Utgifter utgifter och mera utgifter!

Hatar CSN, hatar bensinpriserna och hatar att jag är sådan shoppoholic! Men men... Gympan går ju iaf bra, NOT! Träningarna fram tills igår gick rätt bra men nu spökar ena foten och stressen biter i mig. Men nu ska jag tagga till och åka till hallen för lite friståendeträning. Skulle ju kännas bättre om man inte kände sig så jävla kass hela tiden.

Jag har köpt en klocka, mmm den är fin...



Jag Erkänner!

Jag har ett Problem! Behöver nog Terapi! Jag är beroende av skor! Utan att ha räknar med gummistövlar, tofflor och vandringskängorna så äger jag 50 par skor... Ångest...



Nu blir det inga fler par skor förrän nästa JUL!!

Natti natt

Påskfirande & födelsedag

Ett år äldre och ganska mycket klokare. Långhelgen har varit toppen med familj och vänner. Fina presenter och massa grattishälsningar :) en del alkohol och många skratt. Har hunnit med en del träning och massa bus med Idde också. Ska snart bege mig till hallen och köra lite fristående sen blir det Sushi på stan med Tigern. Ska försöka bränna några CD-skivor ikväll och laga lite mat så jag har lådor på jobbet den här veckan.

Tack för en undebar Helg!!


Over and out!

Ett ord eller några rader kan förgylla min dag

Jobbade idag, varför? Pengar pengar pengar. Det är väl det som styr oss? Får se om resan till Afrika blir av i september. Ser mörkt ut då mina utgifter bara växer och växer. Gymnastiken kostar en hel del och bensinen är inte gratis när man pendlar 8 mil varje dag.

Jag har iaf varit duktig idag och promenerat/ joggat runt i staden med bästa Kristina, 1 tim & 45 min. Sen gör vi om det imorgon.. Good work! Jag har tydligen blivit indragen in en tävling mellan Uppsalafolk, Stockholmsfolk och sen representerar jag och Kristina västerås dårå. Biggest Looser 2010. Det lag som blir mest vältränat och tappar mest i vikt till sista Juni i år vinner! Jag och Kriss vinner Lätt!

Ett par ord och jag blir glad igen...

Här kommer lite bilder från Gotland!! Saknar dig redan Ciss :D ses i sommar igen!



Ciss blev överlycklig för Bilen :)



Dalton hade nog saknat mig!



Våren kom på Cissis födelsedag!



HIT THE CITY!



Ciss framför Österport!



Njuter i vårsolen

Snacka om att Ciss kan Lapa sol :)

Mys

Lite gymnastik utanför Österport



Shopping = Skyldig!



Jackie och Dalle (Dalton)



Jackie blev trött och sov på mamas sko..



Sen blev det Fest :)



Elit-festare!



Ciss syrra Linn var också där!! Dom är bra lika!



Inga Kommentarer... Haha...



Dummaste påhittet någonsin! Gena över en kyrkogård mitt i natten i spöregn, fulla, rädda och snoriga. Vi filmade lite och det blev en "Blairwitchproject i Visby 2010"



Tack för en underbar helg Kära vän, vi ses snart igen!





Over and out!


RSS 2.0