Kreativitet

När jag är lite ur fas så kan jag inte vara kreativ, det blir som små spärrar i systemet och jag kan inte ens måla en pall. När jag mår bra däremot, då är det lätt att vara kreativ, idag ska jag och Tiger måla hemma hos mig! (Hoppar träningen då jag har en hals som strular och ett huvud som värker)
Jag vill ha tyg så jag kan sy också! Kreativa ideer bara snurrar omkring i huvudet, krokar, spikar, bräder, färg, verktyg, mm. önskar jag hade pengar att förverkliga allt bara. Snart så..


Om du vill bli älskad, älska dig själv
Hekaton

Livet är det som händer medan du gör upp andra planer.
John Lennon

Sjömannen ber inte om medvind. Han lär sig segla.
Gustaf Lindborg

Fakta upphör inte att existera bara för att man inte bryr sig om dem.
Aldous Huxley

Vi ligger alla i rännstenen, men somliga av oss tittar på stjärnorna.
Oscar Wilde

För att komma till källan måste man simma mot strömmen.
Stanislaw Jerzy Lec

En enda solstråle är nog för att driva bort många skuggor.
Franciskus

Den sista är min favorit!


Ny dag nya tag :)

Sist jag skrev var jag inte så glad... men nu är jag på bättre humör efter lite socialt leverne, träning och vila.
Är det något jag lärt mig så är det vad man som egen individ behöver, alla är olika och behöver olika saker, prioriterar olika utifrån intressen, värderingar osv. Mina viktiga milstolpar är familjen, vännerna, Idde, egen tid, träningen, kost och hälsa. Sen kan det bli svårt att hinna med allt men man får göra sitt bästa. Som nu är klockan mycket men jag ville ändå sätta mig och läsa ikapp några bloggar eftersom jag vill veta vad mina vänner gör när jag inte hinner leka med dom. Sen kände jag för att skriva av mig lite själv.

Idag har jag varit på invigning utav en frisörsalong, underbara Sara och hennes vän Jenni har öppnat eget och det var galet fint! Blev sminkad av Sara, hon kan hon. Tiger var såklart med och mina päron var på plats innan mig. Jag är ju jämt sen...

Till kommande helg bjuder jag på inflyttningsmiddag, detta är INGEN offentlig inbjudan, alla som får en inbjudan kan komma. Jag ska iaf laga mat och umgås med mina friends.
Det ska blir skoj skoj skoj.. kanske skaka ruuumpaaa sen?! Nääää... eller!?

8 dagara utan snus
Vikt 60,6 kg EJ OK!

Natti natt Fnatt!


Mitt hem Är Kärlek





Så jävla arg!

Bara så jävla arg för att människan är så dum i huvudet! Ibland får man spy ur sig. Idiot. Trögtänkta miffo. Jag är vuxnare än vad du någonsin kommer bli! Skaka skaka skaka av sig så känns det snart bättre...


NU Simhopp. Hej


Det löser sig!

Träningen idag gick jättebra! Sjukt kul! SM Juli 2011 är målet sen får vi se, det är absolut inte omöjligt.
Idag har den ekonomiska panik-stressen lagt sig eftersom allt bara löser sig.
Jag har lärt mig utav det här: att vara snålare och spara mer "utan anledning" för oväntade utgifter.
Nu kanske man inte kan spara så mycket som student, men sen när man väl jobbar.

Och när saker och ting inte går som det ska så avskyr jag människor som "mammar" sig. För jag vet precis vad jag borde göra och inte, jag vet hur jag ska göra osv.. Att någon påminner mig om det hjälper mig inte att göra det, tvärtom så blir jag irriterad på personen som påminner mig och blir irriterad på mig själv för att jag misslyckats eller inte tagit tag i det.

Min mamma har lärt sig för längesen att låta mig vara vuxen, så mina vänner får gärna också göra det. En föredetta vän till mig var väldigt duktig på att "mamma" sig och tala om för mig hur jag skulle leva mitt liv och att jag skulle bli lika klok som henne när jag blev lite äldre. Patetiskt, eftersom jag redan är vuxen och klok men man lär sig av sina egna erfarenheter och lär sig något nytt varje dag. Man slutar aldrig utvecklas.

Matdagbok

Havregrynsgrön med hallon, banan, kanel & havredryck
En rågskiva med kokt ägg, kaviar & smör
2 torkade aprikoser
Kyckling Thai med fullkornsris
3 glas vatten
En clementin
Ett äpple
En påse 135 gram skumbanan (MISSLYCKANDE)

2 timmars simhoppsträning
Snusfri i tre dagar = ADHD


God Natt.. ZZZzzzz...

Filtrerar hjärnan via drömmar?

Drömmer helt OTROLIGT mycket just nu, varje natt drömmer jag helt galna saker och jag kommer ihåg allt! Om man skulle göra film av mina drömmar så skulle de vinna 100 oscars. Helt tokiga och konstiga. När jag försöker anylysera mina drömmar så märker jag att det är hjärnan som filtrerar ut allt "grubbel" sånt där som ligger och "oroar" i hjärnan. Känner mig liksom lite "sorterad" när jag vaknar. Haha svårt att förklara. Iaf så ljusnar det till ibland och livet känns lättare. Snart spanien, snart jul, snart vår, snart examen, snart sommar, snart fri...

I år tänker jag inte lägga ut några önskemål om julklappar för jag önskar tomten ska betala min hyra och mina andra räkningar i December. Missberäkningen utav mig gav mig för en stund lite panik men det bästa med panik är att man blir kreativ. Så nu ska jag leta extraknäck på helger och har ringt CSN.

Nu ståre simhopp på agendan! Men ska hoppa lugnt för har lite ont i halsen... suck :/




Back On Track!

Har haft några vidriga dagar eller snarare än en vidrig krisvecka med råförkylning, dippande självkänsla, bottenlös ekonomi, svikande vänskap, frånvarande träning, dålig kost och dålig sömn. Men fa van det är bara sopa upp sig själv från golvet och försöka reparera alla småskador.
Man får se det från den ljusa sidan, det finns dom som har det värre, den avslutade vänskapen är inte min förlust, pengar finns det faktiskt gott om i Januari, självkänslan finns där, hamnade bara i ett litet dike, kosten är lätt att fixa till, träningen börjar redan ta fart efter tillfrisknandet, sömnen är ojämn men mycket bättre, osv osv.
Men det känns som en helomställning om man jämför med två veckor tillbaka. Vet inte riktigt varför. Från stora hjärtliga skratt rakt ner i förtvivlade tårar.
Kanske är det så att alla små saker har packat väskan full och nu orkar jag helt enkelt inte bära den längre? Men hur packar man ur det man inte behöver längre? Man kan ju inte sluta ha en ekonomi, eller sluta jobba med sin självkänsla eller sluta bry sig om sin kropp eller sluta träna eller sluta sova. Jag får helt enkelt skaffa en större väska med hjul på!!

Den 12de December ska jag iaf packa ner bikini och vandringskängor, shorts, t-shirt och vattenflaska, solbrickor och pass. Sen bär det av till varmare breddgrader för äventyr med världens bästa Stefan! "Lovely" 


Saknar den svenska sommaren


Råförkyld och rastlös

Man ska inte klaga men FAN vad värdelöst det är att vara sjuk! Känns inte som det vill bryta ut ordentligt heller. Bara halsont, huvudvärk och snuva. Ibland svettas man och ibland fryser man. Önskar man bara kunde ligga helt däckad ett par dagar i 40 gradres feber och låta som en aspackad åsna, "öhhhhhhhh" och sen friskna till och bli pigg som en nötkärna. Det här känns bara bläää usch, åh tråkigt, blää tungt...

Jag är iaf glad att resan äntligen är bokad! Kalas! Jag och Steve ska på vandrings äventyr på den spanska ön Teneriffa och La Gomera. Kalas! Upptäckte igår att mina gympaskor är helt slut i dämpningen så har tittat runt efter ett par nya och hittade ett par som kommer beställas så snart "lönen" kommer. Kalas! Dom var dessutom på rea och inget dyrt köp som gör mig fattig. Kalas!

Nej nu ska jag laga lite käk och sen ta tag i min garderob. Ska försöka komma ihåg att skriva matdagbokikväll.


Kommer behövas i den spanska terrängen!



En livslektion

När du får ett problem så har du inte något du i första hand måste lösa, du har något att förstå...

Kom ihåg att det positiva alltid förlorar mot det negativa. Minus är starkare än plus, det vet alla som läst matte.

Om du lägger ett färskt äpple i en korg med ruttna äpplen så kommer det färska äpplet ruttna ganska snabbt. Om du lägger ett ruttet äpple i en korg med färska äpplen så kommer det färska äpplet inte att friskna till och bli ätbart. Nej de färska äpplena kommer ruttna ett efter ett. Vad har vi lärt oss?

Omge dig bara med "färska äpplen" så lever du längre och friskare! Alltså omge dig bara med människor som avger bra energier!

Nu börjar jag skriva matdagbok igen för kosten börjar balla ur. Kroppen börjar strejka lite smått och jag vet vad som behöver göras. Lets do it lets do it and do it and do it all again!


Belöning för mödan redan?

Sliter på jobbet, sliter i skolan, sliter med träningen, sliter med projekt och diverse andra saker. Men det är INTE "slitsamt" det är kul. Jag är glad och motiverad. Sitter här och pluggar VBA programmering som egentligen är skittråkigt men vafan det ska göras och jag VILL fixa det. Precis som jag VILL göra klart min utbildning, allt tar sin tid och skolan går först just nu. Nya jobb kan vänta även om det är JÄTTEKUL att bli erbjuden ett bra jobb! Och det är JÄTTEKUL att få höra hur duktig, initiativrik och ambitiös man är :) idag skrev en medarbetare från invigningen till mig:

"Jag kom nyss från en fika med Richard och vi kom fram till att du kommer gå långt med vad du än tar dig för, bra approach och allt!"

Jag menar hur KUL är det inte att få sån uppskattning!?
Hur kul är det inte att en Arbetsgivare VILL ha JUST dig!?
Hur kul är det inte att få komplimanger och uppbackning!?

Det är iaf min lön, där har pengar inget värde! Dessa människor som ser vad andra gör och vad det är värt, dom är riktiga hjältar, dom känner likadant och vill bada i samma bassäng som mig!
Att jag mår så bra som jag gör och älskar mig själv för den jag är och vågar visa andra vem jag är. Det gör att andra också faktiskt SER hur bra jag är! Coolt att äntligen få se hur det funkar! Att få uppleva det är en underbar känsla. Där är kvittot på personlig utveckling och styrkan som genomsyrat hela mitt jävla liv!!

Och jag som knappt har börjat ;)


GLAD OCH UPPRYMD!!!!!!!





RSS 2.0