helst!! Nog för att jag bevisligen har ett starkt psyke men smärta och klåda är något som verkligen kan knäcka mig. Sjukskriven en vecka från jobbet, 2 karensdagar = fattig nästa månad. Flänger fram och tillbaka mellan köping och västerås, kan inte träna men är sjukligt rastlös!! Kan inte sova ensam i köping, vill göra massa saker (Göteborg, Arvika, Grönalund, Stockholm Pride, Bryssel, mm) men har såklart inte pengar för allt. Måste spara till Italien, måste göra de, de, de och det!!!!

Har två päron som bara vill mitt bästa men som kan konsten att pluttifiera en till vansinne, särskilt när man är sjuk. Men de är en jäkla tur att jag har dom också, dom står ut med mycket och ställer alltid upp. Ibland glömmer jag att dom mår och har mått MINST lika dåligt som jag, dom ska också bearbeta och gå vidare. ÄCKLIGA jävla våldtäcksmansäckel jag hatar dig så förbannat jävla mycket för att du rört runt i mitt och min familjs liv, du förtjänar att avrättas!!!! Jag hoppas du dör en förfärlig död där du pinas länge länge länge...


Målade en träpall rosa idag, det blir väldigt fint i min lägenhet, jag trivs.


I like to ride.....

En ny mening...

Jag har börjat titta på volontärsarbeten och vilka insatser jag kan göra för den vidriga värld vi lever i. Börjar tröttna på Aftonbladets smörja, mediernas trångsynta skitsnack och alla puckade människor som lever i sina små perfekta boxar. Efter SM 2010 och efter att skolan slutat så beger jag mig till ett U-land för att hjälpa till och visa att jag bryr mig. Det här är något som jag verkligen VET att jag vill göra, något som fyller en mening. 

Ta hand om föräldralösa barn i Monogliet.
Undervisa och kämpa mot HIV/ AIDS i Afrika.
Barnhem och skola i Indien.
Rädda shimpanser och lejon i Sydafrika.


Eller testa att leva som buddisterna i Thailand, bo i tempel och sova på en tunn madrass, inte äga något och följa den åttafaldiga vägen under 6 veckor...

inte äta mat efter 12 på dagen
inte dricka alkohol
inte röka
inte ljuga
inte stjäla
inte ha sex
inte döda


Det svåraste skulle bli att inte ha ihjäl någon pga av hungern!!!



Jag längtar...


Ett hål i mitt hjärta

Solstrålarna dränker mitt ansikte med liv och ljus, kroppen rör sig men sinnet står still. Det känns som sanden rinner ur mig och silar sig genom alla kroppens organ. Något fattas, jag saknar mig själv. Jag mår inte dåligt men jag mår inte bra. Mitt emellan allt och ingenstans står jag absolut stilla, inte ett vingel inte ett beslut inte ett tvivel. Jag avvaktar och väntar på att vinden ska ta mig med sig och föra mig åt ett håll, vilket som helst det spelar ingen roll.

Jag saknar skrattet, målandet, skrivandet, tänkandet, filosofin och glöden men jag vet inte hur jag ska hitta dit igen.




 Låt mig va









Den här ska jag tatuera sen...

Sensation White In Amsterdam

HEMMA efter 18 timmars bilresa. Sensation White var SÅ coolt!!! Tänker absolut åka nästa år också!! Vilken grej!!
Amsterdam var trevligt, mysigt, rökigt och äventyrligt.
Vi besökte några parker och gick en hel del i stan, borde hyrt cykel men blev aldrig av. Alla cyklar verkligen i Amsterdam, antagligen för att de jämt är höga och inte kan köra bil. Vi sprang på en break-dansgrupp som körde liveshow på ett torg, Asgrymma! Vill värva dom till About!

När vi skulle åka hem upptäckte vi dock att Cissi hade glömt vår bilnyckel i sin kompis bil, problemet var bara att han bodde i tyskland och hade åkt hem dagen innan.. Cissi fick då åka tåg ensam i 10 timmar och hämnta nyckeln i Frankfurt. Så hemresan blev en aningen försenad. Under tiden sprang vi omkring i Amsterdam som små trötta hemlösa hundar i regnet. Men vi skrattar åt det senare..



Kom nyss hem ifrån dansen med kära About, skitkul att dansa tillsammans igen. Vi är ju bara bäst. 




Sensation White







Bra träning!

Förutom att jag känner mig som en flodhäst i hotpants så gick träningen förvånansvärt bra idag. Hade en hel del ilska att bli av med så det var skönt att få springa av sig lite. SM 2010 here I come! Sen blir det antagligen träningsläger i Italien nästa sommar, Wiiiee!!!

Kanske sätter mig på tåget till Amsterdam imorgon, hoppas jag får ledigt med så kort varsel bara... Vore kanonkul! Undrar vart mitt pass är...

Jag luktar svett. God natt.



RSS 2.0