Dreamer

Nya tatueringsplaner smids... men måste samtidigt spara pengar till skola och ny lägenhet :D Vindsvåningen är min!!!

Det bästa!!!







1a November är det praktik som gäller igen, det blir till att ta igen allt som gick åt skogen när en stor idiot tyckte det var lämpligt att klampa in och vända upp och ner på mitt liv. Så sista maj nästa år tar jag examen :D och då blir det inge mera Tibnor. Examen är en korsning där jag tänker välja en väg, jag har lång tid på mig att fundera ut vad jag vill göra. Men mitt största mål som jag kommer jaga hela livet är Lyckan! Att vara lycklig i själen och sinnet, leva i nuet och älska mig själv. Jag tänker följa mina drömmar och göra sånt jag inte trodde var möjligt, jag tänker bli den jag inte trodde jag kunde vara. Det kommer vara läskigt och krävas mycket mod men livet väntar inte på mig, jag måste göra det bästa utav det nu när jag är här :D Hittade en utbildning idag som jag Verkligen Vill gå!!! En lite dröm som kan vara en bit på väg, en Ky-utbildning på 1 & ½ år i Älmhult!!


God natt alla små och alla stora, I got my life back!!!

Snart börjar förvandlingen!!

På måndag bär det av till Stockholm för att sätta dit sista bitarna i munnen! Sen är det bara vänta ett år eller två så vips har jag fin fina tänder. WWiiiiii... så Glad!! Längtar!

If I just could stop think about you... stay out of my brain!!

Sprang 2,5 km x 2 ute på Björnön idag, Rekord; 28 min! Försöker springa ifrån mina tankar men det går inge bra. Jag önskar att jag kunde boka en biljett till Tuvalu och bara ligga där ensam på en filt med vågorna som musik. Låta vinden blåsa genom håret och andas in naturens salter. MMmmmm vad det vore härligt!


Natti natt puss



Den vänstra blir min :D

Nöjd och glad kexchoklad!

Igår var det Örebro för att fira Malin som gällde, ute vid vattnet med god mat och grillad (bränd) Hallomi. Några öl blev det och trevligt häng. Sen kom myggen och kylan då tog Camilla en taxi hem, vilket var ett väldigt klokt beslut då jag skulle upp och jobba tidigt. Averkade sen några effektiva timmar på jobbet idag! Somnade på soffan när jag kom hem såklart och nu blir det i säng tidigt. Men tankarna snurrar...

You drive me crazy! Stop looking so good with those innocent blue eyes! Ghhhaa...

Ställde mig på vågen idag: 3,7 kg kvar till Mål!!

Massa bus med Idde har jag hunnit med och han är glad att jag är hemma igen :D mysen bara pratar, hoppar, skuttar och kelar. När han bli gammal, vilket är om LÅNG tid, så ska jag skaffa en sibirisk katt. Då jag alltid velt ha katt men är pälsallergiker så fungerar sibirier för de saknar det protein i huden som vi pälsallergiker reagerar emot. Det finns testhem så man kan prova först och se så man inte reagerar. Oddsen är riktigt goda då bara 3 på 100 reagerar på dom. Vore nått för min mamma kanske!?


Fina



Sibirier

JÄV../%#)=m FU...ING &/%"=)?!!!!!!! FOTFANSKAP!!

Mina mirakeltabletter är slut och det gör OOOONT!!! Imorgon efter jobbet ska jag hämta nya!! AAAAAAAGGHHHH blir så jävla asförbannad!! Ingen jogging idag såklart, lite haltattig styrka blev det i hallen, mest kul att träffa folk i laget.

Har googlat och wikipediat alla jävla latinska termer och namn på ligament och leder/ ledband, i ett tappert försök att tyda läkarens "diagnos" efter magnetröntgen. Varför kan dom inte skriva en patientanpassad del???!!
Det var då iaf ett jävla helvete till myller  av skador man har i fotfan då!!! Inget verkar ju vara i särskilt bra skick, vätska här och vätska där och lite mer vätska runt om hela skiten, inflammation och inflammation och ännu en inflammation, lite partiella skador på den här och den där och dom här också!!!! Ödem. ödem jag får snart eksem!!! Blir fan förbannad och galen snart....




Inte ett rätt



Denna mår tydligen EJ bra




Det enda som INTE är fel här är den lilla tibialis interior på ovansidan



Här är det bara skit och mera skit



MEN JAG DEPPAR INTE!!! GOD NATT...ZZzzz...


I Can Do It!!

Lunch och kaffe med Bästa Kristina idag på stan, sen blev det hem till monstret och vidare på med löpardojjorna. Innan spåret bestämde jag mig för att åka förbi hallen och säga hej till laget. Det kändes i magen kan jag säga, Usch vad jag saknar gymnastiken. Vill bara springa allt vad jag har fram till trampetten och satsa gärnet till en dubbel på tumblingen, ställa mig på trampolinen och hoppa högt!! Min kärlek till gymnastik går inte att jämföra med något annat, jag har haft många uppehåll men det har alltid varit jag och gympan...

Det känns som om någon försöker trycka ner ens huvud under vattnet och man lyckas precis hålla näsborrarna ovanför ytan för att få lite luft, så känns det att andas och leva utan gymnastiken. Kan inte tänka mig smärtan som kommer spränga sönder mig om jag får dåliga besked av ortopeden i Augusti. Det är härifrån tårarna och ilskan kommer! Jag kanske blir tvungen att lämna den största kärleken jag någonsin haft! Men jag förbereder mig mentalt på det värsta så kan det bara bli bra, alternativ träning som; simning, cykling, klättring, kanot, gym, jogga och till sist kanske kunna springa.

Man får aldrig ge upp, när jag stöter på ett hinder eller ett problem så gör jag ALLT för att ta mig igenom det, under det, lösa det, slå sönder det, hoppa över det, vad som helst bara jag kommer förbi!!!


Se möjligheterna och fokusera på det positiva, det är dom små stegen som får oss att gå långt.


Taggade, stolta och suveräna tränare! 1000 tack för fotoalbumet från Italien 2010, grät en skvätt när jag kom hem och bläddrade i det :D


Undertryckt ilska & hämnd

Jag gnisslar tänder så huvudet värker och imorse när jag vaknade hade en liten flisa lossnat från en tand, det gör SÅ ont! Ständigt värkande käkar och lätt huvudvärk, tydligen är det ilska och hämndlystnad som ligger och lurar men inte får ge sig uttryck. Alla dagar kan inte vara bra dagar och idag kom tårarna för första gången på länge, vet inte varför men jag mådde inte bra och skiten behövde komma ut. Tur att jag har ett jobb där jag kan grina lite ifred, tur att jag har världens mest underbara arbetskamrat!
Cajsa kan jag prata med allt om, hon förstår och känner igen sig i allt vi pratar om, vi har mycket gemensamt och har stor nytta utav varandra. Att känna sig behövd och behöva någon är otroligt skönt. 

När jag kom hem klämde jag ut sista tårarna, somnade på soffan, åt lite mat och köttade 5 km så svetten sprutade. Nu känns livet lite lättare och tankarna är klarare...

Det är en mansdoft som förföljer mig, jag kan inte tvätta bort den, sova bort den eller ersätta den med någon annan doft!! It drives me crazy!!


Sarah Mclachlan - Answer




Run for your life!!

Liten men tuff!!

Klockan är egentligen för mycket för att sitta här och skriva, men nuförtiden gör jag enbart det jag känner för och just nu kände jag för det här. Att skriva har alltid varit en utkanal för mig, ett sätt att rensa huvudet på skräp, en väg att fysiskt få ur sig det som trycker på hjärnbalken. Senaste tiden har jag märkt att jag börjat släppa in människor igen, på riktigt, jag sänker garden och det är farligt. Jag skrattar och lever igen, det är bra! Men på samma gång väldigt väldigt läskigt. Jag tänker aldrig någonsin i hela mitt liv tolerera att någon behandlar mig illa igen, någonsin! 

Jag är säker på mig själv, jag tror på mig själv, jag tycker om mig själv och jag tycker om mitt liv, med familj och vänner som gör det värt att leva! Jag kanske inte har tid för alla mina underbara vänner och min familj får alldeles för lite tid av mig. Men jag försöker, för jag måste sätta mig själv först. Det är nått man lär sig, det är något jag har lärt mig... Att skita i vad folk tycker och gå sin egen väg är inte längre svårt, det är befriande och skönt.

Nej nu är det slut på deeptalk och dags att veva ihop en kalkonsallad till morgondagens matlåda.

Puss och god natt!


Peace out Y


Sommar 2010

Sitter och svettas i soffan efter en slitsam men mycket trevlig helg! Tack alla vänner som förgyller mina dagar med något mer än bara solsken!

Nu är det dags för storstädning och matlagning, senare blir det en tripp till hallen för lite styrka, börjar tappa mina bukmuskler :D Men jag sköter maten riktigt bra så det är ingen katastrof, än!

 

Däremot är jag inte lika brun längre, färgen har börjat lossna och på jobbet kan man ju inte steka!

Se ya Y


Träningsvärk, hjälp!!

Idag var jag i gympahallen och lekte lite, i den mån jag klarar av med foten såklart. Blir lite långtråkigt att stå på händer jämt men men jag är en krigare och tänker inte ge upp, får säkert snygga axlar snart.
Även om jag misstänker att vägen tillbaka till SM-formen är lång så tänker, drömmer och känner jag fortfarande för gymnastiken . Men än är jag inte för gammal!! Det får ta den tid det tar och jag tar en dag i taget!

Vilade foten från spåret idag men imörra blir det påt igen :D Till helgen väntar grillning, sol och bad-häng och träning såklart!!

Nu ska jag köra ihop en kycklingsallad med Mozarella och sen blir det till att läsa ut en bok ikväll. Jenna Jamesons "Att älska som en porrstjärna" Riktigt tragisk, trasslig och hemsk men BRA, läs den!

God night and sleep nice, dont forget that you'r never alone! ZZZzzz..




PÅ VÄG TILL SM I HALMSTAD 2010


Snusen haha..

Y

Life is waiting

Det var ett tag sedan nu, jag har kanske inte samma behov att skriva av mig längre. När jag startade den här bloggen för 1 & ½ år sedan såg livet så annorlunda ut. Jag kände inte igen mig själv och min omgivning kände ännu mindre den Camilla som jag förvandlades till. Men livet har återvänt och jag känner mig hel igen! Funderar på att häva min skyddade identitet och flytta till en fin vindsvåning.

Jag är inte rädd längre :) Jag är inte arg längre :) Jag är inte bitter längre :) Jag är ganska lycklig :)

Planerna på Africa ligger på is men kommer absolut bli av i framtiden. Men först väntar skolan i vinter, något jag känner att jag verkligen vill göra klart!

Annars så är jag nyhemkommen från ett träningsläger i Italien. Den bästa veckan på året hittills! Eftersom jag är skadad i en fot så blev det 6 km simmning under veckans gång. Men jag hänger inte läpp, för nu kan jag jogga!!

Personligt rekord på 5 km idag: 31 min :)

God natt kära läsare, vänner och bekanta!


Jag och min plast-lillasyrra i Italy


Y

RSS 2.0